En jul i Lyngby

2008-12-25 @ 20:00:25 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jul är över, och Antonia är återupphittad. Slutet gott, allting gott? haha :)

Nej men jul var trevlig, lång, men mysig! Jag firade jul mellan 12.30-02.00 med hela tjocka släkten...
Jag kände mig som en femåring hela julafton för jag, likså min syster och kusin var mest "´när få vi öppna paket?" "Kan vi inte öppna paket nu?" Men vi fick vänta till efter Karl Bertil Jonsson precis som varje år. Det blev en massa mat, tv tittande, prat och paketöppnande. Sen spårade det ut och vi började titta på gamla semesterbilder istället och jag kände då att, nä.. julfirandet är nog över!

  

Antonia hittade jag idag, efter att försökt få tag i henne i 4 dagar.. Hon hade glömt säga att hon hade bytt nummer (?) Den skitungen.. jag började undra om hon levde eller inte.. Sen försökte hon dra med mig till Tingvalla, men jag känner att det är inget ställe för mig och kör därför på en lugn och skön hemmakväll i mina nya pyjamasbyxor, en trevlig film och allt det där överblivna julgodiset. Snart somnar jag desutom..

Hoppas ni andra hade en trevlig jul!

Vi ses
/M

Efterlysning!

2008-12-23 @ 19:32:26 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag efterlyser en styck Antonia!!

Var håller hon hus? och vad tusan har hon gjort med sin mobil?

Äntligen!

2008-12-23 @ 17:31:36 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förra veckan var bra, väldigt bra! Göteborg var mycket trevligt - Det blev bland annat  en massa julshoppning och fika på fröken Ohlsson, lite vin drickande och så bakade vi hel-fina lussebullar! :) Sen helt plötsligt så blev jag 18 på köpet! Men där finns en massa tårta över, väntar fortfarande på besök från mina vänner...

Tänk, imorgon är det julafton... Var inne i stan och inhandlade de sista julklapparna i går. Det svider lite i plånboken i år, för jag har råkat köpa för många både födelsedagspresenter och julklappar till mig själv. Jag är alldeles för givmild :) haha.
Idag har varit en väldigt typisk 23:e december dag, men de sista julpyntandet (nej vi gör aldrig det försen idag..) Vi har precis klätt granen och jag ska börja på att slå in paketer och så slog det mig nyss att jag lovat både Therese och Antonia nya julrimm! Så nu ska jag gå och plocka fram min kreativa sida :)

Vi ses
/M

pepparkakshus bakning

2008-12-15 @ 20:27:10 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag jullov!

Tekniskt sett har jag det, jag har inga fler lektioner iaf.. Men det beror på att morgondagens är inställda, onsdag är en ledig dag och sen åker jag till Göteborg! :) Dock har jag både ett psykologiarbete och ett friskvårdsarbete som jag ska inom och lämna på onsdag innan jag sticker. Så det var kanske inte så skönt som det låter eftersom jag kommer sitta bänkad framför datorn fram till onsdag förmiddag. Jag har ju självklart skjutit upp det till nu, så blir det lite sport i det hela ;) I know, i know.. jag är hopplös på att planera..

Jag var duktig och pluggade halva dagen igår, men sen kom Antonia för att inleda ännu ett av våra fina projekt - vi skulle bara ett pepparkakshus! Här var det inte att tala om det klassiska, tråkiga, pepparkakshuset utan det blev ett eget designat, high-clas, mega modernt hus med snett tak, stor port och ett borg-torn! Ja, förutom några mindre nyansskillnader blev vi sjukt nöjda. Jag blev förvånad över att alla bitar faktikst passade! (mer eller mindre i alla fall..) Det tog oss bara 5 timmar....


och sen gick kvällen över till att titta på sommarens sköna bilder, vi kom fram till att denna sommaren faktikst var ganska nice. Så blev det lite film och det klassiska kuddkriget. Hon den där Toni sov ju här så idag blev sen en lugn morgon där vi till och med hann med att äta frukost och sånt, vi började trots allt inte försen 12.40 med UF  där vår lärare var lagom glad över att han sett oss i tidningen idag, tss. 
Men det var en lektion. Sen lov. Men jag har spenderat hela eftermiddagen på Duvanders för att börja på arbetet, Toni satt brevid och fick assistera med att hämta kaffe och hålla papper...

Dags att ta tag i det där arbetet, jag ska skriva om fobier. Tyckte att det var ett passade ämna för mig, haha..

Ha det fint kära vänner, förresten så kommer den här veckan bli bra!

Vi ses
/M

Anna Maria Ohlsson

2008-12-09 @ 20:18:46 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är det Anna-dagen, det innebär att jag har namnsdag. Tjoho, grattis till mig! Därför fick jag ett presentkort på sf av min mamma, tänk så snällt. Så ifall någon som känner för att gå på bio är det bara att höra av sig - jag blev ruskit sugen! :)

Jag har varit ledig hela dagen, resursdagar är ganska nice. För att visa hur nöjd jag är med denna veckan så måste jag skryta lite om vårt schema:


Dock har vi ju lite prov och sånt på fredag och ett psykologi arbete till nästa veckan och så.. Men det känns ändå ganska skönt att ha en massa ledig tid! :)
Men även om jag har varit ledig hela dagen så kände jag att jag ändå inte hade tid att träna, dumt gjort.. mycket dumt gjort.. Nu är jag mäktigt sprallig och allmänt okoncentrerad. Typiskt...

Och innan idag ringde Antonia och berättade för mig att vi tydligen ska åka till Vinslöv imorgon för att prova balklänningar, spännande :)

Vi ses
/M

Julmarknad

2008-12-07 @ 20:03:52 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är helgens bravader över och oj vad jag är trött.
Mellan lördag 10.30-17.30 och söndag 11-16.30 har jag stått tillsammans med Therese, Antonia, Caroline och Jenny på stora torg med ett stort påklistrat leende och en vänlig attityd för att locka folk till vår otroligt fula fiskedamm och har delat ut över 300 broschyrer till diverse småbarnsföräldrar. Kan ni förstå hur mycket jag har frösit? Så otroligt kallt!
Här sitter jag nu med två par strumpor, leggins, jeans, linne, långtröja, stickad kofta och en tjock, stor, gosig hood-tröja och har precis börjat känna mig "lagom" varm...
Men iaf har vi inkasserat en del pengar, fått god respons och fått en hel del skratt och andra fina stunder! :) Men mina tår och fingrar är glad att det är över..







Det är söndag, andra advent, då ska man mysa :) Ljusen tändes nyss och där börjar snart en film, ge mig en halvtimme sen sover jag visserligen djupt. Det kan inte vara hälsosamt att få sådär mycket frisk luft på en helg.. ? ;)
Desutom börjar jag inte försen 10.40 imorgon, tänk så skönt!

/M

December

2008-12-03 @ 16:57:32 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har det äntligen blivit december, min månad. Min och jesus.. Och här sitter jag och tittar på hur det snöar med tända ljus, en katt och en kopp varm cholkad. Med andra ord är jag seg och en massa förkyld så känner mest för att mysa framför tvn, sen är vänner aldrig fel att titta på..

Min tanke med dagen var ju att jag skulle hämta den där cykeln som jag och Antonia ställde uppe vid kyrkan i måndags morse, men det var så kallt! Får ta den en annan dag, jag och antonia hade nämligen ett litet äventyr i måndags vilket gjorde att vi missade ena bussen och fick sitta och fika i busskuren i 40 min. Typiskt oss :)
Dagen innan hade vi träffats, dvs alla i vårt lilla företag, för att fixa allt inför helgen. Vi vek 250 broschyrer, ritade fiskar och gjorde 114 godispåsar eftersom vi ska ju stå på julmarknaden lör-sön.. Kom förbi? ;)

För dom som undrar, så fyller jag år om 18 dagar :)

Vi ses
/M

Obetald räkning

2008-12-01 @ 00:24:29 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag förstod jag ingenting när jag inte hade någon teckning på min mobil så jag gick runt i hela huset i för att få någon reaktion med inget hände. Måttligt irriterande måste jag säga, därför gick jag och klaga lite för min mamma att vi bodde så långt ifrån civilisationen.. Då kom hon plötsligt på att det noginte alls berodde på detta utan att hon glömt betala räkningen! Aj aj aj, så var fallet. Haha, så nu får jag vara utan mobil ett tag, så ifall ni försökt få tag i mig och jag inte svarat så behöver ni ju inte känna att jag dissar er, jag har bara en klantig mamma ;)

Vi ses
/M