Celebration!

2010-07-30 @ 01:26:55 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Denna dagen är en av mina höjdpunkter på året, nämligen Antonias Webers födelsedag. Då får jag nämligen lov att busa till det lite extra. Vad årets present/prestenter kommer att bli är alltid lika spännande. Mitt mål är oftast att få henne att skratta och än så länge har jag lyckats varje år. Antonia brukar därför vara något mellan väldigt nyfiken och att vara lite nervös.... Då njuter jag. I tre år har jag verkligen försökt att börja med något seriöst i present. Ni vet något fint. Men hon har lyckats förstöra det varje jävla gång!

I år hade jag hittat en tröja som hade en FET Antonia-stämpel över sig.
Den ska hon få! tänkte jag och började fantisera om hur glad och överraskad hon skulle bli. Eftersom vi aldrig har haft riktigt samma smak i kläder så skulle jag ta det säkra före det osäkra och försöka visa den lite diskret under ett samtal. Hennes reaktion var lite halvdan, men jag tänkte - jag kör på den ändå! Hon kommer ju att vara skit snygg i den! Fan vad bra jag är! 

Tre dagar senare insisteade hon på att hon måste inom Malmö när hon nu skulle till Sverige för att hon skulle köpa tröjan! Jag försökte lite tafatt protestera. Men med en suck gick jag över på plan B, att få henne att skratta.

och vet ni vad?
Jag lyckades.



 
Fylla-år-plock-ihop-kasse!


Present 1 av 7, Hur vill du pryda din bak? Välj själv - efter egen smak!
Från mig, Bella, Sara


 
Mysigt och bra!


Alltså.
Jag jobbade, var hemom och hämtade present, åktetill nymö, vi åkte ut på Landön en runda, åt mat och tåta med familjen, drack vin och sen hamnade vi i sängen och hade riktigt tjej-snack. Just wonderful I must say.


Vi ses
/M

Just nu

2010-07-26 @ 18:49:34 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är trött som en gris,
låt oss vila ett tag!

Jag är deg

2010-07-24 @ 14:40:56 Permalink Mitt Liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inte för att vara sån.. men gud vad skönt med lite regn, rusk och mörker!
Det ger mig tillåtelse att göra något som jag är mästare på, nämligen att vara deg. Jag säger inte att jag degar utan jag ser det mer som att mästare som jag är degen.  

Myskläderna kom på så fort jag steg upp ur min säng. Jag har rustat upp med en hög varierade tidningar med skvaller, mode, inredning, design, kataloger, reklam och andra tips och trix. Jag har en hög med filmer att beta av sådär som ett sorl i bakgrunden. Datorn ligger i knäet. Soffan har jag kurat ner mig i, filten är på, kuddarna är uppbunkrade och här står lite snacks på bordet intill min kopp kaffe. Det är allt för idag.

Så sjukt skönt!



/M

Ventilation

2010-07-21 @ 22:56:04 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pratade med fröken W ikväll.
Vi har ventilerat friskt. På ett sådant sätt som bara vi gör!
Om allt drama som cirkulerar här, om hus, om sprit, om skvaller, om jobb, om planer, om underkläder, om pojkar, om familj, om... ja en jävla massa! Så som det ska vara.

Snart är hon hemma igen!
Det var bara det jag ville säga. 



vi ses
/M

Hipp Hurra!

2010-07-16 @ 22:32:45 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hurra Hurra Hurra
för syster som fyllde år igår!
Det var inte bara min syster som fyllde år, utan även Antonias syster Veronika! Ett Hurra för henne med! De fyller inte bara år på samma dag, de är även lika gammla, har gått på samma skola och har i yngre ålder spelat tvärflöjt! Inte illa vad världen kan vara liten.

Där ligger tre paket och väntar på Malin på min säng. De är inslagna med kärlek. Det blir extra fint då¨- och fint ska det vara! Någon mer än jag som faktiskt finner det ganska underhållande att pyssla med sådant? Ni vet... matha färger.. hitta på något kul med snöet.. hitta någon udda kläm på det hela? När jag tänker efter så är det kanske bara jag som är lättroad!
Who knows? Try me sometime!



Vi ses
/M

Chillidill

2010-07-14 @ 23:19:37 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()



Spontant, lugn parkmiljö, kvällssol, öl, prat, musik, folk att titta på... Helt OK!

/M

Antal...

2010-07-14 @ 17:31:20 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Antal använda Post-it lappar: 12
Antal nysningar: minst 10
Antal förstörda ringar: 1
Antal faxade papper: 52
Antal bus: 2
Antal glassar: 1
Antal flaskor vatten: 3
Antal låtar att nynna på: 2
Antal roliga sms: 2
Antal effektiva timar: 0
Antal tankar på att jag ser fram emot näst-nästa vecka: minst 63!

Nu ska jag till tivoliparken!


Vi ses
/M

Troll

2010-07-13 @ 20:33:56 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag bestämde mig för att testa på lock-looken på jobbet idag. För att röra om i smeten lite. Jag fick många höjda ögonbryn under dagen. De tittade extra noga på en när de fick syn på mig, kisade lite med ögonen för att fokucera blicken. Saktade ner farten när de skulle gå förbi. Tittade på mig med en fundersam blick. Jag såg allt hur hjärnkontoret fick jobba lite extra för att kunna koppla vem det var. Vem Jag var.
Fröken Fluff.

- HEEEJ!... OJ!
- haha, Godmorgon!
- Haaar du fått fatt i en locktong?
- Nä... Det är såhär jag ser ut, egentligen!
- Ja oj! Jag kände knappt igen dig! Men det var Jätte fint. Så kan du ha ditt hår oftare!
- Haha, det tackar man för! I will keep that in mind!

Jag behåller nog mitt troll-hår veckan ut i alla fall. Det finns något med detta okontrollerade hår... Jag ruffsar gärna till dig lite extra, fluffar till det, dra upp volymen till max. Det får mig att känna mig lite busig!



                   

/M

Varmare inne än ute

2010-07-12 @ 22:28:02 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina damer och herrar, denna jobbdag har varit horribel.
Där har vi suttit på ett kvavt och sjukt varmt kontor och försökt att arbeta. Men ingen har kunnat. Det enda jag har hört är pustar, djupa suckar och de ständiga utbrotten på att det inte går. Det går inte att koncentrera sig i sådan värme. Men bara stirrar blind på sina papper. Skrattar lite lätt åt varrandra. Räknar minutrarna till nästa kaffe paus och när man.. tillslut.. ska få gå hem.

Ska jag vara ärlig så kan jag knappt svara på vad jag själv har gjort idag. stirrat? Svarat på en del mail? Och kommit sjukt efter. Att ligga back är ingen höjdare... Då får jag snart en hel skara med kunder efter mig.
Ingen bra syn. Ingen bra syn alls.

Jag är ledsen över att jag inte kunde bjuda på något saftigare idag. Ska försöka att ha en rolig historia tills imorgon. Lets call it a day!



Tja!
/M

Guppa på böljorna blå

2010-07-11 @ 23:45:26 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken svettig helg!
Värmeböljan har tagit kol på mig. Därför har det varit nödvändigt att bada en del. Guppa omkring på en madrass är helt okej måste jag erkänna. Med lite lekfullt sällskap och en bok att varva med så känns livet ganska bra.

I fredags firade vi kusin som fyllde hela 21 år. Det blev ett bra kalas. Oerhört fnissigt och aningen livat. Man kan väl säga att lekledaren, alltså födelsebarnet själv, lockade fram barnet i oss alla. Jag kan lova er att jag fick se syner som jag inte kommet att glömma på ett bra tag, jag önskar att jag hade tagit kort. När moster och min mamma hittade en lekplats. Ja, jag skrattade så att mina ögon tårades. Det var en syn väl värd att se.

Tjugoåtta grader har pooltempen kommit upp i efter veckans heta sommarvärme. Min första gupp-helg för i år ger jag fyra tummar upp av fem. En extra tumme upp får jag själv inom prarantes , eftersom har köpt en ny bok till mig själv. Elsas Mode läser jag, av Sofie Fahrman som ni säkert känner igen både på namnet och på bokomslaget. Att klä sig snyggt och att ge goda moderåd erkänner jag att hon kan, därför blev jag aningen skeptisk när jag såg att hon även testat på rollen som författare. Nyfiken som jag är så åkte boken därför med mig hem. Jag har ännu inte blivit besviken på hennes skrivande, tvärt om. Jag gillar den. En riktig tjej bok! En fartfylld och spännade roman för er som gillar att läsa om mode, bloggande, shopping, fest, kärlek, sex, inneställen....
Jag tycker att den är lagom underhållande,
Bra Sofie!

 

Vi ses
/M

Jobb-Kopp

2010-07-11 @ 23:17:55 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har samlat fler vuxenpoäng idag...
Jag har köpt en jobb-kopp!

Är den inte tjusig? Den är rosa, ifall ni inte riktigt ser det.
Tror att kaffet genast kommer att smaka fylligare, nu när min kopp är så fin.



Vi ses
/M

Lockar

2010-07-11 @ 00:33:36 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är jag inte vidare förtjust i ta-kort-på-sig-själv-i-spegeln-bilder, det ligger inte riktigt i min karraktär. Men idag är första dagen på nästan ett år som jag ha plockat fram mina lockar i håret, mitt okontrollerande vågade svall. Antonia har efterlyst de nu ett tag, därför vill jag inkludera henne i det hela och bjuda på en poserande bild som denna. Jag har ännu inte förstått hur man ska bete sig framför en kamera, så det fick bli ett enkelt leende och en tumme upp för att då förtydliga budkapet ytterligare. Man vill ju inte se lam ut! Min tumme blev lite konstig i ljusskenet och min kroppshållning är aningen klumpig, men annars ser jag väl ganska charmig ut?



Vad säger ni?
Är jag godkänd?

Vi ses
/M

Dipp

2010-07-10 @ 13:49:09 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shit vad jag inte tycker om mina dipp-mornar. När jag vaknar och känner mig segare än gummi. Oftast följer humöret med i den vändan. Sådana morrnar när jag inte ens orkar svara mina föräldrar när de vänligt bemöter en med ett "Gooodmorgon!" då jag kommer nerdragenade för trappan. Ett tips är att bara låta mig sitta ner ett tag, i min egen värld, där jag våndas över mitt tokiga humör (oftast sitter jag då och tänker jag på att jag vill sova mer). Men se bara till att jag får  min egen-tid och lite mat, en kopp kaffe och lite musik. När jag sedan börja sjunga med i texten så är det fritt fram igen!
Keep that in mind.

Förresten... SHIT vad det är varmt!!!
Nu ska jag göra bomben i poolen!

Vi ses
/M

En favorit i repris:

2010-07-08 @ 23:56:37 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

En sen natt i Schweiz:
2010-02-13

Vi var hemma vid 6 snåret lördags natt och jag var så trött, men visste att det var bäst att titta till alla tider osv inför morgondagens hemfärd. Men först skulle jag bara vila huvudet lite. Inte sova. Bara känna på kudden. Lite. Sa jag till mig själv.

In kommer Antonia några minuter senare och nämner något om hennes svidande överläpp.

Jag svarar.

Antonia säger va?

Jag mumlar något annat som är menat som ett svar. Ovetande om att jag faktiskt sover.

Antonia undrar återigen vad jag pratade om,i en förvirrad och lite road ton.

Jag utbrister plötsligt,
- Ja men du drömde i alla fall inte samma dröm som jag!!!
I en väldigt irriterad röst.

Antonia skrattar förvirrat!

- VA?!

Jag märker hur Antonia skrattar åt mig. I den stunden förstår jag hur jag pratar i nattmössan. Och börjar själv skratta åt min dumhet! Fruktansvärt yrvaken. Oförstående om att jag somnat för ca 3 min sen.

- Haha oj… Jag var så säker på att jag faktiskt svarade dig! Men vad sa du, du hade ont? Jaja, jag med.

Helt borta. sött.


Vi ses
/M

Varulvar?

2010-07-08 @ 22:42:13 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konversation innan midsommar:
Mamma: Akta er för grävlingarna nu...
Antonia: Ja.. vad är det nu som händer när man blir biten av en grävling?
Jag: Tja.. det säg ju att de biter tills det knakar...
Antonia: Nej men jag har nog hört något annat...
mamma: Äh det är bara en skröna tror jag!
Antonia: Nej men är det inte något sånt.. att blir man biten av en grävling så blir man en.. varulv eller något sånt?


Idag:
Jag: Haha.. asså du var så dum...
Antonia: Men varlulvar, finns de? Eller det är bara sånt som finns i sagor?
Jag: Nej..... Varulvar finns lika myket som att det skulle finnas vampyrer......
Antonia: haha, Jaha!


Vi ses
/M