En ledig tisdag

2008-09-30 @ 21:52:54 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag vaknat halv nio helt självmant två dagar i rad, det är inte riktigt normalt för mig. Lediga dagar brukar mena att jag vaknar vid halv tolv typ.. Inte för att jag klagar, det har varit riktigt skönt att gå upp då. Man har fått så mycket mer utav dagen. Så man kan ju hoppas på att man vaknar vid en hyfsad tid imorgon med!
jag har mestadels jobbat på mitt samhällsarbete idag, eller försökt iaf. Jag kommer ingen vart, det är skit jobbigt! Men har varit ganska sprallig och okonsentrerad hela dagen så det beror nog på det. Ska försöka bli färdig med det imorgon, håll tummarna för mig! Vore fint att någon gång inte behöva lämna in ett arbete sådär i sista minuten!
Klockan 4 tog jag bussen in till stan och tränade, två pass. Det märks förresten att jag har börjat träna en del, eftersom stammisarna har börjat hälsa och prata med mig, jag har alltså blivit en av dom! Fint! :)
I bilen hem sen blev det min vanliga banan, en gainomax recovery och en halvliter vatten! hihi, förlåt. Men jag tycker jag själv är duktig. Men det måste man få tycka, det är trots allt det som driver mig! :)

Förövrigt på vägen hem satt jag och tänkte på Antonia eftersom jag inte pratat med henne på några dagar, och gissa vem som inte ringer då? Jovisst var det hon :) En glad sådan, som jag bestämde plugg-träff med imorgon! :)

Vi ses
/M

Fido

2008-09-29 @ 21:34:50 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var det måndag igen! En ledig sådan, som jag har gjort alldles för lite på om man tänker efter! Har hunnit med att träna och skrivit klart min svenska uppsats, som jag förövrigt inte är ett dugg nöjd med, men jag antar att den får duga. Varken svenska eller uppsatser har någonsin varit min grej, men jag är ganska nöjd med mitt liv ändå! Man ska ju inte låta sånt tynga ner en :) Oj, det lät ju läskit optimistiskt för att komma från mig! Jag vet någon som borde vara stolt..? haha
Men något som är negetivt är ju att jag inte har börjat på samhällsarbetet än! Har glömt mina anteckningar i skolan, måste ringa Antonia.. Det ska ju trots allt vara inne på fredag, så man borde kanske börja leta fram lite fakta. Det kommer, det kommer..
Annars idag så har det blivit mys med katt och mest bara njutning av min lediga dag. Eller vänta, en sak värt att kommentera är att jag heeelt seriöst såg välrlden sämsta film! hahahaha, den var så löjlig, den var så löjlig, den var så löjlig! Så sjukt dålig att jag faktikst tittade på hela, där försvann ca 2 timmar av mitt liv.. Filmen hette Fido och handlade om zombier som användes som hembiträden och åt människor lite då och då. Grejen är ju den att det var en dramakomedi! Ja, ibland blir jag lite rädd för hur världen fungerar, vem gör en sån här film? Suck, dagens samhälle..

Vi ses
/M

Det blir en dag på stranden

2008-09-28 @ 19:16:40 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godkväll kära vänner. Ännu en vecka har nu passerat och jag har fått uppleva många bra dagar. Dock är jag fortfarande ledsen över min klocka..

Den här helgen har haft en del mysiga inslag, som sagt så kom ju Malin och Emil hem igår så då blev det mest lite tv tittande och små kiv syskon mellan. Idag där emot bestämde sig jag och Malin för att köra en runda till havet. Det var helt vindstilla där nere, solen sken och glänste på havet som var helt klart och det var nästan så att man blev sugen på att ta sig ett dopp. Jag vågade dock aldrig känna på vattnet, det blev en barfota promenad på den i stort sett orörda strandkanten istället med sanden rinnande mellan tårna. Vi kom desutom underfull med att varken jag eller syster är bra på att kasta macka, helt odugliga faktikst! Men det var iaf väldigt mysigt :) Efter nästan en timmes promenad satte vi oss i bilen igen och körde en runda till Maglehem för att hälsa på farmor och farfar, vi klarade oss ifrån att bli bjuda på mat/kaka - yes, seger! Väl hemma blev det mat och därefter körde de hem till Göteborg igen! Jag blev väldigt glad över att de kom hem, saknar faktikst min syster ibland! Och vi ses desutom om två veckor igen då jag och mamma ska upp över helgen, då ska jag till och med få shoppa och gå runder lite i min favorit stad!
Just nu sitter jag och pluggar, jag har en massa att göra känns det som. Men vilken tur då att jag faktikst är ledig måndag, tisdag, onsdag! Jag får alltså 6 dagars ledighet, eftersom jag inte hade några lektioner i fredags heller, vissa har det bra :) Så där blir det plugg och en massa träning, skit bra!

Hur tänker man förresten när man dödar marion i Robin hood? Jag vill ha citatet "och så fick Robin Hood sin marion till sist" precis som i den tecknade, inte en massa tårar som strömmar ner för mina kinder..

Vi ses
/M

Malin kommer!

2008-09-27 @ 12:13:11 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

08.45, komplett muskel.
Javisst, Jenny var och hämtade mig ca 8 för att vi skulle in och träna. Gick ganska bra, skönt var det iaf!
Var hemma vid 10 då jag duschade och sen gjorde jag mig en rejäl frukost innehållande bland annat gröt. Jag citerar min mamma "jag blir nästan rädd så nyttig du har blivit!" haha, härligt :)

Just nu är jag jätte glad, för Malin ringde nyss och överraskade med att hon och Emil kommer hem om 3 timmar! Jag har inte träffat min syster på över en månad, så jag gillar läget! :) 


Dumma pojke...


Vi ses
/M

Chilla mannen

2008-09-27 @ 02:19:55 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är jag precis hemkommen, klockan är kvart över två.
Åt först lite pizza med familjen, sjukt vad mätt man blir! Trodde jag skulle gå isönder! Men iaf så åkte jag hem till Therese därefter vid 8 tiden, vi körde sen hem till Oscar och umgick med han och jocke! Tittade på lite film, snackade en massa strunt och hade allmänt trevligt :) Lagom chill kväll :)

Saken är ju den att jag blir hämtad kvart i 8 imorgon för arr jag ska träna, haha ibland vet jag inte var jag får mina dumma ideer ifrån! Men det ska bli skönt att träna och komma igång lite sådär lätt på en lördagsmorgon.

Vad händer annars imorgon? Öppen för förslag..

Vi ses
/M

Firmafest!

2008-09-26 @ 15:39:22 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha, vi hade sjukt kul igår! Lite sådär lagom galet med sanning och konsekvens, kareoke och diverse bus! Måste tacka de övriga styrelsemedlemmarna för denna kväll! Riktigt fin ;) Kan ju tillägga att min röst blev förstörd och Antonia deckade på soffan!
Vaknade kl 7 av att Ante har gått upp och står och plattar sitt hår.. det var 3 timmar till vi började! Hon är lite knas ibland :)
Therese och Carro P vaknade vid halv nio härligt pigga och glada ;) haha.. eller nått i den stilen. Väl i skolan så fick vi reda på att våra lektioner blivit inställda! Dryyygt.. Ändå stannade vi kvar där i 2 timmar!

Efter lite chill på stan åkte jag hem, somnade direkt. Riktigt trött var jag! Eller är nog fortfarande..
 
Ikväll hoppas jag på att mina föräldrar är vänliga nog och leker chaufför till mig så jag kan träffa Therese och några andra. För annars blir det en seg kväll hemma med Östen..

Gårdagen borde göras om ;)

Vi ses
/M

Party på en torsdag

2008-09-25 @ 19:32:26 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför alltid på torsdagar?! jag försov mig igen.. Vaknade kvart i 8, skulle ta bussen 8. Nästa buss går 10. jag är rätt medveten om mitt tempo så det var bara till att ställa om klockan till 9 sen gick jag upp då. Missade ca 1½ lektion men det får jag leva med, jag sov iaf ut! Jag ser det på den ljusa sidan ;)

Hade bara lite svenska, lunch och sen denna dryga friskvård. Vääääärldens segaste lektion.. häcklöpning.. tss vad överskattasd sport.

Men i vilket fall som helst så åkte jag och Antoni till badhuset för att simma, dock blev det bara 4 längder. Sen ville min kompis bara leka.. Snäll som jag är gav jag med mig ;) Men det var mysigt och kul, 2½ timme senare åkte vi hem!
Snart kommer mina kära vänner för en förhoppningsvis rätt fint kväll! Dresscode = slappt!
Ingen aning vad denna kommer gå ut på men pyjamasparty är väl det man sulle kunna kalla det! Det kommer förmodligen bli en massa skvaller, ännu mer fnitter, spel och vin! Jag är sjukt på ;) haha.
Dock ser huset gamska stök ut, men jag orkar inte städa!

Måste gå och laga mat till mig själv, fruktansvärt hungrig. Självklart blir det korv och spagetti - det är trots allt det enda jag kan laga :) Habst es gut!

Vi ses
/M

Jag behöver tröst!

2008-09-24 @ 20:45:07 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag blev jag jätte ledsen. Jag glömde min svarta klocka på bussen. Min leksak, min finkelerare! Jag som precis hade flyttat in i den och trivdes fint, nu känner mig mig hemlös! Min arm har varit så tom idag, jag höll på att bli tokig. Jag är handikappad utan den. Nu är den föralltid borta, allt jag känner är sorg. Vad ska jag ta mig till? Snyft.

Förövrigt så var vi på denna kick-off saken i malmö, vi åkte en sjukt gammal buss både dit och hem med ganska obekväma säten. Sen blev jag sjukt irritreade på de människor som klaga på att de hade fått gå upp tidigt, för där var minsann ingen annan som hade behövet gå upp 05.10!! Det ät inget jag känner för att göra om på ett bra tag..
Iaf så kan jag inte säga att jag fick ut något direkt av dagen förutom att jag åt pannkakor till lunch, det var gott! Men det hade varit godare med den där salladen.. 
jag var hemma klockan 4 och då packade jag bara väskan och tog bussen in till stan 20 över igen - lönt, jag vet! Så tog jag ett pass aerobics vilket var nice :)
Hade faktikst tänkt att gå och plugga eller något i den stilen nu.

Imorgon blir det förresten firmafest här i lyngby, haha! Det ska bli nice ;)

Vi ses
/M

Barnvakt sökes

2008-09-23 @ 20:49:31 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh, denna underbara träning! Förstår inte hur jag kunde ta sånt uppehåll i sommras, måste glömmt hur bra det känns såhär efter :)

Jag har kännt mig allmänt seriös och fokuserad idag, det är inte ofta sånt händer i mitt liv! Men jag gillade det faktikst, har gillat hela dagen! Trots det inte hänt något sädär jätte speciellt. Eller jo.. jag mega fyndade en jacka! På barnavdeleningen.. Jag kommer ju föralltid ha längden av ett barn.. men i dessa fall kan jag verkligen inte klaga! Kanske inte var världens snyggaste, men för 98kr så kan den ta mig tusan duga nu i höst! :) Jag har ju som sagt inget vidare till budget..

Något jag där emot är mindre nöjd med är att jag ska ta bussen 06.11 ifrån kyrkan in till stan, på min lediga dag, för att vi ska på kick off i Malmö.. Det blir nog ganska kul men när jag behöver gå upp typ kl 5, på en ledig dag, så finns det ingen del av mig som känner dig nöjd.. Synd att man bor i lyngby.. och att man inte är 18 med körkort..

Alltså måste jag snart gå och sova, ska först gå och koka lite gröt till mig själv..
Förresten så söker jag barnvakt till på torsdag, jag är ensam hemma, och det är tråkigt!

Vi ses
/M

När det inte blir som man tänkt

2008-09-22 @ 21:16:37 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det kladdade till sig lite när det gällde träningen idag vilken innebar att jag endast fick ett core control pass.. Jag som såg fram emot komplett muskeln! :( Och det var desutom mammas fel.
Gymmet var smock fullt så där fick jag heller inte plats, men jag behövde ändå vänta på mamms. Så vad gör man? Jo man går och solar!
Om jag nu får cancer ska jag skylla allt på min mamma.

Imorgon blir det hårdare tag!

Förövrigt så kan jag ju tillägga att vår företagside slopades idag. Ingen kände sig road över den och det är illa om man inte tror på sin egen produkt! Har redan kommit igång med en annan grej, hoppas nu bara att den går vägen! Hade varit nice om vi hade kommit igång på riktigt..


Jag är måttligt uttråkad för tillfället, blä.

Vi ses
/M

Mycket dum idé!

2008-09-22 @ 17:03:50 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch vad illa jag mår!! Fick världens sämsta ide att jag skulle äta upp den tårtbiten jag fick av farmor igår, nu känner jag min inte alls nöjd med detta beslut! Den var nog större än jag trodde.. blä..


Tacka vet jag att det blir träning snart!

Vi ses
/M

Man är glad för man är nöjd

2008-09-22 @ 00:28:23 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

ja jösses. Gissa vem som är trött? jo men visst är det jag :) Förstår inte varför jag ska vara så trött hela tiden. Borde nog äta mer och oftare.

Veckan har varit go, har inget direkt att klaga på!
Har varit och tränat några gånger, dock för få. Bestämde mig därför nyss för att det blir träning måndag till fredag! Sjukt onyttig helg förstår ni. Men ska vi slå vad om att den planen kommer gå i kras? Känner ju mig själv rätt väl ;)

Annars om jag inte minns fel så träffade jag Jocke-fjant i onsdags för att titta på lite film och idol, blev även meddragen på fotboll igen, yeeey? haha. Men jag hade väl ganska kul ändå. Tidagare på dagen hade jag även varit inne i stan och lunchat med Antonia :)
Torsdagen försov jag mig igen och fick därför aldrig med mig några träningskläder! illa, jag vet! 

Sen slog det över till fredag och jag vaknade på det sjukaske glada humöret! Sådana dagar uppskattar jag starkt :)  
Efter en ganska så händelselös skoldag åkte jag hem och slog in paket och försökte även göra mig själv fin. Jag blev dock mer nöjd över resultatet av min presentinslagning ;) Tanken bakom kvällen var att vi skulle fira att Isabella skiftade till 18-åring under natten genom en trevlig middag och en del festande (för de andra dvs..) Träffades kl 7 och åt (måste dock tillägga att antonia självklart var en halvtimme sen, vem kunde ana..?) därefter bar det av till Kulltorp där Alexander stod för förfest. Jag deltog kankse inte särskillt aktiv i denna eftersom jag endå bara skulle åka hem någon timme senare. Guuud vad jag trivs med att vara 17... nej jag är inte bitter.. Mitt humör hade iaf dalat ganska långt ner när det väl var dags för hemfärd.
Tänkte bjuda på några bilder imorgon.

Lördag-söndag har jag spenderat tillsammans med Therese :) Den flickan är allt go hon :) Träffade henne i går vid 4 för att titta på fotboll, sen efter blev det lite bus och sånt tills vi blev upphämtade av Tim och Sebbe för att köpa lite mat som vi tog med hem till Tim. Sen gjordes diverse fram tills vi bestämde oss för att hyra en film (vilken jag halvsov mig igenom) Därefter blev det så att jag sov hos Tess :) Vi låg och sega oss i sängen fram till typ 2 idag, då kände vi att det nog var dags att klä på sig. Kl 5 blev det sen att vi stack in till stan och titta på Handboll, 60 spänn för en ståplats. Det tyckte jag var överskattat! Iaf så åkte jag hem efter det, för att käka middag med min farmor och farfar haha. wiihoo så spännande ;) men det var iaf gott.

Min mamma är förresten mycket chockerad över mitt beteende på senaste tid, massa fotboll och handboll, ja det är knappt så jag själv förstår :)

Kan ju desutom gratulera er som lyckats läsa ner hit, kan inte hjälpa att det alltid blir så långt :) Denna gången överträffade jag även mig själv!

Nu jävlar, nu är det dags, kajsa ligger redan redo i min säng, jag ska ha massvis med sömn nu!

Vi ses
/M

Jord

2008-09-15 @ 22:14:48 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh! Så irriterad jag blir!
Kommer upp och ska sova, tittar i sängen och allt jag ser är jord! Massa jordfläckar överallt och genom att granska fotavtrycken är jag kanska säker på att Kajsa är den skylldiga! Jag som hade nya lakan och allt. Nu känns allt grusit.
Åh! Så irriterad jag blir!

Vi ses
/M

Segis!

2008-09-15 @ 22:02:52 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka, nya tag.

Gissa vem som varit trött idag? Jo jag! Tro det eller ej.. Fick ju för mig att åka till skolan en timme tidagare vore bra för min svenska uppsats, pyttsan heller. Jag kände mig inte alls nöjd med detta beslut. Kan ju visserligen skylla mig själv eftersom jag skjutit upp det ett tag, men sen är ju det sån där typiskt Maria grej. Men trots bara 3 timmars sömn har jag tagit mig igenom dagen, jag tror jag skrattade ganska konstant mellan 11 och 2, vilket var lite sjukt.. Övertrötthet? Kan ligga något i det.
Tog även två pass på friskvårdshuset idag, dock hängde varken hjärna eller kropp med! Så jag får skärpa mig imorgon! Jag ska bli biff! haha..

Och ja, för er som undrar så blev min helg små kul. Fredag och söndag var deg-dagar. Dock lekte jag lite med Jocke i lördags sen på kvällen stack vi och bowlade med Bella och Chrille! jag förlorade jätte mycket, så det var ju inge kul.. Men efter bowlingen dissade Jocke oss så vi körde hem till lyngby och kollade på Bert, det var trevligt tihi :)

Ska man sova nu? 
Ja.

Vi ses
/M

Värm mig!

2008-09-12 @ 19:10:02 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag kom hösten, för helt sjukt vad det är kallt! En massa skakande på tänderna har det blivit, riktigt ruggit bitande kyla där ute. Nja, jag kan väl inte direkt påstå att jag gillar läget. Fryser fortfarande!
Förresten, jag behöver pengar! Var och kortade min klocka, det kostade 100kr, rena stölden! Jag som tyckte att jag gjorde en sån bra deal när jag beställden.. Men men, jag ska bo i den nu.
Det blev stan och fika med antonia också! :) Jag tycker om fika, men nu får jag nog ta och sluta upp för hur ska jag ha råd med göteborg nästa månad?

Det är ju fredag, men min dag ser ut såhär: Myskläder, duntäcke, soffa och lejonkungen! 
Mesigt jag vet.. Men det är exakt 100 dagar idag tills jag blir 18år.. Skjut mig!

Vi ses
/M