Lax med tomat- och pestorisoni

2012-12-06 @ 17:48:00 Permalink Mat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag älskar lax i alla former och hade kunnat äta det flera dagar i veckan. Men detta är en av våra favoriter som vi äter ganska ofta. Det är inte bara gott utan otroligt lätt agat också, vilket är ett stort plus! Middag på under 30 minuter.

Du behöver:

4 bitar lax (à ca 125 g)
1 msk smör
1 tsk salt
1 krm peppar
4 port risoni
1 burk pesto
4 tomater

Så här gör du:

1. Tina laxen om den är fryst
2. Koka risonin enligt anvisningen på förpackningen.
3. Stek laxen i matfettet ca 3 minuter på varje sida medan risonin kokar. Krydda med salt och peppar.
4. Blanda den varma risonin med pesto. Skär tomaterna i bitar och blanda ner i risonin.
5. Servera direkt med pestorisoni (och ev. lite rödlök och oliver).
 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback