Lamp-problem

2013-10-30 @ 21:15:11 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag och Jens har betsämt oss för att gå loss på sovrumet någon gång efter jul. Vi behöver nya sängar och garderober och tänker passa på att ge själva rummet ett litet lyft också genom att byta golv och innerdörrar. Jätte kul! Det är så roligt att renovera!
 
Allt är i stort sett betsämt redan, utom vad vi ska göra med lamporna i taket. Jag är inte så förtjust i rislampor som vi har i nuläget - utan vill ha något mer spännande. Något lätt och med en lite drömmande känsla. Fjäderlampor har funnits i mitt huvud väldigt länge - men prislappen passar oss inte riktigt.. Så vidare man inte gör dem själva! (vill fortsätta att ha två lampor i taket)
 
Det började bra med att jag hittade lite tips och trix på nätet då det ska finnas fjäderband att köpa på metervara - frågan är bara var. Är det någon som vet? Eller kan vi kanske bara klä in rislamporna i något fint chiffongtyg. Vem vet. Det hade varit himla kul att pyssla ihop något själv i alla fall!
 

En hemmagjord fjäderlampa!


Ett fint chiffongtyg! 
 

Söndags date

2013-10-28 @ 22:54:08 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har haft en jätte bra helg som började med en lugn fredag. Jag jobbade lördagen vilket följdes av en god middag framför en trevlig film innan jag somnade på soffan.

Jens tyckte att det var länge sedan vi gjorde något ihop och paxade mig i söndags. Han ville bjuda ut mig på en date i form av en lite utflykt. Det lät ljuvligt i mina öron och studsade glatt upp ur sängen ganska tidigt i söndags morse. Vi tog tåget till Köpenhamn och gick på Den blå planeten, det där nya stora akvariumet! Det var mysigt och det fanns mycket roligt att titta på. Efter några timmar där tog vi tåget tillbaka till hyllie och åt en stor tre rätters lunch på Jensens bøffhouse - vilket tog över två timmar. Vi toppade dagen med att slå en flukt inne på Emporia innan vi reste tillbaka hem och kopplade av på soffan framför en film!

Ny är jag gräsänka fram till onsdag morgon och är lämnad ensam i stormen...



Höstmys

2013-10-22 @ 09:23:49 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()




Det hör är två exempel på hur jag har myst til det i höstrusket den senaste veckan.

I torsdags kom moster Åsa och hämtade mig på jobbet för att hon skulle klippa mig. Efter klippningen bjöd hon på nybakade scones och hemmagjord varm chokladmjölk. Jag spenderade hela kvällen hos moster och vi tände ljus i hela hennes lägenhet. Peecis så som det ska vara när det är höst.

Antonia ringde när jag hade slutat i fredags och vipps var jag på väg ner till Hjärup för fredagsmys! Vi lagade mat, drack en mass vin, åt tårta och skålade för glada nyheter. Vi satt vid köksbordet och pratade hela kvällen tills klockan plötsligt var hur mycket som helst. Jag hade super trevligt och är så glad och känner mig stolt över världens bästa Antonia!

Målerikurs

2013-10-21 @ 17:14:44 Permalink Teckning, måleri och tavlor Kommentarer (0) Trackbacks ()




Såhär ser mina måndagskvällar ut nu för tiden! Jag, mamma och moster Åsa går på en målerikurs under hösten och lär oss grunderna i akryll målning med färglära och allt vad det innebär. Jätte kul! Jag har tänkt på det ganska länge och är så glad över att vi tog tag i det.


Måndagpepp

2013-10-07 @ 07:49:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Godmorgon!

Vad säger ni?
Är ni måndagspeppade?
Det är jag i alla fall.

Det är ny vecka och då väntar nya utmaningar. Det är precis så det ska vara! 

 

Det senaste

2013-10-06 @ 22:30:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej vänner!

Tiden bara springer förbi tycker jag! Men jag har haft det bra och jag hoppas att ni också har haft det!

Som tidigare nämnt hade jag myskväll med Tova förra fredagen då vi drack vin hemma hos mig, åt pizza och fikade på alla våra bullar och kakor som finns i vårt skafferi. Vi fortsatte på det spåret även på lördagen då jag hängde med på inflyttningsfest hos Tovas kollega, Dennis, i Karlshamn. När vi anlände till Kristianstad igen drog vi vidare på en runda på Bishop och sedan vidare till Depå. Vi hade en väldigt rolig kväll! Men jag får väl erkänna att söndagen inte var lika rolig för mig....

I veckan har jag jobbar väldigt mycket. Det har varit tidiga mornar och långa dagar för mig då jag har intervjuat ett hundratal personer och avslutade sedan veckan på Gullbergs. Kul! Men efter att ha jobbat ca 50 timar på 5 dagar får jag medge att jag kände mig lite sliten.

Denna helgen har därför varit ganska lugn, vilket har varit skönt. Jag och Jens hade fredagsmys då vi hämtade hem mat ifrån Thai kong och lördagskvällen spenderades hemma hos Sandra där det var förfest innan T-baren. Men jag följde mest med för sällskapets skull och har hållt denna helgen vit. Nu har jag laddat utt betterierna inför en ny vecka, som kommer att spenderas på Gullbergs. Ses vi där?


 Jag och Tova två lördagar i rad!

 
  Söndagsmys med killen och tacos framför en söndagsfilm.