Walk and Talk

2011-11-30 @ 21:34:41 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinkade av Bella för ett tag sedan. Vi var ute och gick en lång runda och tjabbade en väldig massa, vi avslutade prommenaden hemma hos mig och drack lite glögg för att värma oss. Alltid lika trevligt att umgås med henne! Dessutom fick hon en liten försedan födelsedagspresent av mig, en fin kupad skål på fot - proppad med godis. Så mumsigt för henne!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att min man ska komma hem. Jag vill ha hjälp med att sätta upp min paketkallender som jag fick hemleveredad av mor min idag. Undrar vad jag för i första paketet imorgon...

Vi ses
/M

Nu är det jul här i vårt hus

2011-11-29 @ 22:06:52 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()






Nog blev det pyntat i helgen! Nu är vårt hem fyllt med mysigt ljus, fina blommor och en och annan tomte. Stämningen är på sin plats. Jag och Jens firade det med en kopp glögg, pepparkakor, saffransskorpor, tända ljus och tittade så tittade vi på Sound Of Music!

Vi ses
/M

Tänd ett ljus

2011-11-27 @ 13:33:55 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()





Glad första advent!

Själv har jag inget advenspynt att sätta upp in mina fönster ännu, men jag kan nog få in stämningen i lägenheten ändå. Tanken är att vi ska städa upp lite här hemma sedan ska vi bege oss ut på skyltsöndagen. Jag ska dra med mig Jens och det ska bli mysigt. Har vi tur så kommer Isabella och dricker glögg med oss senare ikväll!

Helgen har förövrigt spenderats i Brösarp hos Jens mamma vilket har varit väldigt trevligt. Vi fick med oss lite smått och gott hem som ni kanske ser... Jag fick en ny kinder kallender som jag känner mig väldigt nöjd över och Jens fick en snappskallender. Något som gjorde vistelsen ännu bättre var att dem hade hittat en liten kattunge som dem nu tog hand om. Så hjärtekrossande söt! En riktig dunboll som desutom var hon pittögd! Jag blev helt kär.

Glöm inte tända första ljuset ikväll.
/M

Perfekt

2011-11-25 @ 18:13:15 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (1) Trackbacks ()



Fredag, åh så ljuvligt! Det är till och med lönings fredag vilket gör det ännu bättre. Jag gillar när det klirrar till lite i kassan. Men det börjar även klia lite i fingrarna då... Helt plötsligt blev det en massa saker som jag vill ha igen. Som den här stickade tröjan som jag precis klickade hem. En helt perfekt stickad tröja. Tack så hemskt mycket H&M, den kommer jag att trivas i!

Men ikväll ska inga pengar spenderas. Jag och Jens ska bara packa en övernattningsbag sen ska vi bege oss hem till Jens mamma. Jens ska måla om sin lillebrors rum och jag ska väl umgås lite med svärmor.

Ha en trevlig kväll.

/M 



All I want

2011-11-23 @ 21:47:57 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag fick glada besked på jobbet idag , jag har fått en månad förlängt. Nu har jag jobb året ut och det är jag mycket tacksam för. Det känns väldigt skönt att kunna skjuta upp det där med att kalla sig arbetslös ytterligare en månad. Man vill ju helst undvika det där. Men det är också bara en månad. Mest av allt så önskar jag mig ett fast jobb, tyvärr så är det inte något man kan få i julklapp direkt. Ett jobb ges inte bara till en, det måste ju förtjänas. Jag tänker jobba på det där. Det hade bara känts så mycket enklare ifall jag visste exakt vart jag vill i livet.

Jag är tjugo år och är ivrig med att påbörja en karriär. Jag har drivet i mig, det gäller bara att hitta rätt ställe att lägga det på. Det är endast jag själv sätter gränserna. Kom ihåg det Ni andra också. Det är bara Du själv som sätter gränserna.

Krimskrams

2011-11-22 @ 22:21:29 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godkväll.

Har precis tryckt i mig en stor chokladkaksbit som belöning till mig själv, nu när tvätten är färdig och allt är inhäng på sin plats. Tvättdagar. Det är inte ett dugg kul. Hela kvällen bara försvinner ut i tomma intet. Mycket trisst har jag kunnat konstatera.

Förövrigt så sitter jag och tittar ut genom fönstret... Till min glädje så ser jag inte så mycket julpynt och sånt än. Tänk att det redan är första advent nu på söndag? Jag måste fixa fram lite adventsljusstakar och annat krimskrams. Sånt hör ju till.

Men mer om det en annan dag.

VI
ses
/M

Who's that girl?

2011-11-19 @ 16:00:23 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag måste klippa mig. Det är ett ont måste, eftersom mitt hår mer eller mindre känns som ett skatbo just nu. Jag är lite sugen på lugg, fast jag kan inte bestämma mig.. Samtidigt som jag känner för att ge mitt hår en ny färg, det lutar åt det röda hållet. Det är klurigt det där. Men en sak är säker - jag är sugen på förnyelse.


Jag vill ha ungefär samma ton som Corelle. Super fint!

Vi ses
/M

Hear the drums

2011-11-15 @ 23:25:23 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är väldigt förtjust i denna nya snackisen. Ni vet brudarna som slår på kesoburkar?
Jag tycker att det är fantastiskt och får rysningar över hela kroppen.
Det är grymt samspel och de sjunger ljuvligt. Visst blir man lite avis på något vis? Jag känner att jag vill vara där och vara en del av det hela på något sätt. Jag vill också kunna.

Ni har väl sett klippet?

 

/M

Den ofrivilliga spelaren

2011-11-15 @ 23:18:27 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi har haft finbesök ikväll. Den där Antonia Weber kom förbi och förgyllde vår afton.
Vi åt tacopaj och spelade spel!

Jag har länge varit sugen på att införskaffa mig ett roligt sällskapsspel. Jag tycker faktikst att det kan vara oerhört trevligt med sådant. Så nu när vi var på Bo Olsson i helgen tog vi tillfället i akt och införskaffade oss ett nytt spännande spel.

Den ofrivilliga spelaren heter spelet och har hitintills roat oss. Jag är nöjd med vårt köp.


Förövrigt så är jag väldigt förtjust i den här lådan. Vill ha denna i vårt nya vardagsrum sen...
Ifrån House Doctor

Vi ses
/M

Turn the light off

2011-11-12 @ 00:14:48 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den här veckan har gått fruktansvärt snabbt. Tänk att det redan är helg... Jag har inga större planer denna helg, men det känns bra. Det är fars dag på söndag och då ska jag självklart visa min uppskattning till just min pappa. Det förtjänar han.

Just nu vill jag egentligen bara sova, men grannarna festar på ganska bra. Musiken brölar ur högtalarna och in i vår lägenhet samtidigt som man hör hur alla sjunger med i en fruktansvärt falsk och skrikig ton - alltså - det är nu festen är som bäst. Det gör mig glad att mina grannar vet hur man ska festar, men helt inte på bekostnad av min sömn. Så vill man samtidigt inte vara den där kinkiga grannen, The Pary Pooper. Så här ligger jag och stirrar i taket...Till råga på allt så ligger Jens bevid och snarkar.

Suck



Vi ses
/M

Helgen i bilder

2011-11-07 @ 20:30:22 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har verkligen haft en toppen helg. Det var jätte trevligt att hälsa på syster och vi har ju hunnit med både det ena och det andra.Shopping, Skål, Middag, Bio, Museum, fikat, tagit roliga bilder och skrattat en massa... Men det var även väldigt skönt att komma hem till söder, till min kille, som gjorde att min helg fick ett toppen avslut.

Här är helgen i bilder:



Väntan i Hässleholm.. Tur att man hade en bra hög med diverse tidningar för att underhålla sig.


Min fångst under dagens shopping...




Hittade bion vi var på i en av mina tidningar. Det där med smittande läskig stämmer bra.


Monsterfrukost med nybakat bröd och smoothie


Mumin mugg - Det gillar vi!




En bild ifrån museumet som jag gillade..


Så kom man hem till denna överraskning - värsta trerätters middagen med tända ljus och allt!


Förättsmacka med någon form av stekta chilli räkor (super god!)


Surdegsbakad fläskfilé med svampstuvnings fyllnad, ris och gorgonzola sås


Så avrundade vi med film och Winernougat glass med cocail bär! Åh, Jag har världens bästa kille!

Vi ses
/M

Watch Out

2011-11-06 @ 09:54:21 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!

Igår hade vi ännu en trevlig dag ute på Göteborgs gator. Jag och syster tog en runda på stan och passade på att köpa farsdags present när vi ändå var igång. När mörkret började falla och butikerna stängde letade vi upp ett ställe att äta och därefter blev det bio. Vi tittade på Contagion vilket var en helt ok film. Lite smått seg kanske, så det får tre av fem. Det var en mysig dag.

Nu ska vi käka monsterfrukost med nybakat bröd och smoothie! Sedan beger vi oss till Röhsska museet, ett museum för mode, design och träslöjd. Det kan nog vara sevärt! Jag beger mig hem runt 4 tiden och beräknar att vara tillbaka i K-stad runt 8. Då ska jag ge min älskling en stor kram.

Vi ses
M

Some Pics

2011-11-05 @ 12:54:06 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skål!

2011-11-05 @ 11:33:27 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är jag här, live ifrån Göteborg!

Jag spenderar helgen uppe hos syster och det har varit väldigt trevligt hitintills. Kom upp till Götet runt ett igår och då fick jag underhålla mig själv på stan ett tag innan syster anknöt sig. Det blev en ur på stan, köpte en trevlig tröja och en kokok. Därefter åkte vi hem och lagade mat och drack vin, tittade på idol och skrattade en massa. Det blev även en runda på Skål med några av hennes vänner. Mycket trevligt. Var hemma vid tre inatt - därav vaknade vi precis.

Vi vet inte riktigt hur vi ska lägga upp dagen ännu - funderar på att vara lite kulturella och gå på museum?
Ps. Vilken gåshud jag hade när Moa sjöng igår kväll. Jösses!

/M

Feather

2011-11-03 @ 22:47:02 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fjädrar är trevligt. Det här med att ha en fjäder i ena örat har jag dock inte riktigt fallit för. Jag kan tycka det är snyggt på andra, men på mig känns det bara fel. Så är det ju ibland.

Nu hittade något som var mer min grej : Fjäderhalsbandet.
Köpt på Lindex

Vi klickar gilla på det.