Väggprydnad

2011-10-23 @ 19:32:09 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag och Jens var på IKEA för att litet tag sedan och införskaffade lite nytt till hemmet. Fixade lite smått och gott till badrummet och lite tavlor för att pigga upp våra väggar. Vi började även titta på lite grejer till vardagsrummet, vi tänkte snart ge oss på en hel renovering. Älskar renovering!

Nytt:


Lite kärlek, ett klokt budskap och något personligt.
"Ett par Converse?" tänker ni kanske? Det är en intern grej. Anledningen till att jag började prata med Jens på den där midsommarfesten var just p.g.a att han var den enda som hade Converse. Det låter lite knasigt kanske, men därför hänger dem där. Man kan säga att de där skorna blev början på vårt förhållande.

/M

New Eyes

2011-10-22 @ 22:06:47 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()






Jag tvingade in min lilla mamma till stan idag för att jag kände att jag behövde lite assistans. Det var dags för mig att bita i det sura äpplet och inse att jo, jag behöver glasögon. Jag tycker att jag plockade på mig ytterligare ett vuxenpoäng där. Så om ca 10 dagar är jag glasögonorm.

När vi ändå var på stan så införskaffade jag mig några nya godsaker och passade på att även bjuda hem mamma på en fika. Jag bjöd på blåbärspaj. På tal om godsaker så fick jag hem min väst på posten igår, som jag trivs galet bra i. Tycker att den är suverän. Den är klassad som vinterns standardplagg i min garderob. En riktig vinnare!

V ses
/M

Leaves are falling

2011-10-19 @ 22:13:54 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()



Aah höst, ljuva höst. Jag tycker det är otroligt mysigt att gå till och från jobbet såhär års. Att stiga upp på morgonen och känna kylan, så man hoppar man i något varm och mysigt. Jag gillar höstfärgerna på träden och nu när lövhögarna blir allt större är det så härligt att traska rakt igenom dem och sparka löven lite lätt omkring sig. Som ett litet barn. Sen att kunna komma hem, krypa ner i soffan brevid sin kille med en stor kopp the. Love it!

/M

A snake, say what?

2011-10-16 @ 00:02:04 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()






Mina föräldrar bjöd lite spontant ut mig och Jens på middag ikväll. Vi var ute och åt på Rosegarden. Den där buffén är farlig alltså... Man får stå sitt kast efteråt, fy vad mätt! Men det var iaf jätte trevlig och mysigt!

Jag drog på mig min ormskinnsblus och ruffsade till håret lite extra. Fina grejer det.

Vi ses
/M

Fluga

2011-10-12 @ 21:07:03 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()



Köde på en mer maskulin look idag. Vit/beige skjorta, svarta stuprör och ett par svarta kängor. Som pricken över i så drog jag även till med en fluga i silver. Jag gillar't.

/M

Dress for success

2011-10-09 @ 20:39:28 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Många känner ju till min förälskelse i kavajer... (kalla det beroede om ni vill) Jag tröttnar aldrig! Just nu har jag väl ett tjugotal kavajer i min garderob och det börjar bli fullproppat. Det gillar jag inte. Kavaj funkar till allt och piffar upp varje outfit. Jag hade gära klickat hem allihop i kollaget nedanför. I Just can't get enough.

 
Kavajer från H&M, Nelly och Modekungen. Fantastiska skapelser.
Jag har tre av dem, gissa vilka?
/M

Hey there!

2011-10-09 @ 18:49:40 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


God söndagskväll mina vänner! Vilken lugn och skön helg jag har haft. Jag och Jens har bara varit hemma och myst. Igårkväll hade vi filmkväll då vi tittade på bl.a. Black Swan. Har ni sett den? En väldigt märklig film. Tyvärr inget att rekommendera.

På tal om märkligt.. Vet ni? Jag började min vecka med att gå runt och halta. Jag hade sträckt min ljumske rejält.. och här kommer det roliga: i sömnen! Sällan att man hör något så dumt. Mina kollegor skrattade gott åt mig, med all rätt. Det hela känns bara så typiskt mig.

Just nu är Thaian här och umgås med min sambo. Jag får sitta och hålla mig själv sysselsatt medan de spelar Fifa 12, ikväll är jag femte hjulet.

Vi ses
/M

Second Hand

2011-10-09 @ 15:41:19 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hade play-date med min lilla mamma härromdagen. Vi begav oss ut på en mini utflykt efter jobbet, till "stallet" i lyngby som då är en ganska rörig secondhand butik. Mamma var på jakt efter lite silver. Hon och min moster går nämligen på en silver smides kurs, vilket låter grymt ,eller hur? Så vi var och letade efter en fin silversked som mamma finurligt nog tänker göra en ring och ett hängsmycke av.

När vi nu var i denna stora second hand butiken så blev jag alldeles till mig. Jag såg potentiall i allt! Den kan man göra det av, den kan man fixa till på det viset och där kan man göra så... Det kliade så i fingrarna. Så när jag skaffar hus så tror jag att jag ska på second hand jakt innan man letar nytt. Tänkt så mycket man kan fynda!

Hittade speciellt två godingar som jag inte riktigt kunnat släppa. En jätte fin kontorsstol i super fint skick och en fantastisk soffa som då kunde fungera som hallmöbel.


Jag hade kunnat ta med mig denna hem direkt. En liten dyna på - and it's redy to go.


Tänk er denna vitmålad, i en ljus och ganska tom hall. Som den skulle sticka ut med sin guldiga klädsel. Jag ser det framför mig - och det ser läckert ut ska ni veta!
/M

Bortrövad

2011-10-01 @ 13:40:50 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår stod Jens i baren i Vittskövle medan jag bestämde mig för att vara hemma och vila, istället för då att sitta och flörta med min bartender. Tänkte ta det lugnt, kolla idol, äta mer glass osv. Men de planerna höll inte i sig länge, istället blev jag kidnappad. Antonia kom förbörbi och plockade upp mig, så det blev en kväll spenderad i Nymö. Inget fel med det alls. Vi drack rosé och hade tjejsnack. Det var väldigt trevligt att bli kidnappad!


Min kidnappare. Bild sen jag hälsade på Antonia i Schweiz


Vi ses
/M