Sommar!

2009-01-31 @ 13:38:41 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har febern mer eller mindre lagt sig och jag börjar känna mig frisk, tack och lov... Men nu lider jag av något annat - tristess! Det kliar i hela kroppen efter att få göra något, om det inte vore så kallt skulle jag gå ut och gå. Jag är så trött på den där kylan! Försvinn, nu!

Åh vad jag längtar efter sommaren! Jag håller på att dö, för det bubblar så i kroppen. Hela den här veckan har jag tänkt på hur mycket jag vill ha sol, lätta kläder, bli brun, få guppa i poolen, äta färska jordgubbar och så vidare och så vidare..! Och ååh, sommarkvällar! För mig finns det inget bättre än en fin sommarkväll, det är mysigaste jag vet! Tänk, en varm kväll när himmeln är sådär jätte fin då solen håller på att gå ner och himmeln är helt orange/rosa, hela jag bli glad varje gång jag ser det. jag älskar det! :)

Just nu tänker jag mig detta scenariot: Det är en ledig dag, låt säga en lördag. Vädret har varit kalas så man har spenderat hela dagen med att ligga på stranden/hemma i poolen med något trevligt sällskap. Det börjar dra sig mot kväll och man känner sig ganska trött och seg (som man oftast gör efter en sol-dag) men på ett mysigt vis. Man känner lukten av grannarnas grillar som tar fyr runt om. Man står tittar hur brun man har blivit (förhoppningsvis har man inte bränt sig eller har fått tex goggel-bränna) innan man springer igenom duschen. Väl ute, härligt väldoftande, drar man på sig något sött och luftigt för att någonstans i Sverige vankas grillkväll, vem vet, kanske rent av i Lyngby? Och kvällen spenderas med härligt gäng människor där skratt och mys är nyckelorden. Mörkret drar in, även kylar börjar kännas av men det löser man med filtar och så sitter man ute ett tag till och tittar på de alla miljoner stjärnor som förhoppningsvis tittar fram. Ja, och sen framåt kväll då kylan har dragit in ordentligt och tröttheten börjar bli oundviklig, åker man hem. Sen går man och lägger sig, och känner sig sådär härligt lycklig! :) Det är en perfekt kväll för mig, härligt soft, med trevligt folk och massa mys!



Det som främst åkallade min infernaliska längtan var att sitta och klicka runder på en massa sommarkläder på H&M, just nu ångrar jag det. Jag börjar klättra på väggarna om det inte blir sommar snart! Men jag vet iaf vad jag skulle velat ta på mig ifall ovanstående vore verklighet.







Ni vet inte hur ledsen jag känner mig över att det bara är januari!

Jag tycker inte om att vara sjuk..

2009-01-29 @ 21:18:45 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha. Då har jag fått feber med. Jag har sovit precis hela dagen för min energinivå i kroppen ligger på en väldigt låg nivå. Det finns dock en ganska hög halt av alvedon-preparat i min kropp för det är det och 2 enchilladas jag har levt på hela dagen.  Saken är ju den att jag inte har tid med det här! Jag har inte tid med att ligga sjuk, har en massa annat att fixa till. Desutom har jag inte den minsta lust, för jag blir som sagt så deppig när känner mig sjuk och att vara deppig trivs jag inte med...

Nu ska jag gå och se ifall jag kan hitta någon film som jag kan bädda ner mig framför, och äta halstabletter. Hoppas att er torsdag har varit bättre än min.

Vi ses
/M

att må dåligt

2009-01-27 @ 20:53:13 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh, mina planer gick åt pipsvängen idag. Helt plötsligt så fick jag kalas ont i magen och mådde jätte, jätte, jätte illa. Så eftersom jag bli så ledsen och deprimerad när jag mår dåligt så kilade jag hem några timmar tidigare från skolan. Det hade väl gått att stanna kvar ett tag till, men det fanns så mycket skratt i luften och det finns inget värre än att skratta när man har ont i magen! Men allstå blev det ingen träning idag, väl hemma tänkte jag att jag skulle plugga istället, men? Ja, jag mådde jätte dåligt så jag ansåg att bästa medicinen var att först äta lite glass (vilket jag har hört är lösningen på alla sjukdommar!) sen bäddade jag ner mig med min kisse och sov en hel massa. Faktikst så har jag sovit heeela långa dagen och kan nu meddela att jag har återgått till normalt tillstånd igen. Men jag har ju fått ut nada av denna dag vilket jag tycker är mycket negativt! Så, eftersom jag är väl utvilad nu ska jag sätta mig och göra klart mitt religionsarbete och jag tänkter inte gå och lägga mig försen det är gjort! Önska mig lycka till.

Imorgon däremot, då ska jag till Vinslöv eftersom jag har lovat Therese att jag ska hjälpa henne välja balklänning, spännande!

Och förresten så finns det ingenting fulare än dubbade reklamer! Jag blir ju tokig..

Vi ses snart hoppas jag
/M

Skärpning!

2009-01-25 @ 16:34:20 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh, jag är så uttråkad! Jätte, jätte, jätte uttråkad. Men alldeles för seg för att gå och göra något spännande. Sen vet jag ju om att jag borde.. måste.. ska.. plugga, plugga, plugga. Vi har trots allt tre arbeten som ska lämnas in vecka 6 och jag börjar bli lite små stressad faktiskt. Men självdisciplin är ett begrepp som jag inte verkar ha förstått innebörden av. Borde jobba på det. Att försöka plugga hemma är det värsta jag vet, för många distraktioner överallt. Duvanders - där går det som bäst! Sannolikheten att jag kommer sätta mig där imorgon är väl ganska stor, är trots allt ledig hela långa dagen. Ja, så får det bli. Först träna, sen en lååång Duvanders dag! What can I say? Jag är en fika-tjej :)

Vi ses
/M

King Kong

2009-01-25 @ 00:09:21 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Innan idag bestämde jag mig för att jag skulle ägna denna kväll åt att titta på King Kong, mest för att man borde ha sett den tycker jag. Jag måste säga att den är ju inte riktigt vad jag trodde att den skulle vara. Jag har ärligt talat suttit med en kudde över huvudet halva filmen, för jag tycker faktiskt att den är lite smått äcklig. Vad är grejen med alla skumma djur? Jag trodde att den bara handlade om en förvuxen gorilla.. Men ack vad man misstar sig ibland. Det är bara en timme kvar nu...

Vi ses
/M

Stora gratulationer till Toni!

2009-01-17 @ 20:19:16 Permalink Mitt Liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min förkylning sitter till viss del fortfarande kvar, jag har som sagt inte orkat vänta ut den eftersom jag varit ruskigt sugen på att träna. Det har varit galet skönt att komma igång igen efter en massa veckors uppehåll då jag faktiskt inte haft tid!

Faktikst så började jag min lördag med att åka in tillsammans med mamma till friskvårdshuset för att ta morgonpasset. Därefter följde jag med henne till jobbet för att göra den mycket spännande arbetsuppgiften - sortera papper! Tjoho.. Måttligt drygt om man frågar mig, men eftersom jag ska börja spara tänkte jag, så är det  väl smällar man får ta! Tänkte att jag skulle fortsätta med att hjälpa pappa snart med att registrera enkäter, vilket är lagom idiot-terapi medan man tittar på tv. Förvånadsvärt nog sitter jag och tittar på fotboll? Fråga mig inte varför, det mest bara blev så. Arsenal gjorde nyss mål igen, spännande...

Förresten, har ni inte sett vår fina anons i k-bladet? Folk ringer, vi har bokningar, galet fint! Men finast av allt är ju att Antonia nu mera har körkort! :)

Vi ses
/M

Sjuk?

2009-01-11 @ 14:40:34 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är så trött på min förkylning! Min hals har mer eller mindre varit hes och gjort ont sen nyår och min näsa pendlar oregelbundet mellan att vara täppt till att rinna sådär jobbigt. Huvudet gör ont ibland och i vissa stunder tappar jag helt plötsligt all energi i kroppen, som i fredags förmiddag då hela jag var helt död och jag trodde jag skulle trilla ihop i vilken sekund som helst. Jag hade ingen kraft alls i kroppen och mitt huvud kändes tomt, men som tur var så ordnade det upp sig till kvällen..

I vilket fall som  helst så orkar jag inte försöka vänta ut denna sjukdom längre, för denna vecka ska jag träna!

Vi ses
/M

Nytt år, nya tag!

2009-01-04 @ 19:15:30 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

guess what? Jag fryser! surprise, suprise..

Nu har jag flyttat hem igen efter att ha bott hos Antonia i en veckas tid!
I måndags kväll, efter att vi varit i stan/malmö en hel dag, packade jag en väska och åkte hem till Toni och där jag va fram tills i går kväll. Hon har nämligen varit ensam hemma, så vi har testat på hur vi duktiga vi är på att klara oss själva, vilket gått fint. Jag har lärt mig att laga mat, blivit duktig på att diska och så har jag kört traktor! Haha! Det sistnämda har kanske inte så mycket med det hela att göra, men tänk er.. mig i en traktor? Tss..

Så har det blivit nytt år och allt, jag har stora förväntningar på 2009!
Nyår var mycket trevlig, men kall! Jag låg och skakade hela långa natten trots att jag hade 3 tröjor, mjukisbyxor och två täcken. Med andra ord var jag totalt nerkyld efter att ha varit ute i en massa timmar!

De övriga dagarna har väl mestadels spenderats framför en brasa!
Toni har jobbat lite då och då men vi har underhållt oss med lite film, sällskapsspel och en massa mat! igår var vi till och med så söta och bjöd på musik genom att hon spelade piano och jag fick sjunga till, mycket vackert, mycket vackert! Men allt som allt har det varit trevligt att bo med Toni :)

Denna dag har jag firat en försenad extre jul hos mormor och morfar.
Idag har mina föräldrar varit gifta i 23 år.
Jag är galet träningssugen.

Vi ses
/M