Pyssel
Jag har invigt min receptbok som jag fick i 20-års present. En välbehövlig present, eftersom jag är nybörjare på det där. Det är bara hälfen av boken som är färdigtryckt så man får fylla i resten själv med sina favoritrecept. (favoritrecept i detta fall: all mammas mat) Man får klippa&klistra och fixa&trixa lite lätt, men det tycker jag är roligt.
jag ser det som min cooking for dummies handbook.
Självklart har jag fokuserat mest på den viktiga biten, alltså efterrätterna.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/715188/images/2011/img_0355_145625932.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/715188/images/2011/img_0352_145625998.jpg)
Hallon macarones med vit choklad och Duvanders chokladkaka. Stor MUMS-faktor.
Vi ses
/M
jag ser det som min cooking for dummies handbook.
Självklart har jag fokuserat mest på den viktiga biten, alltså efterrätterna.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/715188/images/2011/img_0355_145625932.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/715188/images/2011/img_0352_145625998.jpg)
Hallon macarones med vit choklad och Duvanders chokladkaka. Stor MUMS-faktor.
Vi ses
/M
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/715188/images/2010/dsc_0158_96369758.jpg” loading=)