Första, andra, tredje

2010-11-30 @ 19:01:30 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

För det första så köpte jag mössan. Den har gjort succe hitintills.

För det andra så skrev jag till min pojkvän igår att jag hade sovit lite dåligt så jag ville vara snäll och förvarna att jag kände mig lite grinig och lättretad. Hans svar blev att han skulle vara på världens-bästa-pojkvän-beteende bara för det. Och vet ni vad? Han höll vad han lovade. Vilken lyx-måndag jag fick! Jag är lyckligt lottad.

För det tredje så är det riktigt, riktig,t riktigt kallt!



Vi ses
/M

Pepparkakshus

2010-11-29 @ 01:15:28 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag läset en liten annons i Kristianstadbladet härromdagen som handlade om en Pepparkakshus-tävling. Man skulle bygga det schysstaste huset man kunde, sen skulle man skicka in en bild på det. Jag minns inte vad man vann, men en seger är ju alltid god vare sig priset i sig är så maffigt. Jag är en vinnarskalle.

I vilket fall som helst så blev jag lite sugen på pepparkakshusbak! Jag minns min och Tonis snygga kreation från förra året. Det huset var riktigt nice, eller vad säger ni? Säg ja.





Ser ni tornet? Och parabolen? Och snetaket?
Där ligger mycket hårt arbete och kärlek i den.



Vi ses
/M

Da betyder Ja på ryska

2010-11-29 @ 00:22:39 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad sägs förresten om att införskaffa en pälsmössa?
Den är lagom ful-söt på något ryskt sätt.



Jag själv anser att jag är bedårande.
Och den matchar mina skor.

/M

Julskyltning

2010-11-29 @ 00:14:54 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första advent.

Oboy vad mycket snö vi får. Vad bra att man har rejäla skor på fötterna då.
Min mamma mötte upp mig i stan för att njuta av jul-myset idag. Vilken perfekt julskyltningssöndag det har varit, med lagom mycket jul i luften. Snön passade in perfekt.

Vi vandrade runder i över tre timmar. Jag har letat och pekat och byggt på min önskelista inför födelsedag och julafton. Om jag får lov att säga det själv så är jag riktigt duktig på att önska detta året. Har hittat några riktiga godingar!


Jag hoppas bland annat på att tomten kommer med en en ny klocka, en golv kandelaber, en tidningskorg i läder, ny parfym, Eva Solo kanna + glas och en ny väska i svart läder.

Vi ses
/M

Seeeeeeeeeeg

2010-11-27 @ 16:33:55 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

I tordags var det fem månader jag och Pojkvän träffades första gången,
men idag är ändå första dagen då vi har en hel dag enbart för oss själva. Nada planer. Vi har vaknat tllsammans och ska gå och lägga oss tillsammans, utan att gå utanför lägenheten eller träffa någon annan. Vi har alltså en sege-mys-dag. Detta har vi självklart i våra bästaste myskläder (Pyjamas/träningsoverall). Det blir hamburgare till middag för att slaffsa till det lite extra. Hehe.



Ska vara coach liten senare med.
Måste se till att Pojkvän gör sina övningar såhär efter operationen.
Jag sitter brevid och räknar till åtta och säger "kom igen!"
Jag borde kankse extra knäck som PT? Jag verkar ha talang.

Vi ses
/M

Nöjd

2010-11-26 @ 17:18:08 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan meddela att mina skor håller vad de utlovar,
Överlägsen komfort och kvalitet.
Kände mig oerhört nöjd med att jag helt oberört kunde gå genom den kalla snön imorse. Jag log mycket belåtet.

Nu ska jag packa om väskan och bege mig till söder igen för att ta hand om min kära man. Han opererade knäet igår och är lite ynklig. Som den fina flickvän som jag är, så bjöd jag på tröstfika när jag var där igår. Vi delade på en Killevipp och en Budapest. Det tyckte jag var snällt.

Jag bjöd till och med på fika på Tollo idag, det är viktigt med lite fredsagsmys. Eller hur?

Vi ses
/M

Estrids väg

2010-11-26 @ 17:04:57 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det här är en karta över indistriområdet i Öllsjö.


Min mamma jobbar på Mouldex, på Estrids väg 17.
Jag har min andra praktik på Tollo, på Estrids väg 10.
Min pappa har precis bytt jobb, han jobar nu på GK Sverige AB på Estrids väg 5.

Vi pratade om att ta familjelunch på Sandhem på måndag, eftersom vi verkar vara så måna om att hålla ihop!
Vi ses
/M

Curlingkängor

2010-11-24 @ 15:49:41 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det känns att man börjar bli äldre när man planerar inför en välklädd vinter. Nu har till och med snön kommit och jag inser att min vita fina kappa, den duger inte i år. Kängorna jag har på fötterna må vara fina och håller vatten till viss del, men de duger inte heller mot kylan. Jag vill bara vara varm. Även om jag ska behöva se ut som en mischelingubbe, så vill jag bara vara varm.

Jag är inte känd för att vara en person som slänger ut stora summor. Man kan väl säga att jag oftast värderat kvantitet före kvalitet. Men i år ska jag investera i riktiga vinterkläder. Who cares about fashion? Det ska vara varmt, bekvämt och tåligt! Som Curlingkängor. Ett par rejäla som håller i många år, ett par Curling är tidslösa.

Kylan ska inte få tag i mig i år.


Jag och min kära plånbok ska på en prommenad tillsammans idag, stryd mot Nilssons.


Vi ses
/M

Efter två veckor...

2010-11-22 @ 08:56:24 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag haft två veckors LIA, har precis påbörjat den tredje. Det är trevligt och lärorikt med LIA men jag saknar faktikst mina klassisar en aning. Det är en härlig blandning av människor. Så jag saknar klassen och jag saknar vår lärare. Paul är faktikst världens bästa, det säger Jag med handen på hjärtat.

Vi brukar ha ganska kul i skolan, det gillar jag.
'
Från vår "affärsresa" i danmark, på kvällen var vi ute och åt på Hard Rock.
Notera att alla är med på denna bilden utom jag - jag sträcker mig efter mer ketchup!

And I Miss My Girl - Julie B! :)

Vi ses
/M

TJUGONDE

2010-11-20 @ 11:47:01 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Detta känns som ett bra datum
Den tjugonde
Idag har dels jag och Pojkvän månadsdag
sen är det precis en månad - 30 DAGAR - tills the one and only
ANTONIA WEBER
flyttar hem!

Låt oss skåla för det!



Vi ses
/M

Den 21 December

2010-11-19 @ 14:24:36 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Meyer är ett företag i USA som tillverkar det jag vill kalla snö verktyg (Plogar, saltspridare). Jag kikade nyss in på deras hemsida och nere i det vänstra hörnet hittade jag något intressant. En ganska lustig liten informationsgrej.

Enligt dem är det nämligen vinter om 32 dagar.
Kom ihåg det, den 21 December är det vinter, så markera det i din kallender.
Även om det må snöa utanför mitt fönster just nu....



/M

Pyssel

2010-11-17 @ 21:18:28 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag varit på vad jag kallar den tysta avdelningen, alltså Marknad. Där har jag tittat på mängder av traktorer, så många att jag nästan fick för mig att jag själv började se ut som en.

Efter jobbet hämtade jag och min mor ett paket på posten som hon hade beställt, lite julpyssel kallade hon det. Nyfiken som jag är, rev jag upp paketet lite i smyg när vi kom hem. Där låg 48st små vita påsar, snöre och även två paket klistermärken med siffror mellan 1 och 24. Kan någon gissa vad detta kommer att bli? Det kan jag.
 


Jag och Pojkvän var en runda på stranden och prommenarade förra helgen. Kastade macka och gissade fotspår och annat sånt mys. Så passade vi på att ta den klassiga och ack så obligatoriska puss-bilden, när vi ändå var i farten.

Vi ses
/M

ZUMBA

2010-11-15 @ 19:42:53 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har varit på mitt första Zumba pass nu ikväll. En sak kan jag säga er och det är att jag är stel som en pinne! Men för att göra saken bättre, så kan jag även lägga till att det var resten av klassen med!

Det var i alla fall otroligt roligt, jag fick helt klart smak för det. Det var lagom lekfullt och glatt för min och min kära mammas smak. Det där får vi testa igen!



/M

Dags för sängen

2010-11-15 @ 00:05:09 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj vad jag är trött. Sängen skriker efter mig. Kommer förmodligen vara lite trött imorgon, men det är helgen värd! Jag har haft en super-mys helg med Pojkvän och så en sväng med familjen nu ikväll. Firade fars-dag med en farmor middag med trerätters+kaffe&kaka. Så nu är man kräkmätt och jätte trött. Men som sagt har det varit värt det.

Filmen var helt ok igår, på ett typiskt svenskt vis. Tittade på Cornelis filmen, tyvärr spelades aldig Hönan Agda vilken var en liten besvikelse. Innan bion var vi även ute och åt, på Thai Kong. Där är så mysigt där nere i källaren så. Avslutade kvällen med att dela en Ben&Jerry på soffan med några avsnitt från En himla många program-boxen. Fint det. Jag tycker verkligen om den där pojken.

Vi ses
/M

Ganska sugen

2010-11-14 @ 20:33:00 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har ju funderat på ny mobil väldigt länge nu, i flera år faktiskt. Men jag har aldrig blivit riktgt hundra. Men en E72 hade nog passa mig alldeles utmärkt,en lite blackberry liknande. Katta dinglade med en sådan framför näsan på mig och gjorde mig ganska sugen. Hon gav den en bra reccension.

 Xperian jag har haft var ok men den gick ju av kända skäl sönder (en knuff av Bella så den åkte i kullerstenen och sprack) och då gick jag tillbaka till P1an. Den gillar jag, med tangentbord men utan lucka. Imorgon byter jag till Iphone för ett tag. Fast nej, det känns inte som jag. Tror att E72 är mer Maria. En vit och fräsch. Fast vi funderar på saken ett tag till.  





/M