Mycket att göra

2008-11-26 @ 23:43:48 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag! Så skönt, så skönt!

Där stod en hel massa på mitt schema idag, dvs plugg. Därför har jag inte satt foten utanför huset. Trots jag var lite sugen på en promenad, det hade nog inte skadat för jag känner mig ganska sprallig vid tillfället!

Halva dagen har jag spenderat åt att göra diverse diplom, visitkort, affischer och broschyrer till vårt kära företag, det blev mycket vackert..
På andra halvan bestämdes en plugg-date med Therese! :) Vid halv fyra kom hon, med mat desutom, där vi fram till halv nio tiden gick igenom ca 30 sidors anteckningar gällande psykologi! Vi var faktiskt ganska effektiva, med några avbrott för bus och sen blev jag tvungen att bjuda på smoothie!
 
Då hon kört hem tog jag en välbehövd paus som blev lite väl lång.. Jag hade ju den där svenskan som jag skulle ta tag i med. Hm, drygt.. mycket drygt.

Det kommer bli en sen natt, damn.

Vi ses
/M

Om en månad kommer tomten

2008-11-24 @ 22:07:46 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej människor.

Återigen har jag hittat mig hit, oftast blir det när jag har som mest att göra. Eftersom jag är världsbäst på att skjuta upp saker :)

Jag har haft en lugn helg som mestadels bestått av träning, deg och lite plugg. Egentligen har jag myst ganska mycket av vårt vinderväder - Lyngby har ju fått snö! Så jag var ute och tog en lång, lång promenad igår och mest njöt lite! Dock var det väldigt kallt..

Idag är det måndag och det innebär nya tag! Men det är så svårt att få något gjort i vår isbergsskola.. Salarna bjöd endast på 15 grader medan korridorerna hade 17, och ja.. Det var plågsamt! Imorgon blir det att ta på en myströja!
Måndagar brukar ju även innehålla ett tre timmars långt företagsmöte, där det blev lika sura miner som vanligt. I vår affärsplan pratar om hur vår bra sammanhållning är en stor styrka, dock framåt två tiden på måndagar brukar det finnas en ganska kylig stämning.. Märligt, mycket märkligt. Jag kan inte annat än skratta åt oss :)
Förövrigt så hade jag bestämt mig för att vara riktigt duktig och ta en duvanders innan träningen idag. Dock fick jag sällskap av både Toni och Jenny vilket förvisso var trevligt.. Men jag fick nada gjort! Ineffektivitet på högsta grad - därför får jag göra om det imorgon!
Men träningen var go, men jag känner mig ganska slut!

Jag tycker förresten att Antonia är världens sötaste, haha.. av så många olika anledningar! :)

Nu har jag en hel massa jag måste göra! Ha det fint hörreni!

Vi ses
/M

Klant

2008-11-20 @ 22:48:40 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blir så arg.. Nu har jag ännu en gång gjort mig förtjänt till att bli kallad klant. Jag har gjort av med mina träningsskor (..igen..)  som jag fick förra veckan, som jag var så glada över att jag äntligen fått..
Just när jag hade haft en så bra dag och allt, jag är så trött på mig själv..

suck.
/M

Att vara vaken i 35 timmar

2008-11-19 @ 23:15:11 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

En något blek version av mig klarade igår av att först gå i skolan, skriva prov, ut och fika, möte med banken (Med UF-företaget), träna två långa pass med Antonia & mamma och göra lite annan läxa väl hemkommen. Trots att jag då varit vaken i 35 timmar i streck, kände jag mig faktikst inte trött. Men när jag väl la mig ner så tog det mig ganska så precis 5 sekunder sen hade jag slocknat totalt! Det blev en natt med 13 timmars sömn och det var nog precis det jag behövde!

Och något jag lärt mig av detta är att panikplugg funkar inte. Men jag hade ju inget val.. Dock är det sjukt hur okoncentrerad en människa kan vara! Att jag alltid ska vara sprallig och aldrig kunna sitta still..Det är knas!


När jag vaknade idag, väl utvilad, var jag helt säker på att det var lördag, men kom ju på att nej - det är ju min lediga onsdag :) Jag gillar det! Idag har jag bara tagit det lugnt, fram till 4 då jag tog cykeln upp till kyrkan (vilket inte var den enklaste cykelturen i detta oväder!) för att ta bussen in  till stan och träna med Antonia :)

Nu ska jag tydligen sitta och lägga in en hel drös med teckningar på vår hemsidag.. måttligt drygt.. Vi tar det nog imorgon!

Ni kan ju förresten checka läget - www.kalasfabrikenuf.dinstudio.se Ifall någon i din omgivning är  sugen?

Vi ses
/M

Ajajajaj

2008-11-17 @ 22:14:51 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu känner jag att en favoritfras passar in:
Åååååh!
Ett negativt sådant borde jag tillägga! Förklaring: historiaprov imorgon!

Det är nog sant det mina vänner säger, det går utför för mig. Dvs med min glömskhet, eller nej det är ett samspel mellan glömska och otur! Jag kan då dra den klassiska frasen "jag har otur då jag tänker", fast vid närmare eftertanke så borde det vara tvärtom, alltså - "Jag har otur då jag inte tänker". Men då känns allt så självklart ju... Jag behöver alltså smörja tankeknölarna lite, för det har börjat gå lite segt.
Till exempel: Jag åkte till skolan bara för att hämta historia sakerna i fredags, men när jag kommer dit kommer jag på att nycklarna ligger i min andra jackficka.. Surt, I Know.. så missade jag Uffe med ca 3 sek..

Därför kör jag panikplugg just nu. Det går uppenbarligen inte så bra eftersom jag sitter här! Gissa vem som kommer strunta i att gå och lägga sig idag? Inte så hälsosamt kanske, men det där med hälsan är något man får lägga åt sidan när man lever i mitt huvud.

Nu känns det dumt att jag sitter och i stort sett kallar mig själv trög, hm.. Men för att jag ska kunna rycka upp mig så behöver jag klanka ner lite på mig. Eller jag hoppas att denna taktik funkar iaf :)

Alltså - historiaprov. Ca 8 timmar på mig, sen är det dags att duscha och åka till skolan.

Önska mig lycka till!

Detta känna inte bra... stress, stress, press..

Vi ses
/M

Åååh nej..!

2008-11-15 @ 00:39:05 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åååh nej...!

Nu har jag skickat in mitt samhällsarbete, 23.59 var klockan rättare sagt. Så det var på pricken.. Dock hann jag inte riktigt läsa igenom det så när jag nu gjorde det såg att där var diverse stavfel och andra saker jag glömt. Dock något som är ganska pinsamt är att jag glömt ändra en viss mening som jag hade hoppat över för jag inte kunde komma på rätta orden. Därför står där nu i mitt arbete" Lektionen leddes av två lärarkandidater som skulle undervisa i USA:s (HUR MAN VÄLJER KALLAS..?) Man märkte redan... "

Ja okej, jag tycker faktikst det känns jätte pinsamt.. ååh.. varför ska jag alltid lämna in arbeten i sista minuten? Lär dig prioritera kvinna! Nu är jag sur. Desutom megahungrig.

Jag har endast levt på en halv macka och alldles för många koppar kaffe idag, klockan är halv ett. Nu ska jag gå och laga mat!

Vi ses
/M

Jul?

2008-11-08 @ 23:05:10 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är den 8 november och här sitter jag med en massa julkännslor! Jag tycker verkligen att det känns som att julafton bara ligger runt hörnet och att jag borde sätta igång med att köpa julklappar (och skriva det årliga julrimmet till Therese ;) ) Men nej, det enda som ska ha varit inköpt är farsdagspresent, men det är ju redan fixat.
Allt är önsketänkande kanske? För det hade ju menats att jag nästan varit 18.. Men december månad är något jag alltid tyckt väldigt mycket om. Det är så mysigt när det är så mörkt, kallt och julpyntat överallt. Advent, lucia, tända ljus, rsigrynsgröt, julsånger ..

Jag hade faktikst inte tackat nej till att ha december nu för att kunnat ha lite adventsmys imorgon med tända ljus
och något gott att fika i en stor skön tröja framför vår brasa. Mys, mys, mys! Jag tycker om mys :)

Vi ses
/M

Smiley faces

2008-11-07 @ 00:28:36 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt liv har den senaste veckan i stort sett bara kretsat kring träning, skola och affärsplan.
Skratt kan vi även lägga till som nyckelord, för jösses vad det har ryckt i mungiporna de senaste dagarna. Nästan löjligt mycket ibland! :) Därför tycker jag att livet känns bra. Ett skratt förlänger ju livet, som man säger.

Igår hade t.o.m Lyngby besök, av fröken Therese :) Tänk så trevligt! Vi hade smoothie kväll för att ja - gå igenom det sista i affärsplanen.  Vi är färdiga nu (!), så nu kan vi dra igång med marknadsföringen. Ajaj, där fick jag en hel drös med press över mig! Jag är ju trots allt marknadschef.

Desutom, efter skolan idag, mötte jag upp Malin och Emil i stan, de är hemma - tjohoo! :) Så imorgon då det är 3:3 som jag inte får vara med på, kan jag helt enkelt bara glädja mig med att jag iaf får umgås med min syster! :)
Nu ikväll har jag varit på teater, lite trevligt. Jag gillar ju sånt. Visserligen Buskis, så där har vi ju verkligen något man kan klassa som torr humor! Men faktikst så gick det hem även hos mig, mer eller mindre. Andra hälften iaf. 


Stay happy, otherwise you feel crappy!

Paece.
/M