House Doctor

2011-09-29 @ 19:51:36 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet i alla fall en sak som jag absolut skulle vilja.
Jag skulle vilja ha den här godingen i min ägo:

Ifrån House Doctor

 Den har allt. Personlighet, finess, den väcker uppmärksamhet och den är en riktigt fröjd för ögat. Jag avgudar denna byrå. Den inspirerar mig.

/M

If you can imagine it, You can achieve it

2011-09-29 @ 19:35:21 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jag har slagit läger i sängen. Det har varit en lång dag med serie tittande, glassätande och slö surfande. Det är ungefär så det brukar se ut jag är hemma en hel dag. En sak slog mig då, om ca två månader kommer detta mer eller mindre att vara min vardag. Det skrämde mig en aning. Jag har därför haft mycket funderingar kring framtiden idag. Jag har ställt samma frågor till mig själv hela dagen; Vad jag nu vill göra med mitt liv? Vart vill jag?

När jag började min utbildning var jag så säker på att jag skulle ha listat ut alla svar när väl det kapitlet var slut. Men de där två åren gick så mycket fortare än vad jag trodde. Nu sitter jag här, två år äldre, men inte mycket klokare.

Jag är ung och hela världen är full med möjligheter. Det gäller bara att hitta rätt riktning. Jag ska spåna vidare på det där. I will keep you posted.

/M

Pompa och ståt

2011-09-21 @ 19:13:17 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår friade jag och Jens ett år tillsammans. Ett år och det pirrar forftarande i magen.  Det firade vi med att skåla i champange, en maffig middag och massor av tända ljus!


Vi ses
/M

Back in Business

2011-09-19 @ 21:07:31 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej mina vänner, jag är tillbaka.

Sommaren är inte till för att uggla framför datorn. Så jag har haft semster ifrån bloggen medan solen har stekt över Sverige. Inte för att jag har tagit del av solen direkt, eftersom jag suttit på kontoret och knapprat. Men vad gör man inte som nyexaminerad när ett jobberbjudande dinglar framför näsan på en? Man tar det såklart.

Nu hälsar jag hösten välkommen. Det är dags för nya tag cch jag längtar efter att få mysa ner mig i tjocka tröjor, the-mys i soffan och mer bloggande.



Vi säger så sålänge, ville bara säga att jag är tillbaka.

Vi ses
/M