Magi

2012-05-29 @ 20:13:35 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det må vara tråkigt att sitta inne på kontoret när solen skiner som mest, men jag tycker minsann att det är ännu tråkigare när det ska regna, blåsa och vara mulet! Man blir ju så glad av sol. Det är konstigt att ett fint väder kan få livet att kännas på topp. För mig är det så i alla fall. Man bli lite gladare, lite mer optimistisk, lite kärare... Så jag är inte bitter om jag "bara" får njuta av kvällssolen efter jobbet. Det sätter bara guldkant på vardagen. Nästan som om det vore magi.

Såhär underbart såg det ut när jag och Jens var och fiskade förra veckan och tittade på hur solen gick ner...





Shop until you drop

2012-05-27 @ 11:27:21 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man kan säga att jag gick loss i stan igår. Det fanns lite saker som jag tittat på ganska länge och nu kunde jag bara inte hålla mig längre. Efter en vecka med massa övertid så tyckte jag att jag förtjänade något nytt och fint! Jag köpte bland annat nya glas ifrån Åhlens som jag spanat på ett bra tag. Åh, vad fina jag tycker att dem är! Även om Jens tycker att det är "mormor"-glas...

Mina fötter behövde även nya sommarskor och jag hittade precis det jag letade efter, ett par svarta "toffelsandaler" som kommer att användas väldigt flitigt i sommar. Det andra paret kunde jag bara inte låta bli! Jag är lite skeptisk till om jag kommer att använda dem så mycket, men jag föll plasask för dom. Om man kan bli kär i ett par skor så blev jag det i just detta par! Vilka vackra skapelser! 

Tips! Jag köpte även lite nytt till sminkväskan som jag kan rekommendera!
Primer // Lumi Magique L'oreal Paris - Super bra primer att applicera på t.ex. Kindben och näsa!
Highlighter Pen // Lumi Magique L'oreal Paris - Klassisk pensel med concealer bara det att den innehåller lite extra lyster och lyfter verkligen bort mörka ringa under ögat eftersom den reflekterar ljuset fint.











Vi ses
M

Till mamma

2012-05-27 @ 10:20:30 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är de mors dag och det uppmärksammar jag gärna. jag har plockat ihop en lagom trevlig present till min lilla mamma, det tycker jag att hon är värd. Det blev två "vattenflaskor" i glas och lite annat smått och gott. Det kan säkert sätta ett leende på hennes läppar, I hope. Enligt tradition ska vi ut och äta med farmor och farfar, detta året beger vi oss mot Åhusstrand för en trevligt brunch.





Vi ses
/M

Utflykt

2012-05-20 @ 01:12:13 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()






























Jag och Jens hade utflyktsdag igår och drog ner till Ystad djurpark. Vi började dagen ganska tidigt med en brakfrukost och fixade ihop en ordentlig fikakorg med pannkakor, frukt, kesella och kaffe. Vi var i Ystad runt lunch och strosade runt bland djuren i ett par timmar. Tyvärr började det regna lite under tiden som vi var där, men vi hade trevligt ändå. Det fanns många söta djur men vi tycker nog att skånes djurpark är lite bättre ändå.

Eftersom vi ändå var ute och körde så passade vi även på att köra inom NovaLund innan dem stängde (utan att köpa något!). Sen tittade vi också inom Plantagen i Lund där vi säkert spenderade en timme. Jag och Jens har en tendens att fastna i sådana affärer ganska länge... bara för att titta! Vi var hema runt sju tiden igen och fixade ihop lite tacos innan vi slände oss på soffan för en film och lite mys.

Vi hade en bra dag!

Långhelg

2012-05-18 @ 22:09:52 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långhelg - så underbart! Ännu härligare när Jens för en gångs skull också är ledig en sån här klämdag. Nu när min pojkvän har gått och blivit militär och är statligt anställd...

Jag började min dag med att möta upp min pappa för att gemensamt traska vidare till polisstationen för att fixa våra pass som hade gått ut. Det var ju hög tid att ta tag i det med tanke på att det inte är länge till vi åker till Rom! Efter det var fixat så lastade jag och Jens bilen för att åta till Jens pappa i Degeberga för att Jens skulle byta däck medan jag slipade våra stolar som behöver målas om... Alltså har vi fått en massa frisk luft och bjudit ansiktet på lite sol. Jag hann även med att hälsa på min farmor och farfar en stund vilket gjorde dem väldigt glada. Eftersom Jens skulle spela match ikväll så droppade han av mig i Lyngby så att jag kunde umgås lite med mina föräldrar under tiden, där jag blev bjuden på mat. Jens plockade upp mig efter sin match och vi har precis krypt ner brevid varandra i soffan för lite fredagsmys! Vi planerar även morgondagen.. Imorgon ska vi ha utflyktsdag och det lutar ut en trip neråt Ystad!

Såhär avslutar vi kvällen, med en härlig vaniljpannacotta med färska hallon!

Ta tillfället i akt

2012-05-03 @ 22:05:48 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken härlig torsdag! Jens är arbetslös idag och imorgon (han börjar på nytt jobb på måndag) vilket innebar att vi för en gångs skull kunde gå upp tillsammans på en vardag och fick tid för lite morgonmys. Så medan jag gjorde mig redo för jobbet började han dagen med en löprunda, när han sen kom hem så fixade han frukosten. Det kändes lite lyx att bli serverad frukost en vanlig vardagsmorgon och att börja dagen med en smoothie är inte helt fel.

Det har varit en helt vanlig dag på jobbet, men jag unnade mig en långlunch och åt ute med min kära sambo. Vi har ju aldrig tid att luncha tillsammans annars, så vi tog tillfället i akt. Det blev middag på Sandhem.

Nu ikväll har jag fixat till balkongen och kopplade av ett tag där i solen, vilket var väldigt välkommet. Resten av källen har jag umgåts med Jens. Vi har verligen passat på att njuta av varandras sällskap idag. Det är dem små sakerna som gör det.. Bara att vi kunde äta frukost tillsammans och lunchade gjorde min dag. Det satta guldkant på  min vardag.

Vi ses
/M

Pimp my balcony

2012-05-03 @ 21:14:58 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag gjort en liten insats för att försöka piffa upp vår balkong. Blommorna på plats och lycktorna är uppsatta. Allt för att försöka bjuda in till lite balkongmys! Det blir kanske ett glas fredagsinvin i kvällssolen på balkongen imorgon efter jobbet... Vi får se.









Basgarderoben i sommar

2012-05-01 @ 21:30:28 Permalink Kläder&Annat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag fick som sagt lite godbitar med mig hem igår som hamnar rakt i min basgarderob! Jag är helt såld på vitt och mintgrönt nu i sommar. Jag har letat efter en vit kavaj att kompletera min samling med väldigt länge och hittade en bra igår. En kavaj utan slag känns rätt, älskar detaljen uppe vid halsen också!