Tillägnat dig, Therese

2009-11-26 @ 12:41:56 Permalink Mitt Liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det är torsdag förmiddag och solen skiner in genom mitt fönster. Men det såg kallt ut när jag glimtade ut för ett tag sedan. Det är okej, för idag ska jag ingenstans. Imorgon är det tenta dags igen och jag är nervös.

Det har varit en väldigt hektisk vecka och jag kommer vara så lycklig imorgon då allt är över, dvs. för denna gång.

Therese förskönade min morgon genom att ringa och väcka mig med lite skaller och annat smått och gott. Jag fick även följa henne i köket då hon var på gång att göra frukost och jag var alltså den som fick det enkla nöjet att bli guidad genom hennes arbete. En mycket märklig frukost må jag säga att hon valde att göra. Hon själv började då prata om min blogg och tyckte att detta skulle vara en väldigt bra grej att skriva om. Varför? För att Therese tycker bara att det är roligt att läsa bloggar som skriver om henne…

I ett desperat försök att få upp antalet läsare på min kära blogg så ger jag vika för hennes önskan.

Igår var det onsdag och alla vet väl vad som händer på onsdagar? Då är det fest. Ja för de personer som inte pluggar eller har ett jobb att oroa sig över att vara pigg på dagen efter... Men för Therese var det alltså fest och hon berättade för mig att hon hade lyckats bli ordentligt berusad. Karatefylla, here we come! Vad jag har fått höra blev kvällen inte smärtfri.. Människor i Kristianstad har gått och blivit våldsamma tydligen. Det är oroande. Men det är en helt annan historia!

Therese är alltså bakis idag. Tro det eller ej... Hon började sin dag med att äta glass. Det var ett bra val, det finns inget godare än att äta glass efter en utekväll! Till detta drack hon saft. Redan där kan hon ju checka av det rekommenderade sockerintaget för en dag, bra jobbat! Plötsligt hör jag henne rota i frysen och det kommer på tal om att vitlöksbröd.. det är ju ganska gott.. och visst toppade hon sin balanserade måltid bestående av glass&oboy med ett par nygräddade (nerfrysta) vitlöksbröd! Känner ni de väl komponerade smakerna i munnen? Inte nog med det, för under tiden hon väntar på brödet i ugnen började hon koka ärtor. Ärtor är gott sa hon. Jag talade emot. En skål med ärtor… spännande. Smakrikt. God frukost?
Haha, tillåt mig småle!

Måltiden började alltså med den gamla godingen glass&oboy, därefter följde en skål nykokta ärtor som toppades med vitlöksbröd. Till detta serverades saft.
Människan är en mäster kock, sing halleluja!

Vi ses
/M

I'm back!

2009-11-09 @ 14:28:13 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Longe time no see..
Jag får be att beklaga över denna värdelösa uppdatering.
Baserat på mitt statistikprogram har ni där ute börjat tröttna på att vänta.. I'm so sorry.

Men nu är jag här! Nu är jag här!
Att jag uppdaterat dåligt måste bero på att jag har varit ganska dålig på att hålla mig hemma... jag spenderar mycket av min vakna tid med kära Therese. Vi jobbar, vi tränar, vi festar, vi snackar skit, vi handlar skor osv. I fredgas åkte vi bil, då sa hon "Idag har vi köpt så myket skor så att Maria knappt syns.." sen skrattade vi. Det hade ni med gjort. Den var klockren och ack så sann!

Förövrigt tar ju även skolan upp en del av min tid. Jag hade faktikst tenta i fredags. En muntig sådan som krävde lite skådespeleri och ett bra engelskt flyt. Det var en utmaning! Men no worries, jag gillar utmaningar. Den gick väl som vänat, helt ok, fast nästa gång tar jag dem med storm! Vänta bara...
Nej men skolan känns bra, jag trivs absolut, har några riktigt sköna människor till klasskamrater. Det ger vi en stadig tumme upp för!

Nu ska jag kila vidare. På dagen schema står endast träning! Sen ska jag försöka snoka reda på min mobil, glömde den hos Tess för någon dag sedan... utan mobil känner man sig aningen handikappad ju... I'm addicted.

vi ses, inom kort!
/M