And so it begins

2010-09-15 @ 16:10:16 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är det inte paradis att Idol har börjat igen? Jag njuter för fulla muggar i alla fall.

Shit vad han är grym! Jävligt skön. Jeansskjortan sitter desutom bra.
Damn! It's all I can say.


/M

Super mys

2010-09-05 @ 20:54:55 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ungefär såhär mysigt hade vi igår.
Vi lagade mat, tittade på film och snackade en otrolig massa strunt i Saras lägenhet. Så avrundade vi det hela med ett glas på Taste. Super trevlig kväll! Det tackar man för.



Sen sov jag hos J.H vilket också var mys!

vi ses
/M

Buried

2010-09-05 @ 20:45:17 Permalink Marknadsföring - Tankar&Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag var i Malmö och kollade på bio i fredags med Julia och Gullis, vi tittade PÅ SALT. En av trailerna som visades innan bion var till Buried. Här är inte ens tio sekunders bild scen och ändå lyckas man fastna för den. Det tycker jag är ganska bra jobbat!



/M

Mycket nöje

2010-09-05 @ 20:21:49 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Detta har varit en bra vecka. Kankse en toppen vecka till och med.
Mycket nöje i det!

Jag gick och funderade på det nu när jag kom hem för en liten stund sen.
Så hade jag turen med mig att jag tittade ut genom vårt fönter precis i rättan stund. För där var den, min kvällssol. På väg ned. När jag tittade ut lyste himeln knall orange som mynnade ut i en klar rosa allt eftersom den dalade ner bakom grannens hustak. Det var en välspenderad minut. Ett väldigt bra avslut på helg, på min vecka. Nu är jag fylld med ro. Tänkte därför passa på ett plugga. Ni vet det är dags med sånt nu igen.



Frid vare med eder alla
/M

Olycksfågel

2010-09-01 @ 23:17:19 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

En sak till.

När jag fika med Julia i måndags sa jag att ett av mina mål/önskemål med kommande skolår är att jag ska ha mindre otur. Julia nickade instämmande med en engagerad blick. Hon påstod att hon hade förmodligen inte kunnat lyckats med ens hälften av det som händer mig även om hon hade försökt.
Jag bara skrattade. 

Så i morse när jag skulle gå av tåget i hässleholm, lagom pigg och naivt förväntansfull, så fick en golfklubba i huvudet. Ja en golfklubba. På tåget. Ingen större skada skedd förutom att mina tankar om ett bättre år plötligt fick sig ett grovt hot.

Jag är en olycksfågel.
Så är det bara.


Vi ses
/M

And i'm back in the game

2010-09-01 @ 23:09:05 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

So i'm back in school.
Idag påbörjades andra och sista året på min utbildning. Hujedamig. Som grädde på moset så kan jag lägga till att jag bara har 60 dagars skola, endast fyra tentor, resten är LIA. Sen ska jag ta världen med storm.

Idag har jag lärt mig att jag är en röd spindel som vill bestiga K2.
Självklart är detta lysande metaforer för min personlighet. Meningen diktade jag ihop själv utifrån tre test som vi gjorde som en liten kick off med vår nya lärare. Verkade vara en pigg prick det där.

Vi, andraårarna, i Osby har nu sex veckors affärsengelska att svetta oss igenom. Nerverna finns redan där hos många när vi nu intar språk nr 2. Men det kommer att gå lysande känner jag på mig. Idag är jag optimistisk. Kan ha att göra med att jag har fått se alla vackra ansikten idag. Ni vet mina klassisar. Det fanns en viss feeling med att vara tillbaka där i klassrummet. Som en parantes så hade vi fått nya stolar, softa kontorsstolar. Riktigt gött.


ps. Det blev back-packen




Vi ses
/M