What to do?

2012-02-26 @ 13:08:13 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår började vi vår morgon med att köra till Sandhem för att äta frukostbuffé. Vi brukar köra på en Sandhem frukost när vi ska på utflykt eller när om vi vill ha en super start på morgonen ifall vi har mycket att stå i. Igår åkte vi dit för att få en bra start på dagen. Jag sprang även på Sara, som jag inte har träffat sendan vi tog vår examen. Det var väldigt kul! Det kändes även bra att kunna säga "vi ses på lördag" - eftersom vi ska ha en liten reunium med klassen. Det ser jag fram emot!

Efter min och Jens frukost började vår jakt. Första stoppet var på Kvick, eftersom vi försöker välja ut en bänkskiva inkl. diskho. Vi har stött på lite problem med den vi hade tänkte oss från början så det kommer tyvärr att dröja ett par veckor till innan vi är färdiga med detta kök. Det verkar som att det ligger någon form av förbannelse över detta kök. Men det är bara till att ta tjuren vid hornen och kämpa vidare! Så igår var vi på jakt efter bänkskivor och inväntar nu lite offerter från diverse ställe.


Vi ses
/M

Sweet Valentine

2012-02-15 @ 22:20:18 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår var det ju alla hjärtans dag. Jag och Jens tog då en liten paus ifrån köksbyggandet och avsatte lite tid för varandra. Jag gick inom "vår" resturang Thai Kong på vägen hem ifrån jobbet och hämta hem lite mat för att överraska min man med. Jag var även inom affären och köpte med mig en Ben&Jerry att dela på som efterrätt. Sen hade en lugn och mysig kväll med god mat och en bra film vilket var hur bra som helts. En väldigt lagom alla hjärtans dag med massa kärlek i luften!

Jag hade köpt en stjärna till Jens och döpt den efter oss. Så någonstans långt där uppe finns nu en stjärna som lyser för oss och vår framtid. Det tycker jag är en fin känsla. Jens blev lite rörd.

Själv fick jag en låtsas Bodil! Jag och Jens har pratat om att vi vill skaffa hund. Vi har redan bestämt att vi ska ha en fransk bulldog - som ska heta just Bodil. Men vi är inte riktigt redo för det ännu, även om vi längtar efter hennes närvaro. Därför hade Jens skaffat fram en sålänge hund till oss. Det tyckte jag var gulligt!
Vi ses
/M

Back again

2012-02-13 @ 18:15:59 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Egentligen så är jag arbetslös idag. Men redan efter luch ringde chefen på Tollo mig och frågade hur jag ställde mig till att jobba en månad till. Jag ställde mig positivt till detta. Så jag är tillbaka på Tollo imorgon igen. Man kan väl nästan kalla dagen en obetald semesterdag då?

/M

Trasmatta

2012-02-13 @ 10:31:21 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()





Jag har börjat att gilla trasmattor väldigt mycket. Jag hade gärna haft en i mitt hem. Det är så härligt med de där färgklickarna, dem roar mitt sinne. Fast en färgglad, livlig matta behöver enligt mig ett väldigt ljust hem med både vita golv och väggar. Jag tycker att det ser otroligt fräscht ut. Fast nu har ju jag en kille som är målare som står och målar vitt dag ut och dag in - vilket gör att inte är lika facinerad av vita hem. Jag kan förstå att man blir ganska trött på vit färg i det läget som han är i. Så där får jag vara god att vika mig. Men drömma kan man ju alltid.

/M

Två kap

2012-02-13 @ 09:21:27 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ord. pris klänning, 899:-
Ord. pris skor, 449:-

Jag började gårdagen med att göra två riktiga kap. Sådana söndagsförmiddagar gillar jag.

En av mina favorit känningar är ifrån Rules by Mary som jag har använt flitigt både på kontoret och till fint. Jag har letat efter något liknande i svart ganska länge. I förmiddags hittade jag två guldkorn genom en kampanj på M, både en ny favvis klänning klänning och nya kängor. Självklart kunde jag inte motstå, utan jag klickade hem dem direk till ett väldigt bra pris. Sånt blir jag glad av!

/M

Update

2012-02-09 @ 19:52:30 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har precis klickat hem en alla hjärtans dag present till Jens och jag känner mig ganska nöjd med vad jag har åstadkommit i år. Jäklar vilken blödig romantiker man är ibland alltså! Nu är det bara att hoppas att Jens blir lika glad för det hela.

Annars då? Köket rullar på, vi har nästan fått upp alla stommar inkl. inredning i skåpen. Just ikväll händer det inte så mycket eftersom min man är och tränar. Jag själv ligger i sängen jag beklagar mig över att jag har ont i höften. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort, men jävligt ont gör det i alla fall.

Det kanske är en skada efter all klättring man får göra här hemma nu när man vill komma fram eller ha tag i något. Antonia var och drack kaffe här i förgår och hon skrattade gott åt vår röra. Vilket hon gjorde helt rätt i!

Nu tänkte jag försöka dra mig till Maxi för att handla kvällsmat och någon fika till jobbet imorgon. Det är min sista dag på Tollo imorgon - igen!

Vi ses
/M

Vad har vi gett oss in i?

2012-02-05 @ 13:13:48 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter och funderar på vad vi har gett oss in i... Det är fullständig KAOS i lägenheten! Det luktar avlopp, här är rullt av retser ifrån när Jens fogade och skar i klinkersplattorna igår och allmänt uppställt och skitigt. Men vem sa att det skulle vara glamuröst att göra om?

Än så länge så har vi fått upp fyra stommar ihopskruvade, så det är ju inte så att förvandligen sker över en natt heller. Det blir en vecka med mackor och hämtmat. Men som sagt - satans vad skönt det kommer att vara när allt är färdigt!!

/M

Väntan

2012-02-03 @ 18:15:31 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är nästan precis hemkommen ifrån jobbet och sitter och väntar på att Jens och köket ska komma hem! Nu är det nära och det känns grymmt skönt att få kunna avsluta detta kapitel. Något opepp blev man visserligen när Jens smsade mig när de körde ifrån Malmö: "Nu är vi fattiga. Kör ifrån malmö nu älskar dig."

Känns väldigt bra att officiellt sett vara arbetslös just nu.

Vi ses
/M

Framtien är ljus

2012-02-01 @ 21:18:51 Permalink Maria Fundrar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag läste precis en om att den utbildningen som jag gick har fått forstätta ytterligare
ett år. Det gör mig glad! Frågar man mig så tycker jag att alla ska gå min utbildning,
eftersom jag tyckte att det var två grymma år. Även om de har gjort om lite i
utbildningsplanen så tror jag att den fortfarande håller måtter - hoppas på att
den är snäppet vassare! Jag blir i alla fall glad för Pauls, Osby och alla kommande
elevers skull!

Keep it up!


/M