Shoppingmaniac

2011-03-25 @ 18:15:28 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken shoppingtur! Det hela började med H&M VIP shopping som sedan mynnade ut i en halvdag på stan. Jag fick med mig alldeles för mycket hem, men det är okej. Vilka klipp jag har gjort idag. Desutom toppade jag det hela med att luncha med Antonia. Me like.

Pojkvän har varit lite hemlighetsfull i veckan eftersom han tydligen har planerat vår helg. Tanken är visst att vi ska ut och äta ikväll, egentligen var även bio med i planen men det går inget roligt just nu. I vilket fall som helst så har jag världens mysigaste pojkvän. High five för det!

Ha en trevlig kväll.
/M

Surprise

2011-03-25 @ 07:39:27 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är trevligt med en praktikplats där man blir påprackad rester och sånt. När man är fattig student är gratis gott.

Den här uppdukningen överraskade jag pojkvän med när han kom hem igårkväll. Det var uppskattat, han tycker också om min praktikplats nu.


Tulpaner, bredda bullar, choklad macroones och lite frukt

Jag är ledig idag, så jag ska förgylla min morgon med att gå på VIP-shopping på H&M.

Vi ses
/M

Long time, No see

2011-03-24 @ 20:49:58 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Livet rullar på i en rasande fart så att jag inte ens hunnit kläcka ur mig: Vilken underbar resa det var till Bryssen med klassen. Trippen var guld värd eftersom vi hade otroligt rolig, fick se fantastiskt fina städer och var på de mest inspirerande besöken! Det är en resa som jag sent kommer att glömma, jag köpte en Sabo-Berlock vid genomresan i Tyskland för att bli påmind om denna tripp.

De sista två veckorna i skolan har varit fruktansvärt hektiska (läs: tuffa!), men nu är det över. Nu blir det inget mer pluggande, utan nu väntar bara tio veckors praktik sen är jag färdig med min utbildning. Två år har gått snabbt och jag är så stolt över mig själv.

Denna veckan och även nästa vecka kommer jag att befinna mig på Yllan för praktik, sedan blir de resterande åtta på ett annat ställe.


På EU-Parlamentet i Bryssel


Företagsbesök på Tower Automotive, i Gent


In Action. Jag och Mirell tackar för vårt besök på Stora Enso.

Vi ses
/M