One day

2010-12-31 @ 00:44:24 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Allt är nu fixat inför nyår.
Jag och Toni träffades i stan ikväll för att inhandla det sista såsom klänning och mat. Det är här i Lyngby vi kommer att hålla till, med trerätters och så vidare. Vid elva beger vi oss in till stan för att fira vidare. 

En dag kvar av 2010.´
Lets make it a good one.

/M

Sjukstuga

2010-12-29 @ 20:30:14 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag och Pojkvän har sunkat i två dagar nu. Vi har varit hemma och varit sjuka. Det har blivigt mycket soffläge med massa serier och tv-spel. Ganska sött att man kan vara hemma tillsammans och ta hand om varandra. Fast jag ska upp och jobba imorgon i alla fall. Känner mig lite rastlös.

Nyår verkar vara relativt spikad nu. Det blir en lugn och sällskaplig nyår med Pojkvän, Antonia och Caroline! Med middag, sällskapsspel och tequila rose.





Vi ses
/M

Slut

2010-12-26 @ 20:21:10 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då lider julhelgen mot sitt slut. Familjen har påbörjat sista jul-myset nu, jag sitter och inviger min underbara rosa te-kopp i min gosiga cape!
 

Jag började min dag vid nio tiden då jag blev upphämtad av min man, så bjöd han på en mysig frukost på Sandhem. Han är så toppen. Därefter begav vi oss mot höör då vi var en runda inom City Gross bara för skojs skull. Vi hamnade sedan på en plats som jag inte minns namnet på, där hans mormor bor som skulle bjuda på ytterligare julfirande. Tyvärr fick vi åka hem innan tomten kom eftersom Pojkvän började må dåligt. Men det var trevligt sålänge det varade, jag minns dock inte namnet på ens hälften av släkten förutom den lilla pojken Niklas som jag blev puss-attackerad av!

Efter idag är det slut med allt jul-godis ätande. Antonia var här igår och hjälpte till att äta upp en del av det. Imorgon börjar vi banta! (typ..)

Vi ses
/M

Julen 2010

2010-12-25 @ 13:24:08 Permalink Mitt Liv Kommentarer (3) Trackbacks ()

Det blev en traditionerlig julafton. Glad och rolig med lagom mysfaktor. Maten smakade som vanligt och gröten gled ner fint. Mycket hemmagjort julgodis och tomten kom med en del paket. Julklappsspelet blev ungefär lika kaosartat i år, jag fångade mig en burk hallonmarmelad.

Jag, syster och kusin fick vars ett förkläde av moster som hon hade sytt själv. Hon är lustig hon! Men jag hade helst viljat ha det rosa.


Tre små gummor


Julklappsleken

Vi ses
/M

GOD JUL

2010-12-24 @ 12:47:45 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som traditionen lyder så gick familjen upp ganska tidigt för vår jul-frukost, vi samlas då i våra fyra klubbfotöljer så att jag och syster kan öppna våra klappar från mor&far. En mycket mysig och viktig tradition!

Pojkvän var precis här en runda för att byta julklappar, jag fick min efterlängtade cape (och ett fint julrim)! Tack Pojkvän!

Nu fortsätter vi med firandet. Snart kommer nästa gäst!
Jag vill önska eder alla en riktigt GOD JUL!



Julkatten Östen - busted!

/M

Finish

2010-12-24 @ 00:29:12 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan är halv ett och vi är precis färdig med allt. Det finns dock en hel del till att städa nu tills imorgon. Det ligger ca 45 st julklappar under granen nu och det verkar som att vi satsar på stora paket i år. Det känns spännande.

Jag är nu slut i varenda kroppsdel och ska gå och slänga mig i sängen! När jag sedan vaknar är det julafon. Det gillar jag.

God Jul kära vänner!

Vi ses
/M

Mitt i stöket

2010-12-23 @ 22:03:50 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

I år är granen klädd lite speciellt, domheren har fått ett fågelbo i silver!
Katten östen fick även en koja, detta är en riktig djurfamilj!






/M

Nästa station!

2010-12-23 @ 21:55:45 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mozartkulorna är klara, nu vidare till paketinslagning!

 
Förra årets paket-tema var silver&rött.
I år är det främst Svart och rött och silver som gäller.

Vi ses
/M

Julstök

2010-12-23 @ 21:49:13 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Syster kom med tåget tidigt imorse. De sista paketen inhandlades under dagen, har varit ända borta på IKEA i Älmhult och vänt. Julmaten är inhandlad, huset är städat. Ljus är tända runt i hela huset medan julmusiken sprakar ur högtalarna, glöggen är precis uppdrucken. Vi klädde granen för ca en timme sen, paketen har börjats slå in och vi står just nu fixas julgodiset. Vi står och rullar Mozartkulor i skrivande stund!

Nu är det jul här i vårt hus!


Lyx Mozartkulor

/M

Christmas greetings

2010-12-22 @ 15:09:59 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om två dagar är det julafton, det känns mysigt. Tyvärr är jag bara halvvägs med mina julklappar. Det är hög tid nu. Men det löser sig! Jag ska ta en rejäl runda på stan nu ikväll. Jag tror förresten på en grym julafton.



Vi ses
/M

The Big Twenty

2010-12-22 @ 14:41:29 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag fyllt systembolag!

Jag fick en mycket lyckosam födelsedag och det tackar jag för! Jag stötte på många vänliga ansikten, sång och kramar, fika på jobbet, trevliga sms & andra hälsningar, god mat & tårta och så lite presenter på det. Great! Jag fick många inslagna godsaker. Jag är helnöjd med allt jag fick. Tack!

Några av mina skatter (Älskar verkligen min jordglob!)

Vi ses
/M

Välkommen hem

2010-12-21 @ 11:31:02 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oh Happy Day!

2010-12-20 @ 18:21:45 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Detta är en bra dag. Jag känner det långt in i ryggmärgen. Detta är minsann en riktigt bra och positiv dag! Imorgon är ännu en bra dag. Hela veckan är faktiskt bra. Mycket glädje och mycket kärlek. Riktigt toppen alltså!

You get the point?
/M

Ödets ironi

2010-12-20 @ 18:06:49 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan var 10.20 och det hade precis slutat snöa. Jag satt vid mitt skrivbord och fick en snabb glimt av min telefon, då slog det mig att jag hitintills endast fått interna samtal. Det kändes ganska skönt tänkte jag. Precis ringde det! Som ödets ironi stod det externt samtal på skärmen.

Samtalet var ifrån Rumänien, jag lyssnade tålmodigt på hennes ärende och försökte tolka hennes engelska. Jag försökte behålla lugnet, att hantera kunden, detta var ett ärende som skulle hanteras av Customer Service hörde jag. Allt jag behövde göra var att koppla bort samtalet till den andra avdleningen. Det var allt. Men så slog det mig att jag aldrig fick någon kortnummerlista - och ingen hade lärt mig hur jag kopplar!

Jag sprang snabbt över till min chef som tittade lite förvånat på mig när jag bad om hjälp. Han visade snabbt och jag fick bort kunden från mitt öra. Det var över. Jag löste det, inte så smidigt, men jag löste det. Jag har i vilket fall som helst haft mitt första utlandssamtal nu. Det gjorde mig lite nöjd.


Note to myself: Se upp med vad du tänker på.  Och byt ringsignal på telefonen.

Vi ses
/M

Jul-baks-kaks-mys

2010-12-17 @ 16:27:49 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag var den officiella Jul-baks-kaks-mys-dagen på Tollo.
Eftersom jag tillhör två avdelningar fick jag klämma in två fikor. Missta mig inte, fikan var jätte trevlig men fy vad mätt och illamående jag blev.

Tomten (VD:n) var och hälsade på mitt i fikan-minglet och delade ut julklappar. Eftersom jag bara är praktikant förväntade jag mig inte att jag skulle få någon klapp, men där hade jag fel. "Nämen! Får jag med!?" sa jag häpet så att de andra började skratta i kör "Klart att du ska, vi vill tacka dig för din insats! God Jul!" svarade Tomten mig och gav mig en kram. Det var roligt att få känna sig delaktig i företaget. Sen slog det mig att jag må vara praktikant, men jag har varit där i över sju månader....

Det har funnits jul i luften idag, jag gillar det.

Vi ses
/M