Ett gott nytt år i Turkiet

2013-01-07 @ 20:51:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej! Jag och Jens kom hem ifrån vår resa ganska sent i lördags kväll och har tagit dem här två dagarna till att packa upp och komma tillbaka till vardagen. Vi har haft ett par mysiga dagar i Turkiet, även ifall vädret inte var på topp. Solen tittade fram två dagar sen var det mest varit mulet resten av tiden - men ändå så pass varmt att det varit skönt att bara gå omkring i jeans och en topp. Bara en sån sak kändes väldigt gött! 
 
Hotellet vi bodde på var jätte fint och maten likaså. Vi unnade oss en all inclusive resa så vi har egentligen bara ätit en massa mat och druckit trevliga drinkar hela dagarna. Vi passade på att badat i varmvattenbassängen, bubblat bubbelpool och bastat någon dag. Ägnat en del tid i spelhallen och spelat biljard, bowling osv. Vi tog en taxi in i Antalya en dag och spenderade störrde delen av dagen med att gå runt i den gamla stadsdelen som var super mysig! Hamnen var fantastiskt fin och därför passade vi även på att dela på en fisktallrik för två!
 
Det var både ett härligt slut på 2012 och en bra början på 2013! Nu har vi laddat om batterierna och är redo för ett nytt år. Jag och Jens ska först och främst försöka ta tag i jul- och semesterkilona - vi påbörjade nytt träningsprogram redan idag!
 

























Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback