Livet är tufft

2011-04-30 @ 20:11:03 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är ett väldigt hårt liv man lever... Dagen har spenderats på en solstol, iklädd bikini med ett glas vitt och ett gäng jordgubbar vid min sida. Pojkvän har också varit med och stekt, vi har i stort sett bara njutit av solen och varandras sällskap. Det blir en fortsatt lugn valborg i soffan med massa mys. Gott snack.


Gillar lördags-lyx. En riktigt nice dag i solen!

Vi ses
/M

Pyssel

2011-04-30 @ 10:42:25 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har invigt min receptbok som jag fick i 20-års present. En välbehövlig present, eftersom jag är nybörjare på det där. Det är bara hälfen av boken som är färdigtryckt så man får fylla i resten själv med sina favoritrecept. (favoritrecept i detta fall: all mammas mat) Man får klippa&klistra och fixa&trixa lite lätt, men det tycker jag är roligt. 

jag ser det som min cooking for dummies handbook.

Självklart har jag fokuserat mest på den viktiga biten, alltså efterrätterna.




Hallon macarones med vit choklad och Duvanders chokladkaka. Stor MUMS-faktor.

Vi ses
/M

katt- och husvakt

2011-04-30 @ 10:29:10 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älska detta väder! Speciellt när man spenderar helgen i Lyngby för att passa Östen och huset. Det är sjukt göttigt med uteplats och uterum: Frukost i solen, lunch i solen, kvällsmat i solen. Det gillar jag! Mamma och pappa är och hälsar på kungen, Stockholm alltså. Så jag och Pojkvän tar hand om ställningen här hemma. Igår hade vi tacos kväll och så toppade vi med chokladmousse och jordgubbar. Det var riktigt nice. Speciellt eftersom jordgubbarna var fantastikst goda!

Nu ska jag passa på ett slänga mig i en solstol under tiden Pojkvän är iväg och spelar match. Jag tänker inte röra mig många knop idag. Så det så.




Vi ses
/M

Min Man

2011-04-26 @ 15:27:35 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är jag och min man hemma och fixar. Eller... Det är Pojkvän som fixar och jag tittar mest på. Jag kommer att få stå för middagen istället. Just nu är hela lägenheten upp och ner. Det är spännande att bo på ett ställe där man får ta sig igenom en hinderbana för att kunna slå en sjua.

Min man. Min Målareman och Min Vardagsman (med godis i hela munnen)


Puss!
/M

Bättre Affärer

2011-04-24 @ 16:22:03 Permalink Marknadsföring - Tankar&Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

När man startar eget bjuder Swedbank på en påse med guldpengar, vilket är jag tycker är lite fyndigt. Man får en påse guldpengar av banken, en enkelt gest för att dem vill önska dig en god framgång med dina affärer, samtidigt som dem gör reklam för sig själva. "Bättre affärer" står där på påsen och i påsen ligger ett litet "startkapital". That's good marketing! Det här kändes betydligt bättre än den där vanliga tablettasken med reklam, den klassiska pennan med logga på eller eventuellt en keps. Detta var nytt, lite fyndigt och jag tyckte att man blev glad av det. Samtidigt tyckte jag att det sa att Swedbank tycker att sina kunder är värda mer, mer än den där billiga tablettasken. Plötligt så fick jag en bättre syn på Swedbank, för en enkel påse med godis.

Bra jobbat, Swedbank.





/M

Konstrunda

2011-04-23 @ 21:21:01 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag förjde med Malin och hennes kompis Annika, som är nere över helgen, ut på en liten roadtrip denna eftermiddag. Vi har varit i Ystad för att kolla på konst, där vi blev förälskade i stadens söta gator och hus! Vi har hittat en massa fint bland smycken, porslin, målningar och skulpturer. Men mest kära blev vi i Ystad som stad. Vi hittade ett urmysigt kafé där vi tog oss en kopp i skolen, med en musikant som stod brevid och sjöng och spelade. Fantastiskt. Det blev en svängom inom Simrishamn och Kivik för att kolla läget och nu ligger köttet på grillen hemma i Lyngby. Gud vilken mysig dag!







Vi ses
/M

Mamma önskar Glad Påsk

2011-04-23 @ 19:31:42 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett rosa ägg, stor påskhare, en påse Ahlgrens bilar, en påse mörkchoklad tryffel, två flaskor vin, en tidning - och självklart en ny tandborste för allt godis vi kommeratt äta!

Thank you, Mother!
/M

I år är jag påskhare

2011-04-21 @ 15:55:51 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett till syster, ett till Pojkvön och ett till lilla mamma

Vi ses
/M

Vilket sammanträffande

2011-04-21 @ 15:30:09 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

I veckan sprang jag på en glaskaraff som jag kände att jag bara var tvungen att ha och den fick därför flytta in hos Pojkvän direkt. Jag blev väldigt nöjd med mitt inköp. Den är cool och fräsch och exelent att servera vatten ur. Så satt jag nu och tittade på nya gossip avsnittet, och vad ser jag? Ja, det liknar min nya karaff. Snyggt.



Vi ses
/M

Jens Hjärta Maria

2011-04-20 @ 10:20:05 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag haft pojkvän i 7 månader. Det gillar jag. Jag trivs som fisken i vattnet med min pojke. Jag är så kär, så kär. Han är världens bästa och förtjänar faktikst en liten kärleksförklaring dagen till ära. Så här kommer den: Jag älskar dig!


Från mig till dig!
/M

Övning ger färdighet

2011-04-18 @ 17:28:14 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag sitter och övar på mitt examensarbete på gitarren. Om en timme börjar min näst sista gitarrlektion, sedan är resan slut. Jag försöker få mina fingrar i styr för Wonderwall, Yellow Submarine och Tom Doodly.

Det klingar inte helt okej riktigt än......

Vi ses
/M

Lördagkväll, 22.58

2011-04-18 @ 09:45:31 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

MMS från Syster:


" Vi hade behövt vår wingwoman ikväll med...:) "

Förra helgen visade jag imponerande skills som wingwoman, det ser ut som att de hade behövt min hjälp denna helgen med. Det ser lite tomt ut runt om dem...

Vi ses
/M

Feel good

2011-04-14 @ 23:17:42 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag haft en Feel good about yourself day. Det gillar jag.
Jag varit på bra humör, hunnit med en eftermiddagsfika med pojkvän, börjat på ett nytt projekt och ikväll är jag hemma i Lyngby en runda. Det kan faktikst vara ganska mysigt att vara hemma en runda då och då, med mor o far o Östen.

Men idag känns livet gött, idag känner jag mig inspirerad och idag tror jag på något bra.


Jag rekommenderar en sån här dag till alla.

/M

Vår på Åhlens

2011-04-13 @ 18:07:51 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Vintage Room


På Åhlens stilverkstad får man chansen att göra ett vårinspirerat kollage, där man tävlar om att få vinna de produkter som man använder i sitt kollage (max 2000kr)

/M

Arbetande män

2011-04-12 @ 21:55:05 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag sitter med datorn i knäet och slö-surfar lite medan jag tittar på min hårt arbetande man som står och målar hallen. Det är något med män i sina arbetskläder... Småmyser lite för mig själv när jag sitter och tittar på honom. Mums!

Vi ses
/M