Livet är inte alltid fest

2013-08-24 @ 15:05:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förra veckan var en fest, jämfört med denna.
 
Hosta, heshet, feber och snuva är några av dem ord som kan användas ifall jag ska måla upp en bild av min vecka. Jag har varit väldigt hängig och har tampats med att försöka behålla min röst och att inte kikna av all min hosta. Super tråkigt! Men det går över. Det är så man får se det. Jag försöker att hålla modet uppe genom att skämma bort mig själv med massa godsaker och har gått in i mys-mode när jag har varit hemma. Det är mysigt att göra en kopp te, någon god macka och sätta sig i vår läs-fåtölj med en tidning eller liknande. Nöjdheten infinner sig direkt. Det och halstabletter är den bästa medicinen.
 
Nästa vecka ska jag vara på benen igen! Jag ska göra allt vad jag kan för att nästa vecka också blir en fest.
 

Bjuder på en glad sommarbild ifrån några år tillbaka
 

Utmaningar

2013-08-16 @ 15:05:47 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vaknade 07.32 imorse. Paniken väcktes i min kropp och hjärtat började slå i 180, eftersom jag skulle öppna butiken idag. Jag flög upp som aldrig för och slängde på mig dem kläderna som jag hittade på vägen in på toaletten. Tur att jag är tjej så att jag kunde göra många saker på samma gång. Jag borstade tänderna med ena handen och la i torrschampo i håret med den andra handen. Jag låste dörren 07.43. Jag hade turen med mig att jag faktiskt hittade min cykelnyckel! Dock var sadeln inställd efter Jens... Jag var på plats 07.53 med lite skav i gumpen. Men jag klarade det. Bra kämpat, måste jag säga!

Ny vecka = nya möjligheter

2013-08-13 @ 20:20:19 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hoppar in och jobbar på Gullbergs denna veckan, plus måndag. Det känns kul och har gått jätte bra hit tills. Jag fick den stora äran att öppna butiken idag och kommer att stå för stängningen på torsdag. Så nu ska jag försöka lära mig stängnings rutinen med all redovisning, kassa osv. Roligt!
 
Imorgon eftermiddag ska dessutom iväg på intervjuträning inför höstens extraknäck. Det ska bli intressant. Alltid kul att få möjlighet till att utvecklas!
 
Allt som allt - en rolig och spännande vecka!
 
 

Konstigheter

2013-08-12 @ 22:42:00 Permalink Teckning, måleri och tavlor Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har haft mycket egen-tid i helgen. Jag målade både en tavla och ett porträtt.

Tavlan var en födelsedagspresent till Antonia. Hon och Johan var inom och fikade igår och hämtade hem den. Jag fick en varm kram av Antonia när hon såg dem, så jag tar det som att hon blev glad!

Efter tavlan fick jag mersmak och började på att rita ett porträtt på Tova och hennes kille Daniel, som jag hade lovat. Det var hur länge sedan som helst som jag tecknade och hade 'the time of my life' under tiden som jag jobbade på den! Jag borde teckna mer. Tova blev också jätte glad för den!

Jag blir glad av att göra mina vänner glada!
 

 

Rolig post

2013-08-12 @ 17:37:39 Permalink Mitt Liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ibland får man faktiskt roliga brev på posten. Som det här till exempel. Det blir extra roligt att komma hem då.

Jag kommer att extraknäcka som marknadsundersökare i höst. Känns kul!

Myskvällar

2013-08-09 @ 21:21:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blev bjuden på middag hos Tova igår. Så lyxigt det känns. Hon bjöd på jätte god laxsoppa med lite bröd och aoli till det. Sedan drack vi lite vin och pratade lite strunt efter det. Torsdagsmys med en god vän känns som en bra grej!

Efter en dag med lite föreläsningar och en snabb fredags-städning kom Jens hem och föreslog att vi skulle ut och äta. Inget mig emot! Vi gick till Stakehous och åt en lång middag. Vi tog en god öl till middagen och pratade om livet. Jätte mysigt! Nu har vi precis kommit hem och har degat ner oss i soffan framför en film. Väldigt bra fredag! Jag är på strålande humör - kär och galen!
 
Hoppas ni ock haft en bra start på helgen!




<style="text-align: left;">

Vår första tavla ihop

2013-08-07 @ 18:09:49 Permalink Teckning, måleri och tavlor Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi råkade fastna i soffan framför en serie i förmiddags vilket väckte lite ångest när vi väl insåg detta. Efter en stunds funderande kom vi på en grej som vi kunde göra tillsammans idag - måla en tavla! Gulligt va?
 
Så vi rustade upp mitt saffli med en ny tavelduk, hämtade in en extra stol och tog på oss vars en basker (man måste ha basker när man målar tavlor, annars räknas det inte). Det tog ett tag innan vi kunde komma överrens över ett motiv, men roligt hade vi! Jag har aldrig målat natur innan, så det var också utmanande på ett roligt sätt för mig också.
 
Nu skulle Jens iväg och spela match, så vi får fortsätta en annan dag.
Har vi inte talang?
 
 
 

Bulle Frulle

2013-08-07 @ 11:32:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag älskar en stor Bull-frukost! Jag är ledig idag och Jens har sin sista dag på semestern. Därför började vi dagen med en stor frukost framför TVn, toppat med lite soffmys.

Bästa starten på dagen. Nu får vi se vad vi ska göra resten av dagen!

Picknick

2013-08-05 @ 23:33:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har pratat ett tag om att jag har varit sugen på en picknickkorg, med inredning osv. Ikväll överraskade Jens mig med en just sådan! Världens bästa! Jag blev självklart jätte glad!

Badmonster

2013-08-04 @ 23:34:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi har varit riktiga badmonster idag. 
 
Mamma och pappa har precis fått igån värmen till poolen. Idag var det 28 grader, vilket gjorde det helt underbart för en badkruka som jag att hoppa i. Mellan varven var Jens duktig och hjälpte till och började fylla igen dem uppgrävda hålen. Han var mycket nöjd med att få trampa runder i lera. Det blir man aldrig för gammal för, menade han.
 
Mina farmor och farfar kom också förbi Lyngby för att bada under eftermiddagen. Dem hade med sig fika, vilket kändes lyx. Allt som allt har det varit en väldigt skön söndag. 
 
Jag tycker att man blir så härligt trött efter att man har badat. Så inatt sover jag gott!
 


Min söta 26-åriga sambo, som leker i lera med ett mycket nöjt leende.
Det är nog en av anledningarna till varför jag älskar honom. 


Jag och mamma gjorde väldigt kreativa mackor, så att pläggen skulle räcka till alla.


 
 
 

Sommar och förfest

2013-08-04 @ 16:54:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag och Jens körde till Lyngby igår för att sola&bada och ha det gött. Man vill ju passa på innan sommaren är slut. Jens samlade massor av pluspoäng ifrån sin svärfar genom att hjälpa till i trädgården, medan jag hängde i en solstol.

Frammåt kväll körde vi hem och jag fick snabba mig in i duschen eftersom jag var hembjuden till Tova på förfest innan M&M. Jag var inte sugen på att gå ut, men var gärna med på förfesten! Det hela blev en rolig kväll med några glas vin och masa tjejsnack! 

Det var så skönt att bara knalla hem till Jens när dem andra hoppade in i taxin. Utescenen är inte lila mycket min grej längre. 


Dålig bild, lånad ifrån Tovas Instagram

TGFI

2013-08-02 @ 18:47:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vänner, ni vet vad som gäller idag.
Fredagsmys.
 
Det har varit en skön dag idag. Började dagen med ett litet möte, var inom Gullbergs och fyllde i min tidrapport, en tur på stan och gick sedan hem till Jens. Vi ska bara mysa ikväll. Jens står i köket och lagar mat i skrivande stund. Till det blir det en film, några glas vin och lite godis. Livet är precis som det ska vara.
 
 
 

Skillnaden som gör skillnad

2013-08-01 @ 16:43:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har lyssnat på ett par förelsäningar med Kjell Enhager den senaste veckan vilket jag vill rekommendera! Han är coach och pratar mycket om hur man ska tänka och inte tänka. Personligen så älskar jag ju sånt där! Dels tycker jag att det är väldigt intressant med psykologi, men jag tycker även om hitta nycklarna till mitt eget huvud.
 
Jag tycker inte att det finns något bättra än att känna sig motiverad och stark. När man känner att man skulle kunna ta över hela världen, nästan. Som om ingenting kan stoppa mig och huvudet går på helvarv och tänker ut saker som man vill/kan göra. Sådan känsla har jag fått utav att lyssna på honom. Det han säger är så självklart på något vis och han är väldigt pedagogisk och rolig att lyssna på. Så lyssna på honom ni också!