Jag tycker om presenter

2011-02-27 @ 13:03:27 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Titta vad jag jag hittade på mitt nattygsbord när jag kom hem till Pojkvän igår!



Många nallar har blivit publicerade de senaste veckorna, detta är det nyaste tillskottet! Pojkvän kom hem ifrån sin semetster igår och tydligen kunde man ju inte åka utomlands utan att köpa med sin en present till sin käresta. Helt okej för mig! Ganska sött faktikst, och prallinerna var goda.

Måste suga in lite mer mys innan jag själv åker om några timmar, lite hjärtekorssande, men jag tror på en riktigt rolig resa med klassen!

Hoppas att ni andra får en toppen vecka, så hörs vi!
/M



Pack-dax

2011-02-25 @ 23:05:50 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag sitter och läser igenom vårt program inför den kommande veckan då vi ska på studieresa, styrt mot Bryssel. Jag är lite spänd, jag tror att vi kommer att ha riktigt latjo! Men jag har nu kommit till den där tråkiga och besvärliga biten - packa! Det är alltid lika svårt att veta vad man ska ha med sig. Vilken typ av kläder behöver jag? Hur många ombyten? Vilka skor ska jag ta med? Det är en klurig bit. Jag försöker plugga in vårt schema så jag har mer pejling på hur jag behöver/vill se ut.

Det är lite av ett dilemma det där, jag får helt enkelt spåna vidare.

Godkväll!


Någon som finner denna bild inspirerande? För det gör jag.

Vi ses
/M

En andra plats

2011-02-25 @ 09:32:20 Permalink Marknadsföring - Tankar&Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon kär ni!

Nyvaken och lagom mosig huvudet, så ligger jag här i sängen med datorn i knäet och tycker aningen synd om mig själv eftersom jag har feber. Men, en sak som värmde mitt hjärta denna morgon var att våra betyg för storytelling uppgiften, som jag pratade om för någon vecka sedan, hade publicerats på vår skolsida. Jag blev rankad som näst bäst i klassen, yes! Jag nådde inte riktigt hela vägen fram, men det är okej. Sandra är en väl värdig vinnare! Jag känner mig hel nöjd med min andra plats.




My Storytelling assignment
Fru Grönbergs Interiör - Take notes while visiting [Inspiration. Livsstil. Drömmar]


Vi ses
/M

Sällskapssjuk

2011-02-22 @ 15:57:05 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här sitter jag ensam och övergiven på söder med böcker över hela soffbordet, pappershögar höga som skyskrapor, en dator i knäet, massa snacks och godispapper i soffan och min kopp kaffe i handen. Min hjärna är helt slut efter något kapitel pluggande och just nu känner mig bara sällskaps sjuk. Låt det bli helg. Snälla, låt det blir helg!


Mina favorit pojkar!

Vi ses
/M

Den perfekta nyckelringen

2011-02-22 @ 15:53:02 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jag har ju glömt att berätta att jag också fick nallebud på alla hjärtans dag, av min kära mamma! Det gjorde mig jätte glad. I paketet låg en en söt nalle, ett nallepass, några små choklad och ser vi vad det sista är? Det röda som ligger i mitten?

Det är en nyckelring. Ingen nyckelring som helst utan den är formad som en gitarr. En röd och fin gitarr, percis som min pappas. Den är perfekt, det var precis vad jag behövde. Jag blir glad varje gång jag tar upp nycklarna i handen.








Vi ses
/M

Vi är flitiga

2011-02-22 @ 15:43:48 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Presentationsdag i skolan idag. Finns ingen direkt motivation i någon av oss. Julia hade kinder äggs leksaker i fickan. Vi lekte med dem istället. Helt okej.



Vi ses
/M

Mitt Guldkorn

2011-02-20 @ 21:57:18 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det här är förresten mitt nya guldkorn som har flyttat in i garderoben. Jag bara älskar att ha dem på mig. Dem kommer att få vara med på besöket i EU-parlamentet nästa onsdag, tillsammans med en av mina 18 kavajer. Succé!


BIKBOK, 399:-

Vi ses
/M

Samling i Hässleholm

2011-02-20 @ 21:22:23 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Prisa gud för det härliga vädret! Hade det inte varit så att jag redan var uppbokad hela dagen så hade jag tagit mig en ordentlig promenad i det strålande solskenet. Men istället började jag dagen med att jobba 9-13 och därefter begav jag mig till Hässleholm för att möta upp Markus och Viktor ifrån klassen för att jobba med vårt grupparbete. Vi slog läger på ett café vars namn jag inte minns och gick igenom vad som skulle göras innan D-day, alltså tisdag. Sara fick nys om att befann oss i Hässleholm och kom därför förbi för att tjöta lite. Gott snack.

Kvällen har sedan spenderats i Pojkväns lägenhet, där jag suttit och pluggat. Pojkvän är dock på skidsemester men jag kommer att använda hans lägenhet som plugg-stuga denna tenta-veckan. På torsdag gäller det. 


Marcus och Viktor i Köpenhamn, från vår studieresa i våras

Vi började snacka lite om vår kommande studieresa idag. Nästa söndag beger vi oss mot Bryssel och vi har höga förväntningar! Jag tror att det kommer att bli riktigt kul!

Vi ses
/M

Lyckad shopping

2011-02-19 @ 20:20:40 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag både bränt pengar och kalorier tillsamman med min mamma. Vi har varit ute på en shoppingrunda i Kristianstad vilket blev ganska lyckat. Jag älskar när jag tränar genom shopping! En lyckad shoppingtur på två timmar förbränner nämligen lika mycket som ett aerobic pass, för er som inte visste det.

Mitt mål var att hitta ett par "fin byxor" och det gjorde jag också, de är perfekta. I absolutley love them! De ska få följa med till Bryssel nästa vecka. En enklare klänning och ett choklad kaffe fick även följa med hem idag. Desutom köpte jag mer än mamma, så jag vann. Jag älskar att vinna.

Vi ses!
/M

Grils night out

2011-02-19 @ 17:00:40 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det hela började i den röda soffan. Där satt vi med vars ett vinglas och delade 1+1 flaska vin och bara satt och snackade en massa strunt. Så fick vi för oss att faktikst åka in till stan - så vi drog på lite muik som peppade, spacklade ansiktet och fluffade till håret och begav oss in mot staden. Vi minglade oss igneom både Hessle, Banken och Depå innan hemfärd ca 3.30 och väl i Lyngby avslutade Antonia även kvällen i den röda soffan. Jag bäddade om henne ordentligt. Det var härligt med en girls night out!



Vi ses
/M

Sugen på...

2011-02-18 @ 18:42:32 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är så trevligt att komma hem efter ett par dagar hos Pojkvän och hitta sin lilla brevhög: Räkning, räkning, H&M erbjudande, räkning, reklam, LÖN. Som tur är så övervägde lönen mina räkningar vilket gillades. Det fick mig att inse att jag nog behöver en liten shoppingrunda. Det kliar lite i fingarrna efter något nytt och fräscht att kunna välkomna våren 2011 i. Det får bli en runda på stan imorgon!

Ikväll däremot blir det chill tillsammans med Antona. Vet inte riktigt vad vi ska ha för oss men dricka vin skulle vi iaf. Det kanske blir en runda på hessle ikväll. Tiden får utgöra det hela.

Ha det gott!
/M

Underbar

2011-02-16 @ 23:16:28 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här sitter jag trött och kylslagen. Idag finns det inte mycket motivation till att plugga i min kropp och det är frusterande. Istället tänker jag på hur gärna jag vill ha sommar och sol, att vara klar med utbildningen och kanske slå till med en resa. Bara tanken är underbar. Märk mina ord - U n d e r b a r 

Fler hjärtan

2011-02-15 @ 18:50:10 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

En viss dam i Nymö fick så klart också ett nallebud. Jag fick precis bekräftat att även hon blev jätte glad. Den där damen är min bästa vän och förtjänade absolut en speciell hälsning på kärlekens dag.



Vi ses
/M

Alla Hjärtans dag

2011-02-15 @ 18:46:49 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blev en kalasmysig alla hjärtans dag och det tackar jag för!
Jag var som sagt på min första gitarrlektion som jag har längtat efter i så många år. Det var en riktig hydare att faktikst sitta där och känna gitarren i knäet och att känna hur nära jag är absolut grymhet.

Efter gitarren kilade jag hem till söder och då jag kom in genom dörren stod min underbara pojkvän i köket och lagade en riktig gourmet middag, bordet var dukat med tända ljus och en flaska vin. Desutom drog vi på med en smarrig efterrätt. Som sagt så är Pojkvän värlens bästa och det berättade jag genom ett litet nallebud. Han blev jätte glad.



Vi ses
/M

Min första...

2011-02-14 @ 17:21:29 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gitarren är stämd och jag är redo för min första Gitarrlektion!

Riktigt Snyggt!




Vi ses
/M