Härlig helg

2014-03-23 @ 15:01:00 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag känner mig ganska nöjd med den här helgen och känner mig redo inför dem kommande veckorna. Vi ska bland annat byta affärssystem på jobbet, så det kommer att bli en spännande tid framöver!

Fredagar är alltid bra dagar på jobbet eftersom den börjar med en stor frukost. Men denna fredagen var extra härlig eftersom jag först och främst lyxade till det med en sen lunch på Sumo med min chef och slutade därefter. På eftermiddagen blev jag hämtad på söder igen för att åka på AW med mina hälriga kollegor. Vi hade bokat in oss på HälsoOasen i Hässleholm, där vi fick bada och få fötterna fixade av deras fisk-spa. Efter två timmar på spaet åkte vi till Harrys för en trevlig middag. Mycket bra fredag alltså!
 
Under resterande delen av helgen har jag jobbat på en tavla som en kollega har beställt. Det är så skönt att sitta och måla en hel dag med musik i bakgrunden och Jens en bit bort som man kan prata med. 
 
Jag och Jens hade mysmiddag igår och avrundade kvällen med att dela på en flaska skumpa och åt färska jordgubbar. Jag insåg att man borde dricka champagne oftare av vad man gör. Det är ett enkelt sätt att lyxa till det på!
 
 

Bjuder för ovanlighetens skull på en bild på mig själv och framförallt - på min frisyr! Den är värd en hyllning eftersom jag den har hållt sig på plats i över två dygn! Det är stakt jobbat och jag tycker att den ser ganska trevlig ut dessutom.
 

Måndagar

2014-03-17 @ 09:16:58 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

På måndagar börjar jag kl 10, istället för kl 8, vilket jag tycker är väldigt gött. Speciellt när man har jobbat hela helgen också.

Jag har redan hunnit tvätta, städa, bädda rent i sängen och tagit en lång frukost med min kärlek denna morgon. Det känns väldigt skönt. För ikväll blir det bara hem och vända eftersom jag ska på min målerikurs som börjar kl 18.00. 

Jag gillar måndagar helt enkelt!

Det här gjorde vi förra veckan på kursen, en gruppövning som var väldigt rolig!



Sjukstuga

2014-03-09 @ 13:12:35 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag smakar kaffet som jag har i min hand bara vatten. Den enda smaken som gick igenom när jag åt min ostfralla var smaken utav smör. Jag saknar verkligen mina smaklökar, min röst, min energi och att kunna andas normalt. Jag vill ta en lång promenad i vårt underbara väder, orka ha en längre konversation med någon och kunna skatta utan att få en hostattack. Det är fruktansvärt tråkigt att vara förkyld och tyvärr blir jag väldigt bitter när jag är sjuk. Det är en osmickrande sanning om mig själv.
 

Det här lagade Jens till oss igår, revbensspjäll och potatisgratäng. Han sa att det var jätte gott!
 

En konjak för halsen

2014-03-07 @ 21:56:44 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har Jens varit hemma i drygt en vecka, efter att ha varit i Stockholm och vaktat kungen. Det har varit väldigt trevligt och mysigt på alla sätt - dock har han smittat mig med sin förkylning. Jag har varit hängig hela veckan och idag slog febern ut, lagom till helgen. Super tråkigt! Jag skulle jobba i helgen också. Men vad gör man?

Jag har försökt att kurera mig under dagen och tog en konjak till halsen nu ikväll. Jens fick konjaksglas och en konjak av mig, som present när han kom hem. Jag hade dukat upp det på en guldbricka och allt. Han blev som sagt super glad och vi har nästan redan druckit upp flaskan som han fick.





Tacokväll och sjukdom

2014-03-02 @ 19:03:03 Permalink Mitt Liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

I fredags var Tobbe, Erika och deras lilla Tyra på besök. Vi hade dukat upp bordet med en massa tacotillbehör och bjöd på en alkoholfri mojito och lite annat smått och gott till maten. Efter en trevlig middag slog vi upp spelbrädet till "den ofrivilliga spelaren" vilket är ett väldigt roligt spel. Jag rekommenderar det starkt! 

Resten av helgen blev inte riktigt som planerat. Jens blev dunder förkyld så att allt vi hade planerat gick i stöpet. Lördagen blev ett filmmarathon och idag har jag varit en sväng på sjukhuset för att hälsa på både min farfar och svärmor, som har legat inne ett tag. Jag följde med mina föräldrar till min farmor nu ikväll för att ge henne lite sällskap.

Nu laddar jag inför den kommande veckan som innehåller väldigt mycket jobb. Men det är bara kul!