Paparazzi

2011-05-28 @ 11:43:28 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()



Var på puben i Vittskövle igår där Jens och Sebbe fick stå i baren. Helt OK kväll med trubadur och billig dricka. Fast jag spanade mest på min snygga bartender!

Vi ses
/M

Om jag säger du är vacker

2011-05-28 @ 11:35:08 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

En ny skönhet har flyttat in på söder. Jag älskar honom redan. Hugo är hans namn och han är en otroligt trevlig prick att titta på. Nu bor han här i vår hall. Vi är glada över att han är en del av vår familj. Tänkte att han skulle få en tjusig spegel ovanför sig när vi hittat en passande. Han behöver sällskap på den där väggen.  

Vi köpte honom på Borett under gårdagen. Det var det sista examplaret så vi fick skyltexet,eftersom någon dessutom stulet ena korgen så fick vi 30% av. Det tackade vi väldigt för, vilket kap det blev!
 

Borett, ord. pris 2 295 kr


Köket fick även en ny kompis. Tidingställ ifrån Åhlens, 229 kr

/M

Finally!

2011-05-27 @ 13:24:35 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen så fungerar internet igen! Man är så handikappad utan och ännu värre blir det när TVn inte fungerar heller. Vad gör man i sådana lägen? När det dessutom regnar utanför? Vad sägs om att sluta med detta regn och ge folket mer sol istället? Jag röstar ja på det.

Det är fredag igen och det här är min sista dag på praktiken. Sista skoldagen över huvud taget. Nästa vecka blir det vara resume av de senaste två åren, på tisdag väntar YH International cup samt middag och på onsdag tar jag min examen. Det är så galet! Jag kan inte riktigt förstå det.

Jag sitter och skriver mitt sista arbete nu, min LIA rapport. Det går segt, men det ska gå.

Tanken med kvällen är att jag ska med till pubben i Vittskövle. Jag ska flörta med bartendern tänkte jag. Planen är att få följa med honom hem. Jag tänker lägga in min största charm. Det är Pojkvän som ska stå i baren ikväll så.

/M

Rosé- och städfredag

2011-05-20 @ 18:31:57 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Med renoveringen av sovrummet färdigt, så har jag och Pojkvän inga större planer för kvällen. Vi kommer att köra på en rosé- och städfredag. Det är dags för slipdammet att utrotas totalt. En storstädning är alltså passande. Kul, tänker ni i en sarkastisk stämma. Men det är därför man har vinet. Rosévinet gör hela städningen lite roligare.

Imogorn ska vi på utflykt!



Vi ses
/M

Heldags-date

2011-05-19 @ 18:34:52 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

På lördag har jag och Pojkvän bestämt oss för att vi ska ut på en heldags-date. Vi ska bege oss neråt Helsingborg för en liten utflykt. Vi ska till Tropikariet, som är en s.ka. upplevelseanläggning. Många av djuren rör sig tydligen fritt bland besökarna, spännande! På kvällen tänkte vi ut och äta alá italiano style, vilket vi toppar med ett bio besök. Nya Pirets filmen måste såklart ses! Det hela luktar som en vinnare. Jag längtar.



Vi ses
/M

kvällsmys

2011-05-17 @ 22:06:15 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ah, det är en riktigt fin kille man har som serverar kvälls-the på sängen såhär innan läggdags. De nya sänglakanen är galet sköna. Nu blir det mer mys och beundran av sovrummet. Godkväll!


Koppen fick jag av Pojkvän i födelsedagspresent och brickan fick jag av mamma när de kom hem från Stockholm. Det är köpt på slottet. Mycket tjusigt!

Vi ses
/M

Ta en titt i vårt sovrum

2011-05-17 @ 11:37:15 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har sovrummet tagit form ordentligt. Det kom som en trevlig överraskning när jag kom hem till lägenheten idag, eftersom jag sov i Lyngby inatt. Åh vad bra det blev! Super mysigt ifall man frågar mig. Det behövs bara lite mer pynt i fönstret, på väggarna och en och annan kudde till. Den roliga delen alltså, det fixas på en kick. Inatt kommer vi att sova riktigt gott.

Nu ska jag iväg och luncha med Antonia. Det blir italienskt. Ciao!








Väggarna är blåa. Lite svårt att se den riktigta färgen....

vi ses
/M

Under my umbrella

2011-05-16 @ 13:17:46 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu när jag jobbat hemifrån under min LIA så får man plötsligt lite utrymme till att springa ärenden. Det är det där med att planera sin egen tid. Tanken är att jag snart ska hoppa i något vattentätt och springa ut en runda på stan för att inhandla födelsedagspresent till min kära pappa som fyller år idag. Det blir alltså kalas ikväll. Hoppas på en god tårta.

Vi säger så sålänge.



/M

Don't tell me what to do

2011-05-15 @ 23:00:54 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jag hittade ett sånt här personlighetstest. Jag kan tycka sådana saker kan vara lite spännande. Jag skulle svara på 41 frågor och sen skulle det ploppa upp en text om vad jag är för person. Mycket fascinerande. Det skulle alltså krävas 41 frågor - and then they had me all figured out. Just dom här 41 frågorna är det som krävs för att räkna ut vilken personlighets typ man är. Jag var skeptisk men lite spänd på samma gång. Snart skulle datorn berätta för mig vem jag var.

På beskrivningen som jag fick fram, låter det som att jag är en ganska varmhjärtad person, som dumdristigt sätter andras behov framför sina egna. Jag gillade delen om att jag har ett välutvecklat sinne för form och funtion. Detta kanske stämmer. Jag känner igen mig själv i denna text. Men. Det finns alltid ett men. Vad är det för yrken jag får fram? Vad hände där liksom? En lämplig karriär för mig är alltså hemmafru. Där ser man. Hur blir det ens en karriär? Plötsligt kändes inte det hela särskilt fascinerande längre.

Personlighetstestet hittade jag här.

/M

I have been conquered

2011-05-12 @ 23:38:35 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Okej, jag erkänner mig själv besegrad. En fjäderlampa går ej att hitta i Sverige (till ett bra pris åtminstonde). Jag har googlat, mailat och sökt i så många timmar och mitt hopp har nu fått stryk. Fett med stryk. Det är blott en dröm nu. Men frukta ej, jag har redan hittat en ersättare. Jag tror att denna nya, sköna, lampa kommer att gå hem den med. Imorgon väntas en tripp neråt Malmö med Pojkvän, vi hade tänkt att besöka både XXXLutz och IKEA. Sovrummet är snart som nytt och det kommer att bli FAB. Bara så att ni vet.




Sov gott kära vänner!
/M

Love at first sight

2011-05-10 @ 21:42:52 Permalink Inredning Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har påbörjat en vild jakt denna eftermiddag. En vild och än så länge olycksam jakt på en f j ä d e r l a m p a. Det var kärlek vid första ögonkastet. Den är som en dröm. Så lätt och bahaglig, som klippt och skuren för ett sovrumstak. Vill ha den nu med detsamma. Jag ska förtsätta min jakt, jag kommer att fortsätta att kämpa tapert. För en fjäderlampa ska bli min!



/M

Ett snille har fått dille

2011-05-10 @ 09:41:25 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

En sak som slog mig denna morgon när jag klädde på mig var att jag har fått dille på det här med skjorts. Jag har aldrig varit någon direkt skjorts tjej innan. För mig har kjolen varit ett bekämare val. Men nu är det lite pösiga skjorts och ett par strumpbyxor det som faller mig mest i smaken. Och helst en transperant linne/blus till det. Lite oväntat ifall man frågar mig. Men så ligger läget till. Antecknar ni?



/M

Tur i oturen

2011-05-09 @ 21:02:17 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter hemma hos Pojkvän och har precis beställt pizza. På en måndag tänker ni? Ja, det kan man unna sig, speciellt när sin Pojkvän krockat med en lastbil. Inga skador, men det kunde gått riktigt illa! Jag ska pyssla om honom extra mycket ikväll. Pizza, ryggkli, pussar och kramar... You name it. Jag är så glad att han mår bra.


klipp från kristianstadspladet

Den där...

2011-05-09 @ 10:04:38 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har suttit och glimtat in i hallen hela dagen. Små kikat med ett lite lurigt leende. Min fining står där. Den är så stilig och välbemötande. Jagtror att jag är lite kär i den. Jag har faktikst längtat efter den, har tänkt adoptera den ganska länge nu.. Och nu, nu står den äntligen här i hallen och hälsar alla välkommna med sin skönhet. Den gör ett oerhört bra jobb ifall man frågar mig. Det gör att jag känner mig nöjd. Så passar ju den så bra ihop med hatthyllan som Pojkvän fick av mig i julklapp. Det är en sensation. Ja, det är allt en riktig skönhet, den där hallmöbeln.


Köpt på Borett



/M

Skarpt läge

2011-05-08 @ 15:19:20 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag gillade min gårdag skarpt. Jag och Pojkvän hade en fantastikst mysig dag på stan, sen blev det dusch och ombyte inför kvällen. Mötte Bella och Antonia på Peking och hade en trevlig middag med massa snack, så toppade vi det hela med bio. Vi såg rödluvan. Jag tyckte att den var helt ok, lite oväntat slut dessutom! Efter bion kändes kvällen fortfarande ung så det blev en runda inom Hessle för ett glas och oväntat nog avslutades kvällen på T-baren. Det var gött och shakea loss lite!




My Homies!

Vi ses
/M