A crazy night

2009-05-31 @ 01:18:11 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Riktigt kul kväll igår! Fast den slutade visst lite tråkigt, jag har bland annat en gigantiska bula i bakhuvudet!

Var en sväng i skolan på dagen, blev ganska nöjd med min fina flax i filosofin! Efter en kort runda där hemma kom Toni och hämtade mig för hon ville ha sällskap till Vinslöv, jag fick vara kartläsare. Vilken miss! Men vi körde faktikst bara fel två gånger. Efter att ha hämtat hennes balklänning tog vi en runda på stan, blev något nytt till kvällen även om plånboken något motvilligt sa ja till detta! När vi nu var i stan så tittade vi in hos Therese för att dra med henne på en lite tripp. Först Lyngby sen vidare till Nymö för att återvända hem till henne. När vi stannade utanför mig fick jag i en något skeptisk och sträng röst order om att jag hade fem minuter som jag skulle disponera väl. Jag kände piken, de klagar på att jag är seg! Men förvåndasvärt nog klarade jag, utan problem, att hämta mina saker inom den tidsramen - in your face! I nymö träffade vi hunden Tina, hon skrämde vettet ur Therese vilket gjorde att jag vek mig dubbel av skratt! :)

Som sagt så skulle vi ut med företaget, för att använda upp våra sista pengar och få ett trevligt avslut på vårt hårda arbete det senaste året. Dock fattades vi en man. Men vi hade oerhört trevligt ändå!

Kvällen inleddes med mat på Peking, såklart. Det blev en mysig middag som vi avrundade ca en timme senare då vi hamnade i den parkerade bilen medan vi väntade på den andra skaran människor som vi tänkt umgås med under kvällen. Då de andra anledde traskade vi bort till Bj där vi hade en spännande förfest med en hel del skratt och andra busigheter. Slutdestinationen blev senare Class, efter en shot-runda på hessle. Kvällen där var skit kul faktikst, fram tills andras klumpighet/dåliga balans orsakade mig en huvudskada. Människor vill ofta bära på mig... som igår slutade med att jag fick en stor bula, en fick ett jack i pannan och en annan fick typ en blåtira. Gigantisk otur att de lyckades trilla med mig inte bara en, utan två gånger! Lite små lustigt på ett ironiskt sett egentligen. Men ajajajaja, mitt stackars huvud. Det gjorde sjukt ont då tyngdlagen gjorde så att jag drog i skallen i ett bord. Men men, jag överlevde iaf! :) Som sagt så var ju kvällen himmla trevlig förutom det, träffade en hel del trevliga människor ute, tummen upp!

Har varit död hela dagen, lite klen med huvudverk, blåmärken och tydligen så fick min axel med en smäll. Därför har jag sovit större delen av dagen vilket innebär att jag är gö pigg nu! Tss, osis va?

Vi ses
/M

studenttider

2009-05-28 @ 22:25:38 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här sutter jag med hela håret upprullat i papiljotter! Kan tala om för er att jag är ruskigt söt. Moster Åsa ville testa balfrisyrer så jag fick tappert ställa upp, trots att jag är ganska trött och orkar egentligen inte vara social. Men det är bara att nicka och se glad ut, sen ska jag gå och knyta mig.

Vilka humörsvängningar vårt väder bjuder på! Först ser det ljust ut trots lite blåst, så busas det till med en massa regn för en kort stund innan det klarnar upp och man får upp hoppet igen. Men så plötsligt är vädret lika deprimerande som en mörk vinterdag och det stormar på. Sol? regn? värme? blåst? jag blir förvirrad över vilka kläder jag ska slänga på mig och om jag behöver ha med mina solglasögon eller inte. Ah, dessa problem livet bjuder på. Man har det inte lätt!

Men nu vill jag inte klaga på livet, saker och ting är ju inget annat än på topp. Det är illa om man klagar runt studenttider. Gårdagen var exempelvis himla trevlig! Spenderade dagen med Tess och Sara i stan för att vi skulle ta tag i det där med att införskaffa grejer till skattjakten då vår utklädnad är mycket spännande och klurig. Vår fantasi är där inget fel på, jag gillar det! Men humorn bakom ligger på en ganska torr nivå. Hur som helst så blev det inte mycket fjäder letande utan vi fastnade i diverse sko och klädaffärer istället, suprise suprise! Men ingen av oss är särskilt tät för tillfället, kontot är ganska tomt, så mycket shopping blev det inte - bara trånande..


Var hemma en snabb runda för att springa genom duschen osv. sen bar det av in till staden igen eftersom vi skulle ut och äta med klassen, kära SP3B, på Taste. Det var en bra idé av oss. Kanske något uppdelat men ändå trevligt och mätt blev jag! "Vi 5" reste på rumpan först för att dra igång andra akten för kvällen, att åka hem till Tess för att titta på fotbollen och dricka lite vin. Jag var pepp men tyvärr satt där två pers och halvsov i soffan, men efter en briljant ide att leka charader blev stämningen bättre. Charader kan vara så himla kul! Speciellt om man blivit lite extra glad och fnittrig efter några glas! Väl färdiglekna så bar det av till nästa destination, banken. Kul kul, klagar inte på kvällen. Så övernattade jag & Toni hos fröken Therese, de klagade visst på min cykling på vägen hem, äh...

vi har haft en bakis dag tillsammans, gjorde ont i håret då vi vaknade. I gårdagen kläder, härligt fräscha alltså, var vi en runda på maxi och köpte det vi skulle gjort  dagen innan och har haft det som lagom idiotterapi/underhållning att klippa och klistra med detta under dagen.

Nu sitter jag här, härligt söt!

Imorgon blir det att ut och äta med företaget, det lär bli gött! :)

Vi ses
/M

Fick brevet tillslut

2009-05-26 @ 16:42:06 Permalink Mitt Liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

jag fick mitt brev idag! :) äntligen! Nu har jag fått det lite kämpigt, intevjuerna är på samma dag! Hur lång tid tar det att köra från Malmö till Osby?

Längst ner i brevet stod det som ett tips "kom utsövd". Nämde jag att jag ska på bal den 7:e? Yes! Men det är nu eller aldrig så balen får tyvärr komma i skymundan!

Ikväll är det fest. Mina vänner kommer hit alltså blir det lite grill-chill, vin, sing star, tjejsnack, skratt osv! Det verkar visserligen vara så att Antonia, den surmulen, dissar oss för att läsa en bok.. sen när säger Antonia nej till alkohol..? Saken bör undersökas.
Faller en så faller alla, som man brukar säga..

Vi ses
/M

Schema

2009-05-25 @ 17:49:53 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förresten ni vet väl att det är fest onsdag, fredag, lördag, onsdag, söndag, tisdag och fredag? Det ser lovande ut! Ni är väl på?

Osby ringde!

2009-05-25 @ 17:28:38 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Osby ringde nyss! Något förvånad jag blev! Förväntade mig ett brev, inte ett telefonsamtal, det märktes nog haha.

I Osby ligger alltså den andra utbildningen som jag har sökt, också inom marknadsföring men med internationell inriktning. Nu sitter jag med lite blandade känslor av irritation, förväntan, nervositet och osäkerhet. Klockan tre den 8 Juni ska jag på intevju för att prata med skolan lite mer, därav nervositeten. Men kom igen! den 8 Juni?! vilken otur! Vi har ju balen den 7 juni och kommer allstå att komma dit bakis. Desutom så förvärrar det bal kvällen eftersom jag kommer att gå runt och tänka på vad jag ska säga kommande dag. Måste åka hemifrån redan vid 12 den måndagen för att vara där i lagom tid osv. Ska försöka hitta någon vänlig själ som kan skjutsa mig...

Men jag blev glad över att de ringde! Jag ville ju egentligen ha Malmö, men Malmö ville visst inte ha mig. Så nu satsar vi på Osby istället!

Förövrigt så har jag en styck sovande Antonias på min soffa, där har hon legat de senatse två timmarna. Det har inte gått att väcka henne! Hon ser ganska söt ut där hon ligger faktikst :)

Vi ses
/M

AcadeMedia

2009-05-22 @ 18:32:22 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var är mitt brev? Det brevet som säger "Hej! Du gillar oss, vi tror att vi gillar dig. Ta en sväng till Malmö så får vi byta några ord, kanske det klickar!" Jag vill! Men realisten i mig hoppar in och säger att platserna är få och att jag nog inte är bäst i test.

Men för mig var det kärlek vid första ögonkastet, mamma kände det också. Bubbel i magen. När jag läste om utbildningen kändes den som skräddarsydd för mig. Ett jobb inom denna branch hade gjort mig lycklig, det känns så rätt. (de som känner mig vet att detta är ett stort, något oväntat, steg!) Men de verkar inte ha förstått detta, för då borde jag fått ett brev nu...

Äh, det är jobbigt med framtidsdrömmar som inte verkar stämma överrens med verkligheten... Men vad ska jag nu annars göra i höst? Jag vill ju inte göra något annat i höst... Jag vill bara kunna simma i kunskap om kreativ marknadsföring! Åh!

Vi ses
/M

Vifta på svansen!

2009-05-22 @ 07:33:28 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då kan man checka av sista 3:3n med!
Onsdagen hade höga förväntningar vilande över sig, dumt, för det är ju sällan ens föreställningar verkligen uppfylls. Visst var det kul stundvis, jag skrattade och trivdes absolut med folket jag var med. Men jag var klen efter alldeles för dålig sömn och mycket stress efter SH arbetet. Med andra ord var jag tyvärr inte riktigt på G hela kvällen!

Jag hade bjudit över mina käraste vänner till Lyngby på för-förfest vilket alla utom Therese gillade (gick inte att separera henne från fotbollen). Visionen var: grill-chill, vinet skulle korkas upp, lite kostym fixande, singstar, prat osv. Tjej-mys sammanfattar det hela. Dock var vi ganska sega. Antonia medverkade tyvärr inte så värst mycket de första timmarna då hon satt på kontoret och pluggade, vi såg detta som anledningen - en Antonia drar alltid upp stämningen - hon är trots allt en galen flicka, och det är det vi älskar med henne. Vid tio tiden kände vi oss redo för att åka in till stan där det var Österäng förfest, visst har det en härlig klang? "oh ah ohare, vi är Österängare" ekade över halva Kristianstad. Där värmde vi upp tillsammans med en massa välkända ansikten, senare bar det av till Class där vi sprang direkt in på dansgolvet och jag började vifta på svansen!

Nackdelen med 3:3 är att förhållandet på dansgolvet blir något utöver det vanliga, i negativ bemärkning. De flesta är odrägligt fulla och dansgolvet blir något man får inta på egen risk. Människorna är helt galna och hänsynslösa vilket blir extra jobbigt om man endast är 150 skitar hög. Jag slungades fram och tillbaka som om jag vore kulan i ett flipperspel. Obehagligt. Desutom en aning panikartat då jag kom bort från mina vänner och faktiskt fastnade i mitten där jag fick ta ett 20-tal ordentliga stötar innan jag lyckades få någon som helst kontroll över vart min kropp var på väg. Jag var inte bara osynlig, för ingen verkade ens kunna känna min existens! Kastade därefter in handduken och gav upp nöjet med att studsa runder med mina vänner den resterande delen av kvällen, dansgolvet var uppenbarligen ingen plats för mig. Folkhav är en miljö jag sällan trivs i.

Okej, ny lek. Hur många blåmärken tror ni nu att jag kan ha lyckats dra på mig under kvällens gång? Gissningslekar är skojiga.
Facit hittar ni längst ner.


Jag bar en sibirisk tiger-matta från IKEA med en spännande grön färg som framsida (undersida) och en härligt lurvig rygg, svarta Nike skor och de smycken jag alltid bär (klockan och Gert-halsbandet). En förträfflig outfit!
Under kvällens gång döptes tiger huvudet till Ludvig och ibland kallades det även Wilma.

   
  




Rätt svar: ca 8 + rivmärken
Livet som student är farligt.

Vi ses
/M

Klockrena röster i en diskussion om religion

2009-05-19 @ 18:58:58 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

ojojoj, tuff vecka!
Ha!
Inte då!
En lektion på hela veckan, på en timme, filosofi desutom = totalt meningslöst. Fast dagens lektion var förvånande underhållande. Vi diskuterade om religion är bra eller dåligt och det fanns 3 starka röster som hördes genom hela timmen. En starkt religiös, en verkligen ateist och en som drog fram det filosofiska i diskussionen (sjukt smart kille!). Kan ni tänka er? En guldgruva för en filosofilärare som söker en livlig ocg engagerad debatt! Det är nog den enda filosofilektionen som jag har skrattat på vilket mestadels berodde på att Max, den smarta killen, bara kunde slänga ur sig de mest vildaste formuleringarna som satt som smeckar. Bland annat kallade han religion den kosmiska nallebjörnen. Jag hade velat bo i hans huvud, det är coolt att kunna se allt som så självklart! Att vara smart är coolt.

På tal om smarta killar så fick jag reda på min baldejt idag, jag ska gå med Joakim Skeppegård och Louise Axelsson. Haha, det kan säkert bli kul! Det känns både betryggande och lite tråkigt att jag typ känner de båda två men Louise är en himla trevlig tjej och Joakim.. ja han är väl söt på sitt lilla sätt! haha. Sist jag dansade med honom på friskvården så gick det relativt bra iaf, så det är ju tummen upp! Dock hade det varit spännande att gå med en okänd också.

Hm, jag längtar tills imorgon...

Vi ses
/M

Det kunde blivit schysst...

2009-05-18 @ 01:41:02 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ah, det är ju så typiskt. Jag hade för en gång skull skrivit ett ganska djupt inlägg med relativt intressanta iakttagelser och funderingar. Dessutom hade jag utmanat mig själv till att skriva det hela på pappas tegelsten, vilket inte var det lättaste! (alla har vi väl dumma idéer?) Men vad händer? Den vanliga, oerhört irriterande, "sidan kan inte visas" ramsan drar upp på skärmen och då jag går bakåt är min text försvunnen. Jag är nu mycket skeptisk till internetfunktionen på hans mobil.

Hur som helst, inlägget innefattade kort och gott en mindre redogörelse på vad de senaste dagarna har inneburit, sen vidare in på framtiden och dess planer insnurrat i en diskussion om tron på högre makter och möjligheten till ett förutbestämt liv. Sen på ett smidigt sett gick det över till berättelser och funderingar om min kärlek till att resa och slutligen gav jag glada rekommendationer till en vistelse på Ronneby Brunn!

Ronneby Brunn är ett spa som jag och mina föräldrar betstämde oss för att ta in på över helgen eftersom gubben i huset fyllde 50. Oerhört trevligt har det varit! Jag har slappnat av för minst 5 pers, därav hade man mycket tid för sig själv och sina tankar vilket slutade i det där blogginlägget som ni nu aldrig kommer att få ta del av. Vistelsen får ett mycket högt betyg, det enda som skulle kunna gjort det hela lite bättre hade varit ifall man hade med sig en syster, kär vän eller kanske rent av en pojke man höll av. För mysighets faktorn var väldigt hög i omgivningen. Ifall jag hade haft en pojk med mig så hade jag dragit med honom ut på en romantisk promenad ut i Brunnsparken för jösses vad mysigt där var när solen var på väg ner! Rekommenderar det starkt! Tänkte för mig själv: en dejt här en fin sommarkväll med en picknickkorg till hands och jag hade varit såld, nästan så att sällskapet hade kvittat! Haha

Förresten så hade jag en hel skön fredag med (checkade inte in på hoteller fören i lördags morse) Det var en lång dag spenderad med mina vänner, dock skiftade jag plats, hem och sällskap hej vilt. Men vi slutade upp tillsammans, jag och mina favoriter. Vi döper trion till TIA så får ni själva lista ut vilka jag kan syfta på. Mina vänner har alldeles för långa namn, eller är jag bara lat. Välj själva. Iaf väl samlade var humöret på topp så vi bytte ut grilla-i-Lyngby-planerna till utgång. Smart drag, för vi ville studsa och så blev det! Kul hade vi absolut! :) Vaknade upp hos T igår och gick och la mig som en strandad säl i hennes säng, hon skrattade :) Sen bar det av mot nya äventyr då den blåa cabben kom på intåg för att hämta upp mig... Resten kan ni!

Time to get some sleep. Har en lektion denna vecka, livet leker!

see ya!
/M

Anything but clothes

2009-05-12 @ 00:30:12 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kan inte sluta skratta! haha! Jag och min mamma har nu, tillsammans med Toni i telefon, kuckelurat ihop värsta 3:3 outfiten till nästa onsdag! Den är så obeskrivigt ful och dum så jag vet knappt om jag vågar ha på mig krationen! Men jag kan garantera att ingen annan kommer se likadan ut! Om inte detta är "anything but clothes" så vet jag knappt vad man skulle ha på sig (för nej, jag överväger inte att gå naken). Ah, asså.. det är så fult... men tanken är oslagbar! Vi har klippt 4 hål, sprätt lite och nu behövs det nog en söm i mitten. Det finns det även en slags hatt med i spelet. Jag håller tummarna för att slutresultatet blir bra, i så fall kommer jag och min kära vän Toni bjuda många andra på ett ordentligt garv så vi kommer vandrande :)

Förövrigt? Ja, det är måndag. Nu väntar 3 dagars nästan ledighet från skolan. Helgen förresten var trevlig.

Som jag nämde innan firade jag 3 veckors frisk tid sedan nyår i fredags, då kom Toni hit med lite dippa och chips + filmen Australia vilken var väldigt bra! Annars har jag fått hjälpa pappa lite i köket, pluggat och sen spenderades söndagen hos Therese då vi jobbade på årsredovisningen sen umgicks vi lite allmänt. Detta innefattade bland annat en kortare road trip och lite grönsaker & dippa. Tänk så trevligt :)

Dags att kila i säng!

vi ses
/M

13 timmar

2009-05-06 @ 21:35:07 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Usch för regn och blåst! Jag mår bäst av sol! För en som inte är så värst stor är detta farligt, jag var rädd för att blåsa iväg när jag gick över lilla torg idag. Det tog emot rysligt iaf! Det är illa när vädret gör en sån markant vändning, då följer mitt humör med. Fast, det brukar vara så iaf.. Just denna dagen har jag inte kunnat vara lika mulen som vädret eftersom jag varit extremt pigg! Gissa vem som slocknade klockan halv nio igår? Aldrig har jag gått och lagt mig så tidigt, jag är en nattmänniska till högsta grad därför är detta något extremt förvånande! Tyvärr var mitt sällskap vid namn Antonia inte lika pigg och glad som jag under vår fika på Darins idag, samtalsämnena flödade kanske inte direkt. Men vi hann med några varierade konversioner och det drog i smilgroparna då och då. Jag ångrar att jag inte var och tränade därefter, idag hade jag behövt det! Har massvis med överskottsenergi :) Var fruktansvärt längesen jag tränade eftersom jag varit sjuk konstant. På fredag firar jag 3 veckors frisk tid vilket är det längsta jag varit frisk sedan nyår :) Ja, min frånvaro i skolan har varit extrem. Min mentor har varit orolig och jag blev skickad till att prata med skolsyster och hela den svängen. Sött att de är oroliga, men några direkta problem förutom dåligt immunförsvar har jag då inte. Men nuså! Nu verkar allt vara frid och fröjd igen så det är dags att damma av träningsskorna och kolla in friskvårdshusets kära lokaler igen.. ska bara få lite ledig tid från pluggandet vilket varit problemet de senaste veckorna.. Är man sjuk kommer man fruktansvärt mycket efter! pust, stonk och stön. perfekt timing för att ligga efter, don't you think?

Studenten närmar sig med stormsteg, åh!

Vi ses
/M

När ens lektioner är inställda så..

2009-05-06 @ 11:33:05 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var tog solen vägen? Tråkigt, mycket tråkigt.

Igår visade det sig att vi inte hade några lektioner. Ovetande om detta var jag på skolan i vanlig tid klockan 8, men det var visst onödigt! Men tänkt vilken tur att även Therese hade missuppfattat situationen så vi traskade tillbaka hem till henne för att fördriva lite tid tillsammans fram tills kl. två då vi båda behövde vara på skolan igen. Vi sa att vi skulle plugga.. men det var inte så lätt när tess mun gick i ett! Haha, vad jag skrattade! Det gick inte att stoppa! Tess som är världens mest otekniska kvinna satt med sin dator och varje gång något gick snett (varrannan sekund) så skulle hon meddela det, v a d  s k a  j a g  g ö r a  n u , v a d  s k a  j a g  g ö r a  n u ?!  v a r f ö r  g ö r  d e n  s å ?!  skrek hon stup i kvarten och om hon inte ville ha hjälp så var det diverse små-ljud som hon lyckades klämma fram, allt mellan att vissla, gnissla tänder, prata för sig själv eller sjunga. Haha, ja att plugga i den lägenheten skulle endast en döv människa vara kapabel till. Men jag tycker om henne ändå! :)

Sen var det de där med mat. Vi kom på att vi behövde lunch när våra magar sjöng kurrande i kör. Försökte locka lite folk till att umgås så att de kunde komma med mat, dock misslyckades vi.. Istället fick Tess ansvar för att koka pasta och jag skulle göra smoothie, med elvisp... Barn, prova inte detta hemma! Då middagen hade dukats fram luktade lägenheten bränt, hälften av pastan satt fast i kastrullen och köket var fullt av lila prickar. Men.. det blev ganska gott iaf! Dock fick man äta smoothien med sked..

Huvudsaken är att man har kul, har jag hört!

Note to myself: Lär dig laga mat, det kan nog vara en bra kunskap.

Vi ses
/M

Konsten att städa

2009-05-04 @ 22:56:34 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår tog jag mod till mig för att göra något jag länge har fruktat. Städa mitt rum. Man vet verkligen aldrig vad man kan hitta då detta ska ske! Jag blir lika rädd för mig själv varje gång.

Jag har två olika typer av städstrategier:
1. "Raffs, Raffs, Raffs - FÄRDIG!" Ett snabbt och bekvämt sätt då jag egentligen inte städar utan jag går mest från att ha en stor hög till mindre och fler högar. Med andra ord lurar jag bara ögat. Detta är då när jag varken orkar eller har tid (allstå oftast..) och jag hittar varje gång så schyssta ställen/lådor att lägga allt i så länge! Ja, jag var ironisk... För man brukar väl inte samla sina pennor överst i tröjlådan?
2. Jag städar, överallt, slänger och organiserad bland allt. Detta är så det egentligen ska gå till och garanterar ryggsmärtor. För mig händer det oftast bara vid min födelsedag, andra kalas + kanske tre gånger till per år. Ja, jag är en stökig människa men jag kör oftast på en organiserad röra, vilket jag trivs med och fungerar för ett kort tag iaf..

Jag är på mitt rum endast när jag sover, därför orkar man inte anstränga sig och ha en plats till allt.. Men till sist har man ju dragit på sig så mycket saker så att det inte finns någon annan utväg än att, faktiskt, köra på alternativ nr 2. Igår var en sån dag, där fanns papper överallt! Trots att jag hade Antonia på besök så hade jag bestämt mig, det var dags. Därför fick hon sitta i sängen och underhålla vilket var tur annars hade jag dött av trisstress för det tog tid, trots att mitt rum inte är särskilt stort.

Så vad hittar man när man städar i mitt rum då? Allt. Men främst är det svarta strumpor, överallt. Även papper som oftast är daterade några månader bak som man inte hittade vid det tillfället då de behövdes. Tidningar av olika slag fick jag även ihop en rejäl hög av. Sen har vi skolådorna! För vad har jag under sängen? skolåda.. så lyfter man på en hög tidningar, skolåda... bredvid sängen har vi... skolåda! På byrån står där en.. låda... Dags att damsuga under gungstolen? Skolåda! De bara dök upp till höger och till vänster. Förmodligen är detta en taktik jag använt mig av då jag "städat" tidigare dvs. att jag slängt ner allt skit som jag inte vetat var jag borde göra av och lagt det i en av dessa praktiska lådor. Rätt svar hade varit i papperskorgen. Antar att den var full sist dårå.. Sen var där några andra skräckexempel, exempelvis högen med diverse småsaker i byrålådan som låg utspridda bland mina kläder.. varför? vad tänker jag med? haha! Ryck mig i stjärtfjädern! Dags att ta sig i kragen?

Sammanfattningsvis: jag tror att jag gillar uttrycket "det man inte vet - har man inte ont av" då det gäller städning! :)


Det här måste vara mitt mest intressanta inlägg någonsin, men jag kunde inte sluta skratta åt min hopplöshet under gårdagens slit så jag var bara tvungen att dela med mig om hur det går till i ett av husen i Lyngby!

Vi ses
/M

All night long!

2009-05-03 @ 14:22:19 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varborg, valborg, valborg.. haha :) Ja, det var nice! Bravaderna den natten kostade mig två dagars solande, eftersom jag bara har legat och sovit sen dess. Osis! För min, Antes, Bellas och Saras del blev det festande hela natten. Vi gav inte upp försen halv sex då vi hittade ett golv att sova någon timme på!

Vi ville ha en oförglömlig kväll, girls-night out, bort från kristianstad där alla känner alla och bara festa järnet, bara vi för oss själva. Så blev det, typ..

Efter skolan (som på grund av min klumpighet inte blev så lång då jag inte bara lyckades missa en buss på morgonen, utan två!) så åkte jag med Antonia hem där vi duschade lite snabbt och packade väskan innan vi kilade in till stan för att uträtta några sista-minuten ärenden, desutom skulle vi köpa med oss lite mat. Stessnivån var ganska hög då vi egentligen skulle vara hos Sara klockan 5 men eftersom vi hade en del att ta itu med innan dess anlände vi inte försen halv sju då, galet hungriga! Väl där käkade vi och fixade till oss och kom in i den rätta fest-rythmen. Vi korkade upp lite smått och vid åtta snåret begav vi oss mot staden med det gladaste humöret för att sedan åka vidare till.. *trumvirvel*.. Lund! Men tro inte att detta var vår slutdestination! Nej nej, här skulle vi bara förfesta! Men.. ja jag vet riktigt vad grejen var, vi hittade inte rätt buss och sen så skulle de komma till oss fast sen hade de redan åkt tror jag och ja..? Det var förvirrade, tror att vi spenderade någon timme på en bänk brevid bussen och mest pratade med de förbipasserande! Vi blev dock meddragna till någon bar där vi bara gjorde ett kort stopp. Ska vi leka en gissningslek: Gissa vem som somnade på toagolvet här? hahaha, för mig hade svaret varit uppenbart, kan ni?

Vid kanske 12? hade nada koll på tiden här, men det var alltså dags att dra sig mot vårt mål! Till skandinaviums största nattklubb, med över 4000 pers, 5 dansgolv, 15 DJs, med det fulaste namnet - slagthuset! Malmö, vi skulle till Malmö! Kvällen var ganska galen, vi dansade, vi hade kul! Någon försvann, någon var på krigsstigen och vissa saker stannar i malmö.

Inte förrän vid halv sex traskade vi ut därifrån och blev så chockade när det var helt ljust ute haha, dock var det fruktansvärt kallt och vi var trötta. Vi funderade på vart vi skulle ta vägen och började gå bortåt stationen där vi dask ner på golvet och jag somnade på två röda! Någon timme senare kom där någon vakt och bad oss flytta på oss och något yrvakna fick vi försöka hitta någon stol att sätta oss på innan det blev dags för att köpa lite frukost innan vi skulle med tåget hem. Så blev det hem till K-stad, sa hejsvejs till varandra och tackade för kvällen/natten/morgonen/förmiddagen, buss till Åhus med A, hämta bilen, och sen till slut - tack och lov - var det dags att slänga sig i den efterlängtade sängen! Aldrig i mitt liv har jag känt mig så seg!

Jag och Toni somnade som stockar klockan 11, vaknade 9 timmar senare och kom på att vi sovit bort hela dagen. Men det var ju verkligen behövligt! Men jag och mina flickor fick iaf en kväll fylld med skratt, vingel, tjejsnack, dans mm. vi hade alltså väldigt kul :)

Hur var er Valborg? lika lång?



Vi ses
/M