Mys fredag

2008-08-30 @ 22:55:03 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår var det fredag, en nice fredag till och med.
Skola fram till kl 2, som bland annat innehöll en dryg föreläsning med Ann Cleves. Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Johanna för att ta en liten fika och gick lite kort på stan. Därefter körde vi hem till henne och satt och prata ett bra tag, hon körde hem mig vid 6 tiden. Det var trevligt :)
Tjugo i nio var jag inne i stan igen och satt och väntade på mina kära kompisar i hopp om att de skulle komma snart! Isabella och Therese kom efter en halvtimme, dock var den där andre fjönten Antonia inte i stan försen kl 10! Suprise, suprise..
Vi satte oss på Peking för att äta och skvallra lite och sånt. Sen blev vi utslängda därifrån lite över 11 eftersom de stängde. Istället gick vi till Hessle ett tag där vi hittade några kompisar som vi senare föjlde med till Kuppa (Jag och Bella plankade in alltså..) Där stannade vi i stort sett resten av kvällen. Det var en trevlig kväll. Även om vi hade en ganska okontrollerad Antonias med oss! haha, det är ju inte för inget vi kallar henne fröken hopplös..
Var hemma typ 3 och då sprang jag direkt upp i min säng och la mig för jag frös något så sjukt mycket, sov i tjocktröja, flanell pyjamasbyxor och duntäcke - endå frös jag! galet..

Idag har jag bara sovit hela långa dagen, haft ont i halsen och varit jätte hes!
Nu hade jag tänkt att titta på pearl Harbor!

Vi ses
/M

Blekis

2008-08-28 @ 19:17:15 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blev ju då ingen cykling för min del idag, alltså slutade min skoldag kl 1. Dock var jag inte hemma försen kl 3! Pappa kom även hem då så vi bäddade ner oss framför tvn och tittade på lite film - since han med är lite sjuk. Dock såg jag ca 5 min på denna film sen sov jag rätt djupt!
Har kännt mig allmänt blek och snorig hela dagen, lagom ofräsh sådär. Har börjat få en hel del hosta med vilket känns lite jobbigt. Såvidare jag inte hade haft en trevlig fika-dejt efter jag slutar imorgon så skulle jag nog inte brytt mig om att gå till skolan, men nu får det bli så endå. Sen blir det att ut och äta imorgon kväll, det ska bli mysigt :)

Man borde kanske gå och börja läsa lite i sin svenska bok? jag har ju trots allt sovit i 4 timmar så jag vågar väll påstå att jag är relativt pigg. Dock behöver magen lite mat först.
Vad är gott att äta när man är sjuk? ..nudlar? ja, det lät trevligt. så får det bli.

Vi ses
/M

En dag i Malmö

2008-08-27 @ 19:13:05 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag känns det inte bra, på något håll...

En dag spenderad i malmö med Antonia, det enda ljusa med min dag! Eftersom hon trots allt är bäst.
Tog tåget dit 20 över 9, hem igen halv 2. Tack och lov regnade det faktikst inte något där, men vädret har endå varit ganska deprimerande. Inga fynd blev det heller, hon den där andra köpte bara en tröja, sen blev det fika för resten!
Dock när vi kom hem till lilla kristianstad gick jag in en snabbis på H&M och lyckades hitta en kavaj som jag blev tvungen att införskaffa. Så jag åkte alltså till malmö.. åkte tåg i 2,5 timme.. handlar inget.. åker hem till k-stad.. och handlar på H&M..? Det har ingen särskilt härlig klang asså.. haha. Men, dagen bjöd på en hel del skratt och andra busigheter så!
Mitt knä har dock fortfarande inte velat ge sig. Hade hoppats på att sova bort det som jag brukar, men inte idag inte.. Har faktikst aldrig haft såhär ont, jag gillar ej det... Alltså blev den där träningen aldrig av :(
Min näsa har även börjat rinna, huvudet har gjort ont större delen av dagen och halsen har även känts lite öm. Kan det vara höstens första förkylning som är på väg kanske? Jag vill inte!
Ja, klaga kan jag iaf.
Desutom behöver jag ha med mig cykeln till skolan imorgon, vilket känns lite besvärligt va. Men om jag fortfarande mår dåligt imorgon och även har såhär ont i mitt knä så är det ingen som behöver räkna med att jag ska ut och cykla. Oavsett hur dum jag kommer känna mig med mina väldigt orginella undanflykter. Men i detta fallet är det ju sant.

Jaja, time will tell.
Ska gå och värma lite mat till mig själv nu, har dock ingen aptit. men det bode väll ge mig lite energi så jag kan få upp mitt humör! :) Lite projekt runway har jag hört är en relativt bra medicin med!

..och förlåt för detta tråkiga inlägg!


Fika på espresso house



Vi ses
/M

Dagens

2008-08-26 @ 23:18:35 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens citat:
Olof: "Asså inte för att vara dum eller så.. men varje gång jag ser dig vill jag bara säga en massa eleka saker!"

mmh.. Tack olof, jag tycker om dig med va..

Dagens outfit, även lunch:



Det har varit en bra dag, lagom kort och så. Endast 3 lektioner, sånt gillar vi. Dock har ingen ide till UF företaget ploppat upp än vilket är lite trisst. Men det kommer, det kommer..
Eftersom vi slutade vid 2-3 så åkte jag hem och laddade upp med lite mat sen rullade jag in till stan för att träna. Dock var denna lokal så sinnes sjukt kvav och varm så att träna var kanske inte så kul som det borde.. Men det var iaf tillräckligt mycket träning för att jag skulle få ont i knäet. Riktigt ont har jag faktikst ikväll. Ska gå och vila det i min säng alldeles snart. Efter sex and the city det vill säga.
Tanken inför imorgon var väll egentligen att jag skulle vara lite lagom lat här hemma, men Antonia ringde ett par gånger nu ikväll och lyckades övertala mig till att följa med till Malmö, trots jag är pank.. men utflykter med Toni är aldrig fel så :) Sen blir det såklart träning imorgonkväll, yes!
Nu hör jag ett väl igenkänt intro på tvn, dags att gå!

Vi ses
/M

Suprise!

2008-08-25 @ 17:18:04 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad som hände idag kan jag inte riktigt svara på, men nu sitter jag här med en alldeles egen blogg. Det känns spännande.

Det måste bero på hösten. Jag läste att hösten är det nya nyåret, eftersom det oftast är i samband med skol/jobb starter som man sätter upp nya mål inför framtiden. Dock bjuder ju kanske inte skolstarten på lika stor fest som det hederliga nyåret.. men det ligger något i det!
Även jag känner mig väldigt motiverad och optimistisk för tillfället. Det hade varit rätt fint om detta hade kunnat hålla i sig även resten av året! Men jag är kankse inte direkt känd för min fina drivkraft..

Så det ska bli spännande att se hur långt jag kommer till att komma med denna blogg.. ;)

Nu känner jag att det är dags för kvällsmat, så hade gött.

Vi ses
/M