Betty Crockers Chocolate Chip Cookie Mix

2010-06-29 @ 19:44:37 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()




Fråga mig inte varför, men jag kom nyss och tänka på dessa kakor. Riktigt ruskit goda och saftiga är de! Desutom har jag ett alldles speciellt minne till dem som är ganska kul. En viss Isabella Engström Jönsson och Antonia Weber har med det hela att göra. När vi tittade på skräckfilm hemma hos mig...

Riktigt sugen blev jag nu!
Inte bara på kakorna, utan även på sällskapet!

Vi ses
/M

Lustigt

2010-06-29 @ 18:31:44 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad förvånad jag blev när jag kom till jobbet idag!

Där ser jag en tjej som står och får intruktioner och jag tänker att denna person påminner om någon... Mycket starkt. Så när jag är på väg säga godmorgon då jag ska gå förbi, så ser jag att det är ingen annan än:
A m a n d a   W e n n s t r ö m!

Jag: Hej!? Vad gör DU här?
Sara: Känner ni varandra?
Amanda: Eeeeh... jo det kan man väl säga... vi är typ.. släkt!

Vi ses
/M

Vi hade i alla fall tur med vädret

2010-06-26 @ 14:20:51 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppas att alla hade en underbar midsommar! När vi hade tur med vädret och allt!

Jag hade en bra kväll och tackar Katta och Sebbe varmt för kvällen de bjöd på! 
Toni kom hit ganska tidigt igår då vi fixade till oss tillsammans i godan ro. Vid halv fyra hängde vi våra cyklar bak på bilen, så att vi skulle kunna komma hem igen, och åkte ner till Vittskövle där vi började binda kransar. Riktigt fantastiska blev de! Och det blev mat, det blev lekar, det blev snappsande, det blev dansande, det blev skrattande och det  blev så mycket mer. Har jag förresten nämnt att jag tycker om att ha Antonia hemma?

Mina två nattgäster åkte för någon timme sen efter lite fukost i blåsten. Nu sitter jag nerbäddad i soffan med mitt gosiga täcke och tittar på Alice i underlandet samtidigt som jag läser lite designbloggar. Helt okej för att vara dagen efter!

Hur kvällen ser ut är ännu inte bestämt, men vi har talat om en middag på Peking. Det hade varit trevligt. Men vi får se, vi får se!



Vi ses
/M

Cykelbyxor

2010-06-24 @ 23:46:31 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag och Antonia var en runda på stan idag. Ja jag kan väl lägga till att vi även var det igår, när jag ändå är igång. But not the point. Går man på stan så studerar man ju folk. Det är sånt man bara gör. Ibland får jag lite dåligt samvete för hur mycket åsikte jag har om allt jag ser. Who am I to judge, really?

Men jag tyckte att jag såg lite väl många med denna cykelbyxa...
Jag förstår inte alls detta nya cykelbyxa-modet. Ska jag vara ärligt så tycker jag inte att det är något smikrande plagg för ens ben. De flesta får sina vader att se en storlek större ut.
 
Jag har under vårens gång sett många exemplar av detta plagg ute i butiker, i diverse mönster och tyger. Jag har då innerligt hoppats på att detta skulle bli något som obemärkt bara skulle gå pase, utan att bli någon direkt fluga. Men ack vad fel jag hade. Jag tycker att det ser ut som att man är på väg att gå och träna... men glömde liksom att ta på sig träningstoppen i farten. För mig ÄR det en cykelbyxa. Inget alternativ till leggins eller skjorts.



Som sagt... Jag förstår inte.
Väntar bara på att svettbandet ska bli modernt också...¨
Eller att gå runder med en bandyklubba...

/M

Kaffekaffekaffekaffe

2010-06-24 @ 21:32:35 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aaah, här sörplar jag på mitt kaffe....
Just what I needed!


Nu är jag hemma. Har skiljts från förken W för idag. Vi blev nog lite mätta på varrandra för tillfället. Jag var nämligen kinkig och hon, trots att hon inte vill erkänna det, saknade sitt vanliga Antonia-Go. Men det är bra att vi kan vara ärliga mot varrandra vid sådana tillfällen iaf, när vi känner att vi börjar gnabbas. Ifall ni nu är intresserade av hur vår vänskap fungerar.

Som sagt,
jag har varit kinkig idag. Jag erkänner.
Sovit för länge...
Ätit och druckit dåligt...
Inget kaffe...
Ont i huvudet...
Varit varm...
Då kan jag blir sådan.

Imorgon är det midsommar, vi fixar och trixar hela dagen! Tror att det kommer att bli riktigt bra! Frågan är... Vad ska jag egentligen ha på mig?

Vi ses
/M

Bäst!

2010-06-23 @ 21:09:59 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

En BRA måndag

2010-06-20 @ 23:09:22 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur känns livet ett söndagskväll som denna?
Mitt liv känns alldeles utmäkt i alla fall!

Imorgon börjar jag jobba igen, så i tio veckor framåt hittar ni mig på Tollo
Customer Service medarbetare
mån-fre
08,00-16,30


Jag har en speciell anledning till att vara glad idag, och imorgon och dagen därpå osv.
Man får lov känna sig lite extra lycklig när ens bästa kompis kommer hem!
Om någon timme anländer hon! TJOHO!
Så imorgon kan hon förvänta sig en BAMSE KRAM!
Kul kul kul!

Så tillfället till ära bjuder jag på denna låt,
Sjung med om ni kan texten.
Jag och Antonia kan iaf!




Vi ses
/M

Bröllop!

2010-06-20 @ 01:21:53 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken dag!
Mitt huvud känns fyrkantigt.

Jag och min mamma har nämligen varit på bröllop hela dagen, det kungliga och å så ljuvliga bröllopet. Ja vi var inte där fysiskt sett såklart men vi har följt hela spektaklet genom TV-rutan sedan... låt säga två tiden...

Löjligt nog, fast ändå lite sött
så har vi gjort en heldag utav det

- Maria! Dags att göra sin fin! Bröllopet börjar ju snart!
Sa min mamma tidigt i eftermiddags

- Maria! Victoria kommer! Victoria kommer!
Skrek hon sedan på mig och jag dundrade ner för trappan,
på bordet stod då vars en margarita och en skål med gott.
Vigseln var fin, mycket fin.



Till vår egen bröllopsmeny hade vi planerat in bakad potatis med bland annat kyckling till vår huvudrätt, oerhört exklusivt! Till efterrätt blev det jordgubbar och glass sedan öppnade vi en fin ask med praliner som vi njöt till!

Det var ett fint bröllop. Fina tal. Många fina klänningar. Mycket fina smycken. Och mycket kärlek! Vet inte riktigt varför jag och min mamma tog ett sådant plötsligt intresse av detta bröllop, men det var faktiskt ganska mysigt!

Nu är jag döds trött och ska gå och bädda ner mig och drömma om att någon dag hitta min egen prins. Haha! 

Vi ses
/M

Jag ska måla hela världen, lilla mamma

2010-06-18 @ 19:50:48 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu ska jag berätta något för er...


Och det är att jag har föbannat ont i nacken!!

Här har jag slitigt och slängt hela dagen (ifall man överdiver väldigt mycket så Ja, kan man säga att jag har jobbat Hela dagen) med att måla. Det ska bli så fint så fint. Jag har nämligen bestämt,
Okej - Antonia var också med och röstade, tydligen hade hon två röster:
  En som vän
  En som familjemedlem
Och vi vann, med våra tre röster mot mina föräldrar
Nu ska uterummet målas om!
Det ska inte vara rött, utan vitt
Alltid vitt!

Tydligen lovade jag i all hets att jag själv skulle göra det också...
vi gör alla våra misstag!

Nu får jag leva med mitt.
På köpet så fick jag ont i nacken,
och nu när jag är färdig med en vägg sitter jag och undrar -
Vart sitter mest färg? På väggen eller på mig själv?

Vi ses
/M

Lejonets stjärntecken

2010-06-17 @ 01:55:30 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt.

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat.

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen.

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs.

Antonia är lejon
Det där med att vara organiserad stämmer ju inte,
men annars så!


/M

Skytten stjärntecken

2010-06-17 @ 01:52:45 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken.

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar.

Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog.

Jag och Antonia tycker att det stämmer ganska bra faktikst,
lite läskigt!


/M

Nu var det klippt!

2010-06-14 @ 21:46:06 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då har syster yster kilat hem till sitt lilla näste i Götet igen, 
så nu är det visst färdig kivats!

Har alltså spenderat dagen med Malin, vi var i Maglehem och tittade till stockholmsgrabbarna och sa hej till farmor&farfar. Fick mat, drack kaffe och hela den biten. Sen var det hemom innan vi körde till stan vid fem då jag vinkade av henne.

Jag bestämde mig för att klippa mig. Var inne på Catwalk och lät Sara dra saxen genom mitt hår. Trevligt att ses och snacka lite! Jag glömde dock bort alla andra ärenden som jag hade... Så vi tar de imorgon istället! För imorgon ska sommarkortet inköpas så att jag kan röra mog runt i skåne hela sommaren för att träffa lite vänner. Julia står överst på min lista!


Sara och jag

Vi ses
/M

Semesterbilder

2010-06-14 @ 10:21:58 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Får man lov att bjuda på lite semesterbilder?
Såhär har min vecka sett ut,
Enjoy!


 
 
 
 
 
   
 
 
 
    
  
   


Vi ses
/M

Ledig

2010-06-13 @ 23:38:30 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har precis tittat på sista avsnittet Grey's Anatomy och herre min gud vad spännande! Satt och hoppade i soffan, ögonen sprutde tårar, hjärtat dunkade, kudden var framför ansiktet och jag var tvungen att gå och hämta nutella burken för att lugna mig. Hå hå hå vad nyfiken jag är på hur detta elände kommer att sluta!

Annars idag så har jag varit seg. Ja, seg.
Sen jobbade jag. Oerhört flitigt. Jag och min dammvippa var i högform.
Så har jag kivats med syster. Väldigt festligt.
Sen kom två av stockholmsslältingarna ner till skåne igår, ska hjälpa till att fixa i Maglehem-huset. Därför kom de över på middag nu ikväll. Det var väldigt gott med lite svensk hederlig mat förresten, efter all hotell-buffe mat. Desutom toppade vi med jordgubbar. Mums!

Nu ska jag titta på film.
Det är så skönt att vara ledig!



Vi ses
/M

Hemma igen

2010-06-12 @ 18:36:41 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen hem till oss!

Nu är vi back in town, så se upp!
Vi har haft det så avkopplande och lugnt och fridfullt och.. så vidare!
Det har varit riktigt varmt, stekhett! Efter tio minuter i solen funderade jag på ifall man möjligtvis kunde steka ett ägg, på magen. Testade tyvärr aldrig. Så ungefär 65% av tiden har spenderats i skugga. Alltså är vi inte jätte bruna, tyvärr!

Men vad gör det när man har haft världens skönaste semetser?
Nu ska jag passa på att göra allt och ingenting i en vecka till, sen är det jobb fram till September!
...herregud vad jag är bra på sommarlov!

Vi ses
/M