Tålamod är fiskarens bästa vän

2011-07-07 @ 23:06:02 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()



Det ser inte helt fel ut va?
Jag fick vara Jens fiskar-kompis under gårdagen. Jag har länge varit skeptisk till det där med att fiska. Sitta med en lina i vattnet och bara vänta... Vänta på att det ska nappa. Vänta på en fisk som man ändå måste lägga lika mycket tid på att rensa och böka med. Ja, jag har bara inte förståt grejen. Men för att citera vår allas favorit fabror, nämligen farbror Melker som säger "Tålamod är fiskarens bästa vän". Jag insåg att det hela var ganska mysigt och rofyllt ändå. Det kan visserligen bero på det härliga vädret vi hade också.

Det blev ingen fisk för vår del, men jag fick lov att vara fiskar-kompis till Jens fler gånger iaf.

Ikväll fiskade vi däremot inte. Vi var på kalas i Tollarp istället för kusinen fyllde år. Det var trevligt och traditionsenligt. Vi började med korv-buffe med tillbehör, fortsatte med kubbturnering, åt tårta sen lekte lite lekar. Sanna är bra lekledare.

Vi ses
/M

The final countdown

2011-07-02 @ 22:32:36 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

De tre sista dagarna.

Utbildningen jag har gått har varit en fantastisk resa där jag har lärt mig så mycket och träffat massor av nya människor som jag delat många roliga minnen med.

När vi var tillbaka efter 10 veckors LIA var det väldigt kul att se alla igen. Det blev mycket catching up mellan oss innan vi fick ett uppdrag utav Osby kommun att genomföra en marknadsundersökning i byn under eftermiddagen. Jag hann även med en välbehövlig fika med mina favvisar Julia och Gullis.

Under tisdagen var det dags för KY/YH International cup som Viktor i klassen hade anordnat. Vår klass mötte ettorna i både brännboll och fotboll samt grillade och hade kul. Vi var ett gäng som stannade kvar efteråt och spenderade eftermiddagen i solen där vi drack och snackade skit. Vid 6 gick vi hem till Sussie och mötte upp några andra för att få upp stämningen för kvällen. Sedan gick vi till The Golden Horn där vi hade beställt bord inför kvällen. Det var en riktigt lyckad dag!

Till sisst var det dags för vår examensdag som vi hade på Papperbruket. En fantastiskt fin anläggning med en otroligt inspirerande miljö. Åk dit! Vi fick först en rundvandring av hela alltet innan vi fick göra några roliga övningar tillsammans. Därefter överraskades vi av en champange-mottagning innan vi satte oss ner för middagen. Vi fick underhålling, det delades ut examensbevis, fick presenter (en jättefin present av vår pensionerade lärare Per som gav oss vars en tavla som han själv hade ärvt av hans pappa) och sedan fick vi säga våra förväl. Sorgligt men ändå en glädjefylld dag!


The Dream Team!


Vi fick gå ner till en mörk källarkorridor där vi följde en slinga med levande ljus, i slutet av korridoren väntade en super fin mottagning med champagne!






Me and my Julie! <3


Paul spelade och sjöng. Därefter hade jag blivit övertalad av klassen & Paul att sjunga solo. Jag sjöng Forget me not. Så nervös jag var! Men jag fick tre andra till att gråta.


´


En rörande sund. Paul fick en klocka i present oss. To remember our time together.


Jag fick mitt examensbevis.


Some of my favoriotes. I will miss you guys!


Tack så hemskt mycket för de här två åren!

Vi ses
/M

Strålande tider

2011-07-02 @ 21:15:30 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är strålande tider nu för tiden. Mitt liv har fått bra med fart.

Jag har tagit min examen och det var tre fanastiska sista dagar vi hade tillsammans. Kommer att minnas de med mycket värme, skratt och glädje. Jag och Jens har nu slagit till och gjort det officiellt - vi är sambos. Jag är så glad att ha hittat honom, min stora underbara kärlek. Jag har nu börjat jobba på Tollo och kommer att vara där tills December. Därefter får vi se vad som händer. Jag är själv mycket spänd på vad min framtid väntar.

Det har även varit midsommar, en högtid som ligger mig varmt om hjärtat. Det var då jag träffade min Jens. Antonia träffade även sin Johan. Vi friade tillsammans på landön och det var en trevlig kväll.

Förövrigt rullar allt på. Solen skiner och då blir det sol och bad, jag är väldigt nöjd och glad med mitt liv!


Midsommarparen ett år efter

Vi ses
/M