Kompetensare 2.0

2013-03-31 @ 13:23:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!
 
Nu är det 6 veckor sedan jag skrev mina senaste rader här. Det har varit 6 väldigt bra veckor för min del med mycket roliga händelser, nya vänner och det har varit skönt att ha en sysselsättning
 
Jag blev uttagen till att vara med i EU-projektet "Kompetensare 2.0" genom arbetsförmedlingen vilket innebär att man har 6 veckors praktikintroduktion med teori i fem olika block, sedan erbjuds man 6 veckors praktik inom det yrke man önskar. Nu är vi klara med teorin och ska gå ut i praktik nästa vecka då jag kommer att vara på Gullbergs, vilket jag ser fram emot. 
 
Dem senaste veckorna har inneburit en hel del intressanta diskussioner om olika ämnen i arbetslivet och jag har även lärt mig en del om mig själv. Utöver "Kompetensare" så har livet bland annat bjudit på en lite fredagsmys, en kompetensfest, många fikastunder, kalas och nu i påskhelgen har vi umgåts en del med våra familjer. Jag hoppas nu på ett våren är på väg, att det blir roliga veckor på Gullbergs och att jag kan nosa reda på ett fast jobb inom kort.
 
Jag tycker att livet känns väldigt bra just nu! Jag har lyckats föreviga ett par stunder dem senaste veckorna så jag bjuder på ett litet bildregn nedanför! (Maten har varit ganska central som ni ser)
 

Jag bjöd Tova på en pannkakslunch
 

Kalas hos farmor&farfar och det bjöds på lax i vanlig ordning. MUMS!
 
Jag och Tova gjorde sushi - också mums!


Tova och jag taggade för Kompetensfest!
 

Roliga Simon
 

Söta Tovis
 

...Jag höll i en orm!
 

Tårt-kalas på Kompetensarna
 

Jag och världens bästa Tova "firade" våffeldagen
 

Caroline hade bakat cupcakes inför sista dagen tillsammans nu i torsdags
 
Nya skor till löpspåret och praktiken