Detox

2013-01-31 @ 13:36:50 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför detox?
Kroppen har en förmåga att anpassa sig till de omständigheter som råder. Den mat du äter, de tankar du tänker, hur mycket du rör dig, hur mycket du stressar är några av de faktorer som påverkar din hälsa och som i förlängningen gör avtryck i din kropp. Kroppen har en själreglerande funktion och har även naturliga reningsorgan som huden, lungorna, levern, njurarna och tarmarna. Dessa hjälper kroppen från att göra sig av med restprodukter, stagnerat material, gamla celler, toxiner (gifter), tungmetaller mm. Det som kroppen inte använder i sin förbränning måste föras ut ur kroppen. Men vad händer när kroppen inte orkar med att rena sig fullt ut? Jo, kroppen blir självförgiftad vilket ofta leder till en hel del kroppsliga följder
 
Vill du ge din kropp en skön nystart, är detox ett perfekt sätt. Att detoxa kroppen betyder helt enkelt att man gör sig av med kroppens gifter. Det är en metod som är nyttig för alla och för att få bästa effekten behövs 10–14 dagars detox. Metoden går ut på att driva ut så mycket som möjligt av kroppens ohälsosamma gifter genom att öka intaget av vissa livsmedel som hjälper till med avgiftningen.
 
Fördelar med att rena din kropp
Kroppen blir av med toxiner och tungmetaller, förbättrar allmänhälsan totalt, vissa kroppsliga problemsymtom samt sjukdomar kan minska och försvinna, många kroppsfunktioner börjar fungera bättre. Tarmar, lever, bättre cirkulation, bättre hud och hår, klarare ögon mm. Näringsomsättningen förbättras och ökar, upptaget av näringsämnen förbättras, kroppen kan smälta maten bättre och cellomvandlingen kan bli bättre i kroppen.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback