Tummen upp

2008-10-31 @ 12:11:32 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Okej, nu har livet börjat ordna upp sig igen, dvs ingen mer otur. Jag klarar inte av när världen är emot mig sådär, därav denna bitterhet i tidigare inlägg..


I onsdags hade jag en rakt igenom bra dag. Började med att vara duktig och åka in och simma på badhuset vilket var ruskit skönt, vid 1 tog jag bussen till Carro P för ytterligare ett möte med vårt företag för att jobba på vår affärsplan till Kalasfabriken. Visst är vi duktiga som offrar två av våra lovdagar på detta? Men det var ju behövligt, och vi har ju faktikst ganska kul medan vi gör det! Men nu är den nästan klar, nu har ansvaret gått över till mig för att få ihop en snygg layout och logga.. hm.. Vi får väl se hur detta kommer gå..
I vilket fall som helst så packade vi ihop runt 6 tiden, då följde jag med fröken Therese hem för ett tag, eftersom vi hade plötsligt bestämt att vi skulle ut och äta kl 8. Så åka hem där mellan kändes lite onödigt. Jag, Therese, Carro P, Bella och Tonia gick till vårt stammis ställe - Peking - där vi satt tills dom stängde. Det var en trevlig middag och jag fick som sagt en bra onsdag! :) Det tackar jag för!

Jag känner att jag måste visa hur pass söt jag tvingas vara när vi ska ha möte - lägg då fokus på min fina portfölj, haha. Jag kom ju på att datorn passar perfekt där, därför får den följa med. Men man känner sig faktikst ganska smart, alla borde ha portfölj.. Så jag slipper få så konstiga blickar på stan!




Märkte ni av regnet igår? Jösses, ni skulle sett så mycket vatten det fanns på vår uppfart. Jag har nog aldrig sett en så stor vattenpöl.. Igår var verkligen en sån dag då man bara vill ligga inne och mysa med någon med kanske en film och en gosig filt.. Men jag hade ju bestämt att jag skulle träna  boxercise med Fjant... Så i regn och blåst fick jag ta mig till Friskvårdshuset med ett icke fungerande paraply som jag blev galen på. Men träningen var skön, gick ju bättre än tisdagen då Antonia missade mitsen och jag får en höger rakt i ansiktet.. 3 ggr..! Hur som helst så skrattade vi nog genom ca halva passet för där var några sjuka övningar..Men skratta är ju aldrig fel så!

Idag? Då blir det först,  förvånadsvärt nog, träning sen ska jag, Toni och förhoppningsvis Bella äta kakor och titta på film. Det är vår grej :)

Vi ses
/M

och igen..

2008-10-28 @ 13:36:58 Permalink Mitt Liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Haha, ja sen när jag satt mig på bussen igår efter varit hemma i två timmar extra så kom jag ju på att träningskortet låg i andra jackfickan.. Jag vet inte riktigt hur jag lyckades och jag viste inte riktigt om jag sjulle skratta eller om jag skulle gråta..

Men förövrigt så vad gårdagen bra. Vi hade möte fram till 5 typ och jag tyckte att vi var ganska effektiva faktikst!
Därefter blev det träning, men eftersom träningskortet låg hemma så fick jag betala för det vilket kändes ganska surt, men det var värt det! Träning är skönt.

Jag och Toni ska ju faktgikst på kick &box senare idag, nice.

Håller mig hemma fram till dess så så lite som möjligt kan gå fel. haha.

Vi ses
/M

Det hände igen

2008-10-27 @ 10:49:19 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

ååååh!  Jag.. blir.. så.. trött..

Detta skulle bli en lagom skön lov-dag som skulle innehålla följande: jag & Toni skulle in och ta ett par längder på tivolibadet, sen möte kl 13 hos Carro P för att jobba på affärslanen och sen skulle jag och Toni ta två pass på friskvårdshuset.

Klockan är halv elva och planen är redan spräckt. Den där oturen vakar över mig.

Om det är något jag har koll på så är det verligen min plånbok eftersom jag använder den till att lägga ner allt viktigt i såsom mobil, nycklar, smycken, pengar, kort, papper och ja diverse bra och ha. Halva mitt liv är i den! Så den brukar ha ett speciellt ställe som jag lägger den på när den ej används, så när jag väl gick upp i god tid, åt frukost, fixade, packade väskan och sen ska gå till bussen 10 över 10 så hittar jag självklart inte den! Så efter lite panik och letande hör jag bussen köra förbi och just då kommer jag ju på att den ligger i mammas bil (!?) jahopp. Nu har jag varken busskort, pengar eller nycklar så jag kan låsa huset. Yeeey, hurra för mig!

Sitter just nu med en kniv  vår spargris (som viserligen ser ut som en elefant) och försöker få ut lite skrammel till bussen och sen ska jag gå på nykel-jackt. Tänk så kul min förmiddag blev. Nästa buss går ju inte försen två timmar så jag har ju all tid i världen :)

Vi ses
/En något bitter M

suck

2008-10-24 @ 15:32:23 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tja, Negativa-Nisse här.
Oturen föröljer mig.
Ibland känns livet bara dåligt.
Nu ska jag tröstäta.
Även leta upp en alvedon.

Vi ses
/M

Skjut mig, för jag orkar inte detta mer!

2008-10-23 @ 22:32:08 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Asså denns dagen har varit så sjuk sjuk sjuk! Nu orkar jag faktikst inte mera. Allt har gått fel. Jag är så trött på denna dag så jag helt ärligt känner mig gråtfärdig! Jag vill bara gå och lägga mig och hoppas på att imorgon blir en bättre dag!
Idag har allt som inte ska eller brukar hända ändå hänt, flera gånger om! När allt kommer på en gång mot en och man känner att någon högre makt borde tycka illa om en!

Egentligen har dagen i allmänhet varit bra, men alla småsaker har varit så påfrestande!

Vi kan tex börja med att jag försov mig en halvtimme, sen har ju jag väldigt bra busschaufförer som verlkigen alltid har stannat för mig när jag inte hunnit enda fram till hållplatsen - men idag körde bussen förbi mig (!?) så det blev att springa. Väl på bussen kommer jag på att jag glömt billjetterna till frukostmötet på yllan som jag och Antonia hade offrat vår sovmorgon på, även en bok och mitt ena set träningskläder... Visserligen kom vi in ändå och det var en ganska intressant föreläsning..
Var och pratade lite med Gunnel om mitt pass och sa att jag skulle komma dit i god tid och sånt. Men trots att jag tycker att vi snabbade oss kom jag dit sist av alla - pinsamt.. Jag följde med Gunnel för att ifxa tekniken och plötsligt när jag öppnar munnen - är jag jätte hes!? Grejen är att jag aldrig är hes, ifall man bortser ifrån de gånger man skrikit sig till det har jag nog inte varit hes sen nyårsresen och det var för att jag var mega sjuk..! Så jag förstod ingenting.. Jätte bra när man ska hålla i två aerobicspass, tummen upp för mig! Första passet gick ganska dåligt faktikst, kände mig ostrukturerad och hade total black out i början då jag skulle börja prata, andra gick dock jätte bra! Självklart var Gunnel med på första.. Jag hade även lyckats med hack i skivan, grejen var att den var totalt nybränd så sannorlikheten ör det är inte stor. Men idag lyckades jag.
Efter föjlde jag med Ante fjante hem, vi fixa mat och stack sen in igen för att köpa träningskort till henne sen skulle det bli boxercise! Haha, men självklart när vi ska gå in hade jag tydligen glömt mitt kort, vilket jag aldrig gjort innan! och på råga på allt kommer jag på det efter vi väntat i 2½ timme på det.. och äh, jag kan mala på hur länge som helst. Men jag han iaf haft något som man skulle kunna kalla en dålig dag. Desutom har jag idag känt att jag nog tydligen är på väg att bli sjuk - hes, fryser, ont i huvudet. Haha, skjut mig, för jag orkar inte med detta mer!

Vi ses
/M

såhääääääär glad

2008-10-20 @ 20:45:43 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag sov ca 3 timmar inatt, det är inget jag kan rekomendera. Jag satt och kämpade med mitt tal halva natten som jag skulle hålla idag - Nationellt i svenska B! Självklart försover jag mig med ca 35 minuter men jag förvånad mig själv med att faktikst hinna med att duscha och allt  vad det innebär på endast en halvtimme - personligt rekord! Självklart strulade datorn till sig i skolan med så det tog mig en hel timme att bara skriva ut några papper. Jag tyckte inte att min insats på talet var något vidare, men som tur är gjorde faktikst lille Lasse det! :) Det är nog det första jag har gjort på två år som han faktikst tycker om och inte kritiserar. Så jag blev såhääääääär glad! :) Även något förvånad!

Förövrigt har dagen varit lugn, jag skulle vilja kalla det en vanlig glad måndag.
Var of course och tränade 2 pass vilket var väldigt skönt. Jessicas pass är ju så bäst!

Något jag dock borde träna mer på är mitt eget aeribicspass eftesom jag ska hålla två stycken på friskis på torsdag med min kära friskvårdsklass. Det ska bli kul, men jag är lite smått nervös.
Senare den kvällen blir det även boxercise med Antonia!! Åh, boxning.. Jag saknar det så.. Men nu har jag äntligen fått över Ante på friskvårdshuset, ingen mer fotboll för henne. Nu ska hon träna med mig! :) Vi ska slå isönder varandra.

Nej, man borde kanske börja fundera på att dra sig till sängs. Jag borde behöva en del sömn faktikst..

Vi ses
/M

Bered er på att häpnas!

2008-10-18 @ 18:22:35 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jösses, idag har jag förvånat mig själv!

Först och främst var jag och mamma uppe tidigt och tränade, Väl hemma blev det stor brunch sen städade jag heeela min garderob! Helt sjukt vad mycket kläder man kan ha, dock använder jag bara 1/7 av dom.. Sen, okej, sitter ni ner? jag övningskörde!! Galet, i know. Jag tog tag i mitt liv och satte mig bakom ratten. Körkort nästa? Sen på råga på allt har jag faktikst börjat på mitt tal.

jag inser ju själv att detta kanske inte varit den mest optimala lördagen, men jag är endå ganska stolt över mig själv!
Hur det nu har gått för mig på alla dessa saker är ju en helt annan femma! haha. Jag har hört att det är tanken som räknas..

Vi ses
/M

i'm back!

2008-10-17 @ 21:14:12 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej människor, Glad Fredag.

Den här veckan har bara flögit förbi tycker jag, har knappt hunnit med något som jag skulle! Typ.. träna! Jag hade ju bestämt mig för att ut och springa igår iaf, men ack, det skedde aldrig. Men det var kankse inget som förvånade? Dock lyckades jag dra mig själv ut på en längre promenad, det var skönt, men kanske lite drygt att gå runder här i lyngby alldles själv.. Men jag var även och spelade squash på friskvården, det var faktikst väldigt kul! Idag har jag träningsverk..

Förresten, mitt humör ät tillbaka tack och lov! Jag behövde bara träffa mina kära vänner sen fixade det sig :) Fina fisken.

Så, vad händer i helgen? tja.. jag har faktikst ingen aning. Jag skulle tippa på att det blir ganska ohändelserika dagar.. Jag ska försöka väcka mamma så vi tar morgonpasset på friskvårdshuset imorgon, men eftersom hon tycker mer om sömn än vad jag gör så får vi se hur detta kommer att gå.. Sen får jag väl se om någon vill leka med mig..

jag gillade förresten min något blygsamma komplimang " du sjunger relativt oräligt" .. tss, tack? haha

Vi ses
/M

?

2008-10-15 @ 22:52:20 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch, vad händer med mig? Jag gillar inte mig själv som såhär. Sur. Trisst. Vresig. Trött.
Med andra ord, ingen bra dag för mig.. har sovit jätte dåligt inatt, hade de sjukaste mardrömmarna..
Inget annat idag har heller gått som jag vetat. jag trodde att jag skulle få fixa och trixa själv hemma med mitt aerobics pass och sånt, men dock har pappa varit ivägen hela dagen. Får lite dåligt samvete över mina snäsningar åt han, men när han inte fattar piken så.. Då man vid 3 forftarande inte fått ur mig en hel mening så borde man kankse förstå att jag vill vara ifred..

Hur som helt har jag nu ett pass upplagt, är ganska nervös inför det om jag ska vara ärlig..

Imorgon, då har jag en lektion. Friskvård. Sen ska jag banne mig träna, det är ju en hel vecka sen sist! Ajaj, det svider..
Sen borde jag även skriva det där svenska föredraget, och loggbok, och städa gadroben, be pappa om lönen, och framförallt försöka bli glad!

Nu återgår jag till "världens härligaste män" - geeken. Tss, han är skön.

Vi ses
/M

Idiot..

2008-10-13 @ 19:57:57 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är helt sjukt vad bra vän jag är och vad jag gör för att spendera lite tid med en. Idag har jag, plockat potatis hemma hos Weber! Guuuuud vad spännande det var.. hahaha :)

Nu ska vi snart kila hem till mig, vi vill ha min soffa.. och lejonkungen!

Vi ses
/M

Hemma igen

2008-10-12 @ 23:32:22 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh, vi åt på en så mysig resturang igår! Tyvärr sviker minnet mig så namnet är sedan länge glömt. Men det ligger vid hotellet med poolen på taket.. Stället var riktigt fint och hade jätte mysig stämning! Maten var även mycket god, enkel - men smakrik! Skulle gärna äta där igen, men det är ju inte så ofta man får chansen att gå ut och äta i Göteborg..
Efter matbiten åkte vi hem igen och det blev lite film och sen tidigt till sängs, vi var ganska trötta. Dock sov jag ganska dålig och vaknade ett par gånger inatt, and I dont know why.. jobbigt! Det är nog därför jag känt mig lite kinkig idag.

Tanken var att jag skulle plugga när jag kom hem vid 5, men jag kände för att hålla söndag och sköt upp det tills imorgon. Slog en pling till fröken weber med som fick upp mitt humör. Istället kom en del ångest tillbaks då vi började prata gamla galna minnen, haha. Det sker så mycket konstigt när man är med den flickan..

Nu har jag precis tittat på Pretty woman, att den filmen är lika bra varje gång är egentligen knas.
Jag fortsätter min nedräkning, siffran står på 70 nu!

Vi ses
/M

En helg med en mamma och syster

2008-10-11 @ 19:02:19 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hälsningar från Göteborg!

Det blev en tidig morgon för mig och mamma, var uppe 06.00 viket kankse är lite väl tidit för en lördag om man frågar mig! 10 i 8 avgick vårt tåg och var framme ca 3 timmar senare! Efter en liten fika i systers lägenhet och planering  inför dagen så ble det in till stan. Shoppnig, shopping, shopping! Gillar ju lägen dåva, gjorde av med en del pengar. En uppdatering bland mina kläder var något som behövdes starkt eftersom jag har varit så sjukt trött på allt annat jag äger.. Vid ca 5 var vi trötta och kinkiga och behöve hem och vila ett tag, nu dr emot blir det ombyte och sen har vi beställt bord till kl 8! En riktigt bonding-helg för flickorna i familjen. Pappa är ju i skottland och Emil har inte velat vara med och leka idag..

hemfärd imorgon sker vid halv två..

Nu behöver mitt hår plattas!

Ha det nice, för det ska jag :)

Vi ses
/M 

"Colour of love"

2008-10-08 @ 21:02:53 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mycket snygga varelser.

ps. mitt pluggande går sämst

"Colour of love"

2008-10-08 @ 19:38:43 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjena tjockis!

Onsdagar är vanligtvis lediga, men inte idag för idag var det fotografering! Klassen tema var färg! Vi var mycket söta, speciellt Therese haha! Själv var jag den mycket pigga färgen grå, med söt turban! Fotot blev nog inte helt tokit, vi hade ganska kul iaf. Men jag hade ändå tyckte att exotiska fåglar hade varit en roligare grej. 
Vi var färdiga typ halv 10 och då var det gentligen tänkt att jag skulle skynda mig hem för att rå plugga, men så blev det inte. Jag stannade kvar tillsammans med Therese och Antonia istället för att diskutera lite Religion, vi har ju nämligen prov imorgon.. Efter kankse tre timmar tyckte vi att vi var värdiga en bit mat eftersom magen kurrade rejält, så det blev lunch i stan sen hemfärd. Var hemma 15.00. Tråkit nog somnade jag då (i  3 timmar), big mistake! Nu kommer det bli en sen natt istället.. Imorgon är jag antingen helt död eller sjukligt överpigg, vi får se vi får se..

Nu ska jag prega in diverse om judendomen, ha de fint!

Vi ses
/M

En är grön och en är gul, detta tema var inge kul..

2008-10-06 @ 22:07:51 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag:
I detta mycket deprimerande regväder begav familjen Ohlsson sig till Malmö där hela dagen spederades. Vid halv 12 anlände vi till pappas kontor där det mest blev en timmes lång kafferast innan jag och mamma bestämde oss för att sticka och shoppa istället. Eftersom det var så ruskit väder ute kände vi inte för att gå inne i malmö, därför fick det bli ett köpcenter istället. Vi lyckades ta död på ett antal timmar där inne, inga direkta fynd kanske. Ett par svarta chinos och ett par skor var allt som följde med hem. Pappa kom sen och hämtade oss och vi begav oss tillbaka till kontoret och "jobbade", tror jag hjälpte till ca en timme.. Var hemma vid 8-9 tiden igen då jag mest hann med en bit mat, ett samtal med Antonia och sen var det läggdags!

Måndag:
Detta har varit en lång dag, ganska händelselös om man tänker efter. En vanlig skoldag som var slut kl 3, då begav jag mig bort mot Duvanders för att ta terminens första plugg-fika i väntan på träningen! Mellan halv 4 och kl 6 satt jag där och läste religion, sen gick jag på power yoga! Jag hade glömt hur skönt det är, har haft ett väldigt uppehåll med det pga min klena rygg ju men eftersom jag tränat en del på senaste tyckte jag att jag behövde tänja ut mig lite. Väldigt skönt måste jag säga, så rensade man hjärnan med. Den var allmänt förvirrad efter att ha läst om meningen med livet, vilka mål man har, vad som händer efter döden och en massa sånt som jag inte kan låta bli att fråga mig själv så ja.. jag kände mig något tankespridd. Men nu är det över, haha.

Dagens hiss var alltså Yoga
Dagens diss är absolut och utan tvekan valet av tema på skolfotot, det är så sjukt tråkit så det knappt finns! Jag hamnade i världen mest fantasilösa klass, det blev konstaterat idag. Därför ska jag vara beige.

Vi ses
/M